لیست اختراعات با مالکیت شركت پيشرانه سامانه پرند
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1389/03/16
تاریخ ثبت: 1391/09/19
مخترع/مخترعان: علی محمودی
خلاصه اختراع:

فرايند ساخت جك الكتريكال تلسكوپي دو طرفه ي اختلافي

تاریخ ثبت: 1392/06/24
خلاصه اختراع:

اين اختراع دربردارنده انواعي از مكانيزمهاي حركت خطي بال اسكرو است كه داراي گامهايي برابر با كسري از گام (pitch) كامل در انواع رايج اين نوع مكانيزمها مي باشد. گام كامل در انواع رايج اين نوع مكانيزمها، قدري بزرگتر از قطر ساچمه يا مضارب كاملي از اين مقدار است و اين بدين دليل است كه در حركت مارپيچ ساچمه ها در مسير شيارهاي پيچ و مهره، ساچمه ها يك رديف به ساچمه هاي رديف مجاور برخورد نكنند. در اين اختراع با كارگذاري برگردان ساچمه ها در مسافتهاي كمتر از يك دور و چينش رديفهاي ساچمه در رديفهاي غير متوالي، از برخورد ساچمه ها در رديفهاي مجاور، پيش گيري مي شود و بدين ترتيب بال اسكروهايي با پيش افت (lead) بسيار كوچك به دست مي آيند. بال اسكروهاي با پيش افت كوچك از اين نظر اهميت دارند كه مي توان با كوپل كردن مستقيم موتورهاي الكتريكي به آنها (بدون نياز به گيربكسهاي كاهنده دور) سرعتهاي پيشروي بسيار اندك با نيروهاي بسيار بزرگ را به دست آورد. كوپل مستقيم موتور به بال اسكرو به دليل عدم وجود لقي (backlash) از دقت حركت بسيار بالايي برخوردار است كه اين قابليت در ماشينهاي CNC و رباتها از اهميت بسياري برخوردار است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/31
تاریخ ثبت: 1389/12/28
خلاصه اختراع:

خلاصه جهت صرفه جويي در مصرف برق روشنايي لامپ ها د ر محلهاي كم تردد داخل ساختمانها مانند راهروها پاركينگ ها وسرويسهاي بهداشتي سامانه هوشمند نويني ارائه شده است كه از سنسور PIR براي تشخيص حضور انسان استفاده مينمايد و انواع ديگر سنسور هاي تشخيص حركت نيز در آن قابل كاربرد است در اين اختراع كه با نام "رله خودكار بازويي نصب شونده در محل اتصال لامپ" ارائه شده است سعي شده است كه معايب سامانه هاي موجود مشابه برطرف گردد وبا قابليت نصب آسان وبدون نياز به تغييرات در سيم كشي وساختار روشنايي هاي موجود انگيزه ي همگاني جهت استفاده از اين سيستمها ايجاد ودر نهايت موجب صرفه جويي در مصرف برق شود. اجزاي اصلي در اين اختراع مشتمل بر يك رابط لامپ وسرپيچ است كه مدار هوشمند قطع برق توسط يك بازوي جداگانه به ديواره ي كناري آن متصل ميشود.مدار هوشمند شامل سنسورPIR براي تشخيص حضور انسان است (وانواع ديگر سنسورهاي تشخيص حركت نيز در آن قابل كاربرد است). همچنين از يك تايمر قابل تنظيم نيز در آن استفاده شده است .از مزاياي اين نوآوري ميتوان به موارد زير اشاره كرد صرفه جويي در مصرف برق جلوگيري از آلودگي در مكان هايي نظير سرويس هاي بهداشتي بدليل بدون تماس بودن كنترل آن با اشخاص افزايش طول عمر لامپ به دليل دائم روشن نماندن آن وقت گير نبودن نصب بدليل عدم نياز به تغيير يا ايجاد سيم كشي مجدد وبلاخره حجم وابعاد كوچك اين سامانه كه امكان جاسازي آنرا در حبابها ومحلهاي موجود ممكن ميسازد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/28
تاریخ ثبت: 1392/12/28
خلاصه اختراع:

