لیست اختراعات با مالکیت
رضا حجتي
10 عدد
كمبود آب ازجمله محدوديتهاي بخش كشاورزي در مناطق خشك و نيمهخشك است و موجب كاهش محصولات كشاورزي در اين مناطق شده است. امروزه استفاده از پليمرهاي سوپرجاذب بهعنوان يك راهحل بهمنظور كاهش مصرف آب، موردتوجه قرار گرفته است. كامپوزيت سوپرجاذب زيست سازگاري توسط كوپليمريزاسيون پيوندي اسيداكريليك با هيدروكسي پروپيل دياستارچ فسفات (HDP) از نشاسته تاپيوكا و پركننده زئوليت طبيعي كلينوپتيلوليت در محلول آبي سنتز شده است. اين سوپرجاذب قادر به جذب 1100-900 (گرم/ گرم) آبمقطر است كه جذب آن حدود 1.5 درصد بيشتر از جذب نمونههاي تجاري موجود در بازار ميباشد. بررسيهاي انجامشده بر روي مقدار جذب و واجذب آب توسط بافتهاي خاك مختلف (بافت سبك تا متوسط) نشان ميدهد در هفته اول پس از آبياري، بافت خاك 100% شن، بيشينه نگهداري رطوبت اوليه (69.6 گرم بيشتر از نمونه كنترل) را دارد و بافت خاك 50% شن و 50% خاك متوسط، 49 روز ديرتر از نمونه شاهد، رطوبت جذب شده را از دست ميدهد.
امروزه در صنعت دو نوع ديفرانسيل موجود مي باشد. نوع اول ديفرانسيل هايي هستند كه با استفاده از چرخ دنده هاي مخروطي كه به صورت عمود بر هم در هوزينگ نصب شده اند عمل تقسيم توان را انجام مي دهند. و نوع دوم ديفرانسيل هاي سياره اي هستند كه ورودي آنها چرخ دنده هاي سياره اي و خروجي آنها چرخ دنده هاي خورشيدي و رينگي است.
در وصف اين اختراع ساخت كامپوزيت هيدروژل سوپر¬جاذب اكريل¬آميد، اكريليك¬اسيد و زئوليت به روش پليمريزاسيون محلولي راديكال آزاد در حضور آغازگر آمونيوم پرسولفات و شبكه¬ساز متيلن بيس اكريل آميد بررسي شده است. اضافه شدن نانو ذرات زئوليت تا 1 درصد وزني باعث افزايش جذب آب تا حدود 40 درصد، و ايجاد تخلخل بيشتر و ساختار يكنواخت سوپر¬جاذب مي¬شود. بررسي ميزان جذب آب در اين سوپر جاذب نشان مي دهد كه توانايي جذب 1000-1300 (گرم/گرم) آب مقطر را دارد كه با نمونه هاي تجاري قابل رقابت است. جهت طراحي آزمايش¬ها از روش فاكتوريل جزئي استفاده شده¬است. از آنجا كه هدف اصلي ساخت سوپر جاذب مناسب براي بافت هاي مختلف خاك از متوسط (لوم) تا سبك (شني) است. سوپر¬جاذب جهت تعيين مقدار جذب و نگهداري آب در 5 بافت¬ مختلف خاك كه حاصل اختلاط(0 ، 25 ، 50 ، 75 و 100) درصد شن با خاك متوسط بررسي شده است. طبق نتايج در هفته اول پس از آبياري (آب شهري با سختي 468 ppm ) در خاك با بافت 50% شن بهترين نگه¬داري رطوبت اوليه را دارد كه از منظر كشاورزي اين نگه داشت آب در اين بازه زماني بسيار حائز اهميت است و همچنين در خاك با بافت شني پس از 53 روز(30 روز ديرتر از نمونه كنترل) خاك به وزن اوليه مي رسد.
اين گيربكس توسط فشار غيرمستقيم روغن بر چرخ دنده قفسه كار مي كند. در اين طرح ما قفسه را متغير در نظر گرفتيم يعني ما مي توانيم با كم و زياد كردن فشار روغن قفسه را كنترل كنيم و دورهاي مختلفي از گيربكس بخواهيم اين گيربكس مي تواند به صورت اتوماتيك يا دستي ساخته شود و يكي از مهمترين مزاياي آن نداشتن سيستم كلاج است و نيرو مستقيما از موتور به گيربكس وارد مي شود.
اينجانب طراح و سازنده وكيوم دوراني پره اي مي باشم كه هيچ نمونه مشابه داخلي و يا خارجي ندارد و براي اولين بار طراحي و ساخته شده است. اين وكيوم كه قابل رقابت با وكيوم هاي خارجي است، نسبت به وكيوم هاي ايتاليايي بهترين نوع وكيوم ها در جهان چندين مزيت دارد ك از جمله ي آنها مي توان به قيمت ، تعمير پذيري خيلي بيشتر و در دسترس بودن قطعات يدكي آن اشاره كرد. در مورد تعمير پذيري بهتر آن ذكر همين نكته كافي است كه اگر جايي از دستگاه مشكل پيدا كند ،مي توان همان قسمت را به راحتي تعمير كرد و اگر آسيب وارده زياد باشد فقط همان جز، قابل تعويض است و ديگر لازم نيست يك بخش كامل دستگاه را تعويض كرد.
اينجانب طراح و سازنده ماشين اتوماتيك هرس كننده موردهاي كاشته شره در بلوارها و اطراف خيابان ها و ... مي باشم و طبق تحقيقات به عمل امده تاكنون چنين دستگاهي كه به صورمت اتوماتيك اين كار را انجام دهد در هيچ حايي از جهان ساخته نشده است و هيچ گونه مشابه داخلي و يا خارجي اين دستگاه وجود ندارد. اين ماشين به صورت اتوماتيك و بر اساس برنامه اي كه به آن داده مي شود مي تواند موردهاي اطراف خيابان ها و وسط بلوارها را به صورمت يكنوانت و با سرعت منامبي هرس كند. هم اكنون در ايران اين كار به روش دستي صورت مي گيرد كه علاوه بر صرف زمان و هزينه زياد كيفيت كار هم هميشه مطلوب نيست ولي به وسيله ماشين طراحي شده توسط اينجانب اين كار به خوبي و با سرعت زيادي انجام مي شود.
1-4 كمك فنرهاي قابل تنظيم : دربعضي از كمك فنرها متناسب با شرايط جاده ميتوان نيروي كمك فنر رابه صورت دستي تنظيم كرد براي اين منظور كافيست گردگير را نسبت به درپوش زير گرداند دوران دريك جهت استهلاك كم ودر جهت ديگر استهلاك بيشتري را بدست مي دهد درنتيجه مقدار استهلاك متناسب با شرايط انخاب ميشود درهنگام حركت روي جاده هاي ناهموار بايد از نيروي بالاي كمك فنر بهره گرفت اگر از نيروي كم كمك فنر استفاده شود خودرو نوسانات شديدي را تجربه خواهد كرد علامت rروي اين كمك فنرها وضعيت عادي را نشان ميدهي كه نرم ترين حالت است علامت fوضعيت سخت تر وعلامت ef وضعيت خيلي سخت رانشان مي دهد شكل 1-4 : طريقه تغيير نيروي ميرايي كمك فنر
موارد یافت شده: 10