لیست اختراعات با مالکیت سعيد قاسمي
12 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1391/06/21
تاریخ ثبت: 1391/08/29
خلاصه اختراع:

اين اختراع بنام دستگاه پانچ برقي يك منظوره با عمل كرد و قدرت يكسان و بدون هيچ گونه آلودگي زيست محيطي و صوتي و راحت بودن براي مصرف كننده ميباشد اين دستگاه تازماني كه كار ميكني كار ميكند ولي بمحض كار نكردن اتوماتيك قطع ميگردد قابل به ذكر ميباشد كه اين دستگاه در هيچ نقطه جهان نبود ونيست اين دستگاه خيلي خيلي دقيق تر و مجهز تر از دستگاه بادي يعني پانچ بادي ميباشد دستگاه بادي با كمپرسور كار ميكند كه آلودگيهايي را به همراه دارد اما دستگاه پانچ مستقل برقي اين معايبها را ندارد .

تاریخ ثبت: 1396/05/21
خلاصه اختراع:

اين اختراع يك نوآوري در زمينه فرآيند(Process) و سامانه(System) ميباشد كه در حوزه رشته هاي علمي شامل: متالورژي، فلزات و فراوري مواد معدني قرار ميگيرد و در طبقه F (مهندسي مكانيك) اختراعات قرار دارد و از اين اختراع براي فراوري و تغليظ و اكسيداسيون انواع سنگ هاي معدني فلزي نظير سرب و روي اكسيدي و كربناته و سولفوره و ساير فلزات استفاده ميشود كه در نهايت محصول نهايي پودر اكسيد سرب و روي ميباشد كه شامل كنسانتره فلزات سرب و روي و نقره ميباشد كه از خاك ورودي يعني ماده معدني سرب و روي اكسيده و سولفوره و كربناته بدست آمده است و باطله خروجي كوره نيز در انتهاي فرايند كار كوره، از انتهاي كوره به بيرون ميريزد. با توجه به مشكلات مهم و عديده كوره هاي دوار قديمي و اصلي اكسيد فلزات چون: مصرف بالاي زغالسنگ يا كك در حدود 40 درصد خوراك، طولاني بودن زمان انجام فرايند در حدود 2 ساعت، استهلاك بالاي كوره و ادوات آن و استهلاك آستر كوره و آجر نسوز آن، غير اقتصادي بودن در خاك هاي كم عيار، و گرفتن حجم اعظم ظرفيت كوره با زغالسنگ و راندمان كوره پايين بود و مناسب براي مصرف امروزي صنعت نبود به همين خاطر در اين اختراع با اضافه كردن دو پيش گرمكن عمودي و افقي قبل از كوره دوار اصلي، مشكلات بالا حل شد و گرمايش و احياء عناصر بيشتر با گاز طبيعي و مشعل انجام ميشود و طول كوره اصلي نيز كاهش يافت و بهره وري و راندمان بازيابي و اقتصادي بودن خط و روش افزايش پيدا كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/05/25
مالک/مالکان: آقاي سعيد قاسمي
تاریخ ثبت: 1396/05/23
خلاصه اختراع:

گيرنده هاي فعال شده با تكثير كننده هاي پراكسيزوم (PPARs) از اعضاي خانواده گيرنده هاي هسته اي هستند كه با اتصال با اسيدهاي چرب، بيان ژن را تنظيم و سرنوشت سلول را تعيين مي كتتد. اPPARγ در بافت هاي چربي و سلولهاي سيستم ايمني وجود دارد. اين گيرنده ميزان قند خون و متابوليسم و ذخيره سازي چربي را تنظيم مي كند. همچنين اين گيرنده در افزايش حساسيت به انسولين، فرآينده هاي التهابي و سرطان موثر مي باشد. تركيب GW9662 به عنوان آنتاگونيست PPARγ مصرف بسيار زيادي در تحقيقات فارماكولوژي را دارا مي باشد. و در تحقيقات به دليل خواص ضد سرطاني توجهات بسياري را به خود معطوف كرده است. با توجه به بازده پايين و پيچيدگي سنتز اين تركيب قيمت آن بسيار بالا بوده كه مي تواند در روند تحقيقات بسيار مشكل ساز باشد(3). در اين تحقيق روشي جديد جهت سنتز GW9662 با بازده بالا و قيمت بسيار پايين با استفاده از تري فسژن، N,N-دي ايزوپروپيل اتيل آمين و آنيلين پيشنهاد مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/03
مالک/مالکان: سعيد قاسمي
تاریخ ثبت: 1389/08/11
مخترع/مخترعان: سعيد قاسمي
خلاصه اختراع:

