لیست اختراعات با مالکیت سيد مجتبي حسيني باب اناري
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1392/02/10
خلاصه اختراع:

در بررسي عملكرد دستگاه در خشك كردن عصاره انجير، از آنجا كه آب ميوه ها به دليل ميزان قند بالا، داراي دماي انتقال شيشه اي (Tg) پاييني بوده و بسيار چسبنده هستند، با هدف تسهيل فرايند خشك كردن و توليد پودر از آنها، نياز به بالا بردن Tg به وسيله افزودن مواد حامل با وزن ملكولي بالا مي باشد (Yousefi et al., 2011). به همين دليل در اين تحقيق، درصد هاي مختلف مالتودكسترين (70،60، 50 و 40 درصد در ماده خشك) و صمغ عربي (60، 50، 40، 35 و 30 درصد در ماده خشك) به نمونه هاي عصاره انجير افزوده و در دستگاه خشك شد. اين تست ها نشان داد كه نمونه هاي حاوي صمغ عربي نسبت به نمونه هاي حاوي مالتودكسترين داراي چسبندگي كمتري به فيلم دستگاه هستند و با توجه به كيفيت پودر هاي توليد شده، ميزان بهينه صمغ عربي در عصاره انجير 35% نسبت به ماده خشك تعيين و جهت تست هاي ارزيابي و مقايسه عملكرد دستگاه در كليه مراحل مورد استفاده قرار گرفت.

موارد یافت شده: 1