لیست اختراعات با مالکیت
زهرا محبي نايه
1 عدد
با توجه به ارزش تغذيه اي پايين اسنك ها و بروز چاقي و بيماري هاي قلبي و عروقي و ديابت اسنك ها بايد با منابع پروتييني غني شوند. در اين پژوهش از پودر آب پنير تغليظ شده براي غني سازي اسنك غلات استفاده شده است. پودر آب پنير تغليظ شده به دو صورت كنسانتره پروتئين و ايزوله پروتئين آب پنير استفاده شده است. اين تركيبات غني كننده در مرحله اوليه توليد به صورت درصدي از ماده خام اوليه مورد استفاده قرار گرفت. پودر آب پنير ارزش تغذيه اي اسنك را بهبود بخشيده و كمبود اسيدهاي آمينه ضروري به خصوص ليزين را جبران مي كند . در بخشي از اين پژوهش از نشاسته مومي به جاي نشاسته معمولي ذرت استفاده شد كه باعث افزايش انبساط فراورده و بهبود بافت نهايي آن مي شود. در اين پژوهش اسنك ها با دو نوع پودر اب پنير تغليظ شده هر كدام در سه سطح 5% 10% و 15% غني شده انمد.
موارد یافت شده: 1