بالابر پله يا صندلي بالارو از پله وسيله‌اي است كه جهت جابجايي افراد يا بارهاي سبك در ساختمانهاي بدون آسانسور مورد استفاده قار مي‌گيرد. طرحهاي موجود از اين نوع، همگي داراي ويژگي مشتركي هستند كه آن وجود يك ريل در كنار نرده، كنار ديوار يا روي پلّه است. اين امر علاوه بر هزينه‌هاي سنگين ريل و ريل‌گذاري، سبب محدود شدن كاربرد اين نوع بالابرها به پلّكا‌ن‌هاي بسيار ساده مانند پلّكان‌هاي يك طبقه كم پيچ‌و‌خم و بدون تلاقي با درب‌هاي بين مسير مي‌گردد. همچنين ريل‌ها فضاي قابل توجهي را اشغال مي‌كنند. برخلاف طرحهاي گذشته كه در آنها از ريلهاي كنار نرده يا كنار ديوار استفاده مي‌شود، در اين طرح، از يك ستون مركزي به عنوان راهنما براي بالابر استفاده مي‌شود. اين ستون در فاصله‌ي ميان پله‌ها (فاصله‌ي معروف به چشم پلّكان) قرار مي‌گيرد و صندلي بالابر به شكل مارپيچ از فضاي بين پله‌ها بالا مي‌رود. اين حركت مارپيچ توسط دو سرووموتور الكتريكي كنترل مي‌شود. يكي از اين موتورها وظيفه‌ي بالا كشيدن صندلي را به عهده دارد و ديگري وظيفه‌ي چرخاندن آن را به دور ستون. كنترل دو سرووموتور هم مي‌تواند بطور خودكار و هم مي‌تواند در دست راهبر صندلي باشد. با حركت هماهنگ و برنامه‌ريزي شده براي ايندو سرووموتور، مي‌توان انواع حركتهاي مارپيچ را براي گذر از فواصل ميان انواع پله‌هاي ساختماني انجام داد بدون اينكه نياز به تغيير شكل ريلها باشد. ممكن است براي طي كردن مسيرهاي تنگتر و پيچيده‌تر، از سرووموتور سومي نيز كمك گرفته شود كه فاصله‌ي صندلي را تا ستون، تنظيم مي‌كند. در اين طرح به دو شكل، قابل اجراست: نخست اينكه ستون مركزي ثابت باشد و صندلي نسبت به آن هم بچرخد و هم بالا (يا پايين) رود. دوم اينكه ستون مي‌تواند چرخان باشد و صندلي نسبت به آن تنها بالا (يا پايين) رود. براي نمونه‌ي عملياتي در اين اختراع، حالت دوم، يعني ستون چرخان انتخاب شده است. يك ستون عمودي كه از يك پروفيل قوطي چهارگوش ساخته شده است در فاصله‌ي ميان پله‌ها (چشم پلكان) قرار مي‌گيرد. ستون مركزي از پايين به وسيله‌ي يك بيرينگ مخروطي نگه داشته شده است و از بالا توسط يك سرووموتور و گيربكس مي‌چرخد. صندلي بالابر، روي يك كشويي غلتك دار متحرك بسته مي‌شود كه ميتواند آزادانه روي ستون بالا رود بدون اينكه نسبت به آن دوران كند. اين كشويي به وسيله‌ي تسمه تايمي كه توسط سرووموتور و گيربكس مي‌گردد، به بالا و پايين حركت مي‌كند. با برنامه‌ريزي دقيق و هماهنگ براي حركت دو سرووموتور، صندلي مي‌تواند با تركيب حركت قائم و دوراني، از لابلاي پله‌ها صعود نماييد يا به پايين آيد. همچنين با حركت عمودي مناسب مي‌توان مسافر را در وسط پله پياده نمود. تمامي اين فرايندها بر روي موتورها قابل برنامه‌ريزي است و كنترل آنها مي‌تواند خودكار يا در دست راهبر باشد.

تاریخ ثبت: 1390/07/13
خلاصه اختراع:

جهت صرفه جويي در مصرف برق روشنايي لامپها در محلهاي كم تردد داخل ساختمانها مانند راهروها، پاركينگ ها و سرويس هاي بهداشتي، سامانه ي هوشمند نويني ارائه شده است كه از سنسور PIR براي تشخيص حضور انسان استفاده مي نمايد و انواع ديگر سنسورهاي تشخيص حركت نيز در آن قابل كاربرد است. اين اختراع كه «فرآيند ساخت مدار فشرده ي هوشمند ساز لامپ قابل نصب درون لامپ» است. مدار الكترونيكي قطع و وصل لامپ و سنسور تشخيص انسان را در درون يا چسبيده به لامپ جاي داده است. (اتصال سنسور مي تواند از طريق يك بازو باشد). در اين اختراع، سعي شده است كه معايب سامانه هاي موجود مشابه (كه در آنها سنسور و مدار قطع و وصل، به طور جداگانه نصب و به لامپ سيم كسي مي شوند) برطرف گردد و با قابليت نصب آسان همانند يك لامپ ساده و بدون نياز به تغييرات در سيم كشي، انگيزه ي همگاني جهت استفاده از اين سيستم ها ايجاد و در نهايت موجب صرفه جويي در مصرف برق شود. اجزاي اصلي در اين اختراع، مشتمل بر يك برد الكترونيكي دو طبقه به شكل دايره با طراحي بهينه، يك پوسته ي استوانه اي، يك سنسور تشخيص انسان (به شكل بازويي) و يك تايمر قابل تنظيم است. اين مجموعه به همراه مدار معمول لامپ ها (بالاست) