لیست اختراعات با مالکیت سپيده غلامي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1395/05/07
مالک/مالکان: سپيده غلامي
تاریخ ثبت: 1395/05/07
مخترع/مخترعان: سپيده غلامي
خلاصه اختراع:

پنس نزديك كننده انسزيون پوستي در جراحي وسيله‌اي است كه بعد از انجام اعمال جراحي و خصوصا در جراحي‌هايي كه برش پوستي وسيع مي‌باشد بخاطر فاصله‌گرفتن لبه‌هاي پوست بعد از جراحي، براي نزديك كردن لبه‌هاي پوست مي‌توان از آن استفاده نمود. هميشه پرسنل اتاق عمل با بخيه زدن پوست مشكل داشته و براي نزديك كردن دو لبه پوست نيازمند كمك گرفتن از شخص استريل ديگر و يا استفاده از وسايلي كه براي اين منظور تعبيه نشده اند همچون شانگير كه باعث صدمه به بافت پوستي نيز مي‌شود مي‌باشند. همچنين؛ مماس نبودن دو لبه پوست با يكديگر باعث طولاني‌تر شدن زمان عمل و زشت و نامرتب شدن بخيه پوستي مي‌گردد. استفاده از اين اختراع باعث صرفه‌جويي در زمان بخيه زدن و در نتيجه كاهش زمان بيهوشي بيمار و صرفه‌جويي در استفاده از نيروي كار مي‌گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/02/14
تاریخ ثبت: 1397/06/20
خلاصه اختراع:

هدف از انجام اين اختراع توليد ميكروكپسول طعم دهنده هاي خوراكي آهسته رهش هيدروفوب براي مصرف در صنعت غذا مي باشد. با توجه به اين كه طعم دهنده هاي خوراكي در صنعت غذا داراي كاربرد وسيع مي باشند، در بسياري موارد مشكلاتي در خصوص استفاده از طعم دهنده ها به دليل حل شدن سريع آنها در بزاق دهان و همچنين تجزيه احتمالي آنها در شرايط فرآوري وجود دارد و همين مسئله سبب از بين رفتن سريع طعم محصول عمدتا به دليل حل شدن طعم دهنده در بزاق دهان(طعم دهنده هاي محلول در آب) يا تجزيه و تغييرات شيميايي در حين فرايند توليد محصول غذايي(مانند انواع قند الكل ها و قندهاي رژيمي) در طي مصرف مي گردد. در بسياري از كشورها براي حل اين مشكل از سيستم هاي طعم دهنده به فرم امولسيون استفاده مي شود كه البته در همه مواد غذايي كارايي ندارد. در برخي موارد نيز از تكنيك خشك كردن پاششي استفاده مي شود و طعم دهنده مورد نظر توسط يك امولسيون محافظ پوشش داده مي شود كه اين روش نيز به دليل استفاده از حرارت در بسياري از مواقع سبب افت كيفي محصول مي گردد. در اختراع حاضر طعم دهنده خوراكي ابتدا به منظور كنترل ميزان رهايش آن در داخل محصول، در يك ماتريس پليمري يا بيوپليمري به دام افتاده و سپس براي جلوگيري از حل شدن سريع در داخل فاز آبي، رطوبت محصول يا بزاق دهان توسط يك لايه خوراكي هيدروفوب ميكروكوت(microcoat) مي شود. بنابر اين گام ابداعي اختراع حاضر ايجاد تكنيكي براي رهايش آهسته طعم دهنده در طي مصرف و در عين حال به كار بردن تكنيك ديگري جهت هيدروفوب نمودن ديواره اول ميكروكپسول جهت جلوگيري از حل شدن سريع در بزاق دهان و تجزيه احتمالي در طي فراوري مي باشد.با توجه به موارد مذكور اختراع حاضر داراي كاربرد وسيعي در فرمولاسيون مواد غذايي جامد مانند انواع پنيرهاي طعم دار، اسپردهاي طعم دار، روغن هاي طعم دار، غلات صبحانه حاوي چربي، برخي از انواع شكلات هاي طعم دار و همچنين برخي محصولات دارويي نظير قرص هاي جويدني مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/02
تاریخ ثبت: 1399/02/07
خلاصه اختراع:

درطول اعمال جراحي ديلاتاسيون و كورتاژتشخيصي و درماني رعايت تكنيك آسپتيك بااستفاده از ديلاتور هايي كه هم اكنون در دسترس است دشوار ميباشد. ديلاتور جراحي جهت اكسپوز دهانه سرويكس در محل فورنيكس خلفي واژن قرار ميگيرد ولي به علت محدوديت حجم ديلاتور ودرنتيجه نياز به تخليه نمونه ها به ظرف بيوپسي اسكراب به ناچاراكسپوز جراحي را به هم زده ونمونه ها را طي مراحل متعدد جمع آوري ميكند علاوه بر آن حجم قابل توجهي از نمونه‌ها بر روي زمين ريخته و از دست مي‌رود. در اين اختراع نمونه به طور كامل جمع آوري ميشود و قابليت تفكيك بافت از خون نيز توسط صافي را دارد و از انتقال بيماري هاي خوني و آلودگي پرسنل و محيط اتاق عمل جلوگيري ميكند. ظرف نمونه دو قسمتي است شامل يك بخش صافي (آبكش مانند )براي جمع آوري لخته هاو ظرف زيرصافي براي جمع آوري خون كه اين ظرف دو قسمتي ابتداي عمل بر روي ديلاتور سوار شده و در پايان عمل از ديلاتور جدا شده وپس از تخليه نمونه ها به ظرف پاتولوژي ارسال ميشود

تاریخ اظهارنامه: 1399/03/18
تاریخ ثبت: 1399/07/15
خلاصه اختراع:

هموستات خرچنگي در جراحي وسيله اي است كه در حين جراحي جهت مسدود نمودن عروق در اطراف رگي كه قرار است بر روي آن جراحي صورت گيرد مي‌توان استفاده نمود. همچنين جهت گرفتن بافت‌هاي اطراف محل عمل جراحي و كنار كشيدن آنها براي افزايش وسعت محل عمل و راحتي تيم جراحي مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد. هميشه از دو هموستات به صورت جدا در دو طرف محل رگ جهت مسدود نمودن مسير جريان خون استفاده مي‌شود كه اين امر نياز به ابزار اضافي و صرف زمان بيشتر دارد. ممكن است ميدان ديد را به دليل وجود ابزار آلات زياد كاهش داده و فرايند جراحي را براي تيم جراحي مشكل سازد. استفاده از اين ابزار جراحي باعث كاهش استفاده از ابزارهاي زياد، صرفه جويي در زمان و افزايش راحتي براي تيم جراحي خواهد شد.

موارد یافت شده: 4