‏اين اختراع نوعي گيره فلزي مي باشد كه از يك پايه و يك كاسه تشكيل شده است كه در بالاي لبه كاسه 4 ‏پيچ وجود دارد كه در داخل فضاي وسط اين كاسه مي توان قطعه اي را با 4 ‏پيچ سفت كرده و آن را مشاهده كرده ‏و تغييراتي را روي آن انجام داد. ‏از اين اختراع مي توان در كارهاي ظريف و حساسي مانند:دندانسازي،طلاكاري،جواهر سازي و سنگ تراشي و فرزكاري استفاده كرد. ‏مهمترين ويژگي اين گيره اين است كه قابليت دوران و چرخش 360 ‏درجه را دارد و مي توان آن را به راحتي جا به جا كرد و با حالت ارگونومي بدن تطابق داد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/02
تاریخ ثبت: 1389/07/13
خلاصه اختراع:

تغذيه اغلب گاوهاي شيري اصلاح شده بصورت جيره كاملا مخلوط مي باشد كه در روند پرورش گاو شيري توسط متخصصين تغذيه دام ابداع شد. است، اجزا اين جيره غذايي و نحوه عمل آن براي يك متخصص تغذيه بسيار مهم مي باشد كه بايد از لحاظ كاهش تنش به دام كنترل شده بوده و مقدار مصرف آن توسط دام، زير نظر باشد. بنابراين با استفاد. از تكنولوژيهاي در دسترس همانند مكانيزمها و كنترلهاي الكترونيكي ميتوان به اهداف پرورش دهندگان گاو شيري در نقش تغذيه در رابطه با بهبود شير و گوشت رسيد. لذا با توجه به نياز موجود كشور در اين بخشي دستگاه هوشمندي طراحي و ساخته شد كه يك تناظر يك به يك بين هر گاو شيري و آخور مربوط به خود او جهت تغذيه ايجاد كند. اين دستگاه با اسم تجاري يمچي امكان دسترسي گاو به آخور و يا عدم آن را با جابجايي مانعي در راستاي قانم انجام ميدهد، همچنين دستگاه مزبور براي تشخيص گاو مورد نظر از ميان ساير گاوهاي مراجعه كننده از تكنولوژي پيشرفته شناسايي راديويي و جهت بالا يا پايين بردن مانع از سيستم پنوماتيك با كنترل الكترونيكي بهره مند مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/06/04
تاریخ ثبت: 1388/07/08
خلاصه اختراع:

كنترل هوشمندانه كليه تجهيزات منزل از خارج از منزل توسط پيامك جهت صرفه جويي در مصرف انرژي ارسال تصاوير منزل به موبايل صاحب خانه به صورت پيامك تصويري و برقراري تماس تصويري بين آيفن درب منزل و موبايل صاحب خانه، كنترل اتوماتيك شيرهاي گاز و آب و فيوز برق در مواقع احتمال خطر جهت افزايش امنيت منزل و افزايش رفاه كاربري .

تاریخ ثبت: 1392/02/03
خلاصه اختراع:

كاربرد آنتن مورد نظر به حوزه مخابرات دور برد مربوط مي شود. همچنين زمينه اجرايي اين طرح به مسايل نظامي كشوربازمي گردد. از آنجا كه كشور گام مهمي در قضيه هوافضا برداشته است و كشورهاي صنعتي دنيا هم در حال پيشرفت در اين زمينه هستند، آنتن هايي با روش ساخت ساده مي تواند در اين زمينه مفيد واقع شود.ساخت طراحي ارائه شده بسيار ساده ميباشد ضمن اينكه در مواردي هم داراي پارامتر مطلوب¬تري نسبت به طرح هاي پيشين خود دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/03
تاریخ ثبت: 1390/05/31
خلاصه اختراع:

خلاصه: انجام عمل برسي تجهيزات برقي استخر ماهي دماي آب توزيع غذا براي ماهي و به طور كلي نظارت بر مساعد بودن شرايط استخر ماهي براي حفظ شرايط زيستي ماهي ها از اعمالي است كه در حال حاضر به صورت 24 ساعته با دخالت انسان انجام مي شود و داراي هزينه بالا و دقت پايين مي باشد براي صاحبان استخرهاي ماهي بسيار اتفاق افتاده است كه با از كار افتادن موتور اكسيژن ساز و اطلاع نداشتن مسئول استخر تمامي ماهي ها تلف شده اند اختراع حاضر مكانيزاسيون جامع و هوشمند استخر ماهي و آكواريوم مي باشد كه با استفاده از پيامك كليه شرايط استخر را به استحضار مسئول استخر ميرساند و بر تمامي تجهيزات برقي و برخي تجهيزات مكانيكي استخر از طريق پيامك كنترل دارد

تاریخ اظهارنامه: 1384/06/06
مالک/مالکان: سعيد قاسمي نظام
تاریخ ثبت: 1384/12/09
مخترع/مخترعان: سعيد قاسمي نظام
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 12