لیست اختراعات با مالکیت
سروش حقيقي منش
1 عدد
هدف اصلي از انجام اين تحقيق تهيه پودري بود كه بتوان توسط آب و بدون نياز به افزودن شير، شكر و ساير افزودني ها تنها با افزودن مقادير خاصي از آب و فرايند كردن آن در دستگاه بستني ساز موفق به توليد بستني شد. بدين منظور براي دستيابي به 15 فرمولاسيون تهيه شده، يك فرمولاسيون مبنا با نسبت هاي مختلفي از صمغ هاي زانتان، سديم آلژينات، كتيرا و كاراگينان تركيب گرديد. اين نمونه ها پس از تركيب با آب و تشكيل بستني در دستگاه بستني ساز، به منظور انجام آزمون هاي آماي در سه تكرارتهيه شدند و 45 نمونه براي آزمون هاي رئولوژي 45 نمونه براي آزمون مقايسه سرعت ميزان ذوب شده و باقي مانده نمونه ها به آزمون هاي ارگانولپتيكي تعلق گرفت كه همگي به فريزر 18C منتقل شدند. پس از انجام آزمايش هاي ذكر شده، نتايج حاكي از آن بود كه بيشترين ميزان سرعت ذوب شدن و بيشترين ويسكوزيته ها مربوط به نمونه هاي 14 و 7 بود. كه تاثير صمغ هاي كتيرا و كراگينان را نشان مي دهد. همچنين بهترين ارزيابي كلي از آزمون هاي حسي محصولات نهايي به نمونه هاي 1، 8، 14، 7 تعلق گرفت. در توليد پودر بستني بكارگيري مخلوط صمغ ها ويسكوزيته بالاتري را نسبت به صمغ هاي منفرد به سيستم ارائه مي كند محصولي كه در آن صمغ هاي تركيبي بكار رفته است داراي زمان ذوب بيشتر و به تبع آن سرعت ذوب بيشتري خواهد بود و همچنين با بكارگيري مخلوط صمغ ها خواص حسي و ارگانولپتيكي محصول به طوركلي بهبود مي يابد. در مجموع اين تحقيق براي اولين بار محصولي را ارائه كرد كه تنها با افزودن آب به آن مي توان به توليد بستني دست يافت.
موارد یافت شده: 1