لیست اختراعات با مالکیت سيد حسن فيروزي فر
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1390/02/13
خلاصه اختراع:

خلاصه اي از توصيف اختراع: سيلانتها موادي چسبنده وكشسان هستند كه براي سيلانتي شكاف ها و درزهاي آسفالت سنگفرش ها پل ها و ساير سازه هاي عمراني به كار گرفته مي شود.اين محصول در دماي180تا200 درجه سانتي گراد بكار برده مي شود فرمولاسيون اين محصول تركيبي از قير اصلاح شده به همراه پر كننده ها و روغن هاي صنعتي مي باشد.اين محصول به جهت اقتصادي نسبت به نمونه هاي خارجي مشابه ارزان تر بوده وبا جلوگيري از واردات آن به اقتصاد كشور كمك مي شود.كارآيي سيلانتهاي قيري در نگهداري روسازي آسفالت ها نقش مهمي دارد و به شدت تحت تاثير مواد و تركيب درصد هاي به كار برده شده در تهيه اين دسته از از محصولات بايندري مي باشد كه كمترين تفاوت ها در فرمولاسيون منجر به تغيير خواص و گاهي نيز از بين رفتن كارآيس مورد نظر مي شود.

تاریخ ثبت: 1389/04/26
خلاصه اختراع:

‏ازجمله مشكلات اساسي معابر و خيابانها در كشور ما، تخريب و تعويض هاي متوالي آسفالت مي باشد كه به اقتصاد ملي خسارت وارد مي كند. براي رفع اين مشكل، مواد افزودني مانند پليمر به قير اضافه مي شود كه مقرون به صرفه نمي باشد. در اين پروژه تحقيقاتي، براي اولين بار براي اصلاح خواص قير، از كلوفان (روزين) كه ماده اي طبيعي است، استفاده گرديد. هدف از افزودن اين ماده به قير، افزايش ‏مقاومت قير در مقابل پرشدگي و ترك خوردگي با افزودني هايي از موا‏د طبيعي و ارزان قيمت با ‏هدف تجاري سازي و كمك به ارتقا ‏كيفيت عملكردي شبكه راهها، جلوگيري از خرابيهاي زودرس آسفالت ها، كاهش هزينه هاي اجراي لايه هاي آسفالتي، استفاده بهينه از منابع و ‏صرفه جويي در مصرف قير و ارائه روش مناسب با شرايط علمي و اجرايي كشور است تا آسفالتي با كيفيت مطلوب تر، كه از نظر صنعتي و اقتصادي با اهميت است، داشته باشيم. همچنين اين ماده مي تواند به عنوان يك ماده الاستيك، ارتعاش و صدا را در جاده ها كاهش دهد. كاربرد كلوفان در قير باعث كاهش نفوذپذيري و افزايش كشش پذيري و پايداري آ‏ن گرديد و قير معطري حاصل كرد. روزين خاصيت درخشندگي، براقيت و شفافيت به محصول مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/18
مالک/مالکان: سيد حسن فيروزي فر
تاریخ ثبت: 1389/02/11
خلاصه اختراع:

سالانه حجم بسيار زيادي از تايرهاي فرسوده در ايران و ساير كشورهاي جهان توليد مي شود كه جمع آوري اين تايرهاي فرسوده به عنوان زباله مشكلات زيادي ار در بر دارد. در ضمن راههايي هم كه هم اكنون به عنوان گزينه بازيافت مطرح هستند معمولا داراي خطر و پر هزينه هستند. پيروليز، به عنوا يك راه ارزان، ايمن و بسيار مفيد جهت بازيافت پودر لاستيك معرفي مي گردد. در اين كار دو نوع از پودر لاستيك توليدي كارخانجات داخل كشور (Reclaimed Rubber و Ground Tire Rubber به عنوان خوراك تحت يك فرايند پيروليز در خلا در دماهاي مختلف 600C - و 400 در مقياس آزمايشگاهي قرار گرفتند و محصولات اين فرايند كه عبارتند از : گاز با كالري بالا، روغن پيروليزي و دوده پيروليزي جمع آوري شدند و مورد شناسايي قرار گرفتند. در اثر حرارت زنجيره هاي آلكاني لاستيك شكسته مي شوند. در اين فرايند كه با مكانيزم راديكالي انجام مي شود، لاستيك با وزن مولكولي بالا و ولكانيزه تحت تاثير حرارت و خلاء بالا به تركيبات كوچك با وزن مولكولي كم تا متوسط تبديل مي گردد. برخي از اين محصولات به عنوان اصلاح كننده قيرهاي راهسازي مورد استفاده قرار گرفتند.

موارد یافت شده: 3