لیست اختراعات با مالکیت رسول چوپاني زنجاني
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1394/07/20
تاریخ ثبت: 1395/03/22
مخترع/مخترعان: رسول چوپاني زنجاني
خلاصه اختراع:

سوء‌هاضمه عملكردي (FD)، بيماري شايعي است كه حدود 25-10% از جمعيت در كشورهاي غربي به آن مبتلا هستند و در بين شايع‌ترين و پرخرج‌ترين بيماري‌هاي گوارشي در ايالات متحده است. اين بيماري شرايط دردسرساز مزمني است كه هزينه‌هاي فراواني را هم بر بيمار و هم سيستم بهداشتي وارد مي‌سازد كه در نتيجة كاهش قابل توجه كيفيت زندگي و مشكلات كاري حاصل مي‌شود. طب سنتي ايراني با وجود قابليت‌هاي ويژه‌اي كه در كتب مرجع اين مكتب طبي مانند الحاوي رازي يا قانون ابن‌سينا بدان اشاره رفته است، در حوزة بيماري‌هاي گوارشي نيز صاحب تجربيات ذي‌قيمتي است. در منابع سنتي ايراني، سوء‌هاضمه عملكردي (FD) بيش از همه با علايم ضعف‌الهضم، سوء‌الهضم و تُخَمه مشابهت و نزديكي دارد كه ناشي از نقصان يا بطلان مهمترين قوه معده، يعني قوه هاضمه است. به همين دليل اساس درمان در اينگونه بيماريها در طب سنتي تقويت قوه هاضمه معده است. پروتكلهاي درماني مشخصي براي تقويت معده وجود دارد كه يكي از آنها استفاده از داروهاي موضعي مانند روغنهاست. روغن مقوي معده كه حاوي زيره، تخم كرفس، اسفند، مصطكي و روغن زيتون است مي تواند موجب افزايش حرارت غريزي معده و تقويت هضم گردد. با توليد و صنعتي كردن اين روغن شايد بتوان ميزان مصرف داروهاي شيميايي براي مشكلات گوارشي - كه خود داراي عوارض فراواني مي باشند - را كاهش داده و گامي در جهت ارتقاي سطح سلامتي جامعه برداشت.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/27
تاریخ ثبت: 1395/04/02
مخترع/مخترعان: رسول چوپاني زنجاني
خلاصه اختراع:

بيماري آلزايمر (Alzheimer's disease) يك نوع اختلال عملكرد مغزي است كه بتدريج توانايي‌هاي ذهني بيمار تحليل مي‌رود. بارزترين تظاهر زوال عقل اختلال حافظه ‌است. يكي از پيامدهاي پديده پير شدن جمعيت جهان كه در حال حاضر با آن مواجه هستيم، افزايش بيماري هاي نورودژنراتيو است كه بيماري آلزايمر شايع ترين آن ها است. شيوع و بروز بيماري آلزايمر با توجه به ساختار سني جمعيت در مناطق مختلف جهان متفاوت است. خطر بروز بيماري آلزايمر در طول زندگي به ترتيب 15 درصد براي افراد بالاي 65 سال و 40 درصد براي افراد بالاي 80 سال مي‌باشد. در دهه هاي «گذار جمعيتي»، بار اجتماعي و اقتصادي بيماري هاي مربوط به پيري، سيستم بهداشتي را دچار چالش هاي جدي مي كند، لذا شناخت عوامل و فاكتورهايي كه بتواند در پيشگيري و درمان اين بيماري ها كمك كند بسيار ضروري است. درمانهاي متعددي براي اختلال حافظه پيشنهاد شده است اما با اين وجود درمان موثري براي آن وجود ندارد. به نظر مي‏رسد كه درمانهاي آلترناتيو و به خصوص گياهان دارويي راه جديدي را براي درمان آن باز كرده اند. داروي گياهي تونيك حافظه بر اساس دانش طب سنتي و تحقيقات جديد و تجربيات باليني متعدد مخترع، طراحي و فرموله شده است. اين دارو مي تواند در اكثر موارد اختلال حافظه مورد استفاده قرار گيرد و علاوه بر افزايش حافظه موجب تقويت عملكرد ساير اعضاي اصلي بدن از جمله معده و كبد نيز گردد. اجزاي اين داروي مركب عبارتند از: كندر، مصطكى، دارفلفل، دارچين، گاوزبان، بادرنجبويه. اين داروها ابتدا شناسايي علمي شده، كنترل كيفي و ميكروبي انجام شده سپس آسياب و از الك با مش 40 رد شده و در كپسولهاي 500 ميلي گرمي پر مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/19
تاریخ ثبت: 1395/08/10
مخترع/مخترعان: رسول چوپاني زنجاني
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع نفخ شكم يكي از شايعترين علائم گوارشي است كه موجب مراجعه به پزشك مي‏شود؛ تا اندازه‏اي كه تا 96درصد بيماران مبتلا به «اختلال عملكردي دستگاه گوارش» به‏‏ويژه سندرم روده تحريك‏پذير و 6 تا 31درصد جمعيت عمومي را شامل مي‏شود. مطالعات ضد و نقيض پيرامون اثربخشي داروهاي توصيه‏ شده براي نفخ موجب روي آوردن پزشكان و بيماران به ساير شيوه‏هاي درماني طب مكمل از جمله طب سنتي و گياهان دارويي شده است. بدليل شيوع بالاي اين شكايت در جامعه و نبودن درماني استاندارد و متقن و همچنين فرايند طولاني و پرهزينه بررسي تشخيص‏هاي افتراقي، اين بيماري مي‏تواند زمينه بسيار مناسبي جهت انجام تحقيقات باليني در عرصه طب سنتي باشد. داروي ضد نفخ گياهي بر اساس دانش طب سنتي و تحقيقات جديد و تجربيات باليني متعدد مخترع، طراحي و فرموله شده است. اين دارو مي تواند در اكثر موارد نفخ مورد استفاده قرار گيرد و علاوه بر كاهش نفخ موجب تقويت عملكرد معده و كبد نيز گردد. اجزاي اين داروي مركب عبارتند از: انيسون18%، صعتر18%، تخم كرفس18%، رازيانه 23%و بادرنجبويه23%. اين داروها ابتدا شناسايي علمي شده، كنترل كيفي و ميكروبي انجام شده سپس آسياب و از الك با مش 40 رد شده و در كپسولهاي 500 ميلي گرمي پر مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/03/22
تاریخ ثبت: 1395/09/01
خلاصه اختراع:

زكام و رينيت آلرژيك يك بيماري شايع بوده كه مشكلات فراواني را براي بيماران ايجاد كرده و بار اجتماعي و اقتصادي زيادي را هم براي بيماران و هم جامعه تحميل مي كند. با وجود پيشرفتهاي زيادي كه در زمينه درمان اين بيماري وجود داشته است ولي هنوز درمان متقن و بدون عارضه اي براي اين بيماري وجود ندارد. استفاده از داروهاي طبيعي و در راس آنها عنبرنسارا ساليان متوالي براي اين بيماري توسط درمانگران توصيه شده است. ولي با توجه به مشكلات نحوه استفاده از عنبر نسارا و بوي نامناسب آن، ما را بر آن داشت تا فرمولاسيوني از اين فراورده تهيه كنيم كه علاوه بر استفاده آسان و كاهش بوي نامطبوع آن، داراي اثرات درماني مضاعفي باشد. در اين اختراع از داروهاي گياهي مورد، كندر و گلپر استفاده شد و دارو به شكل عود طراحي شد تا اهداف درماني به سهولت حاصل شود.

تاریخ اظهارنامه: 1397/05/04
تاریخ ثبت: 1397/09/07
مخترع/مخترعان: رسول چوپاني زنجاني
خلاصه اختراع:

آزوسپرمي از جمله عوامل شناخته شده ناباروري در مردان به شمار ميرود كه به نبود اسپرم در هر انزال اطلاق ميشود و به دو نوع آزواسپرمي انسدادي (Obstructive Azoospermia) و آزواسپرمي غير انسدادي(Non-obstructive Azoospermia) تقسيم مي شود. آزواسپرمي غير شايع نبوده و در حدود 5% زوج هاي نابارور و 10-20 % مردان نابارور با آزمايش غيرطبيعي مني، ديده مي شود. عدم توانايي فرد براي انجام طبيعي فرآيند توليدمثل و صاحب فرزند شدن به عنوان يكي از تجربيات تلخ و دردآور زندگي بوده كه زمينه و شرايط رواني و اجتماعي نيز مي تواند به اهميت آن بيافزايد و آن را براي فرد تبديل به يك بحران رواني و اجتماعي نمايد. با وجود پيشرفت هاي زيادي كه در زمينه درمان اين بيماري شده است، درمان ها بسيار پر هزينه، همراه با عارضه و در بيشتر موارد ناكارآمد هستند. با توجه به كتب طب سنتي و مطالعات انجام شده به نظر ميرسد كه استفاده از فرآورده هاي گياهي، ميتواند راهي به سوي درمان مناسب و كم هزينه اين بيماري باشد. ماءالعسل مركب كه حاصل تركيب ماءالعسل با گياهان دارويي مختلف است، بر اساس دانش طب سنتي و تحقيقات جديد و تجربيات باليني متعدد مخترع، طراحي و فرموله شده است. اين دارو ميتواند در موارد ناباروري ناشي آزواسپرمي مورد استفاده قرار گيرد و موجب افزايش تعداد اسپرم، افزايش ذخيره اسپرم هاي اپيديديمي و افزايش ميزان توليد روزانه اسپرم توسط بيضه ها مي شود. در مطالعه حيواني كه توسط مخترع انجام شده است ادعاهاي فوق مورد تاييد قرار گرفته است. اجزاي اين دارو عبارت اند از تركيب ماءالعسل همراه با نسبت خاصي از گياهان دارويي دارچين، زنجبيل، زعفران، هل، خولنجان، مصطكي، جوزبوآ و بسباسه. روش درست كردن اين دارو به اين شكل است كه ابتدا آب و عسل را داخل ظرف ريخته و ميجوشانيم. سپس گياهان را با تركيبات مناسب نيم كوب كرده و درون كيسه نخي ريخته و در ظرف آويزان مي شود. سپس كيسه خارج و ماده حاصله صاف مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/10
تاریخ ثبت: 1388/04/14
مخترع/مخترعان: رسول چوپاني زنجاني
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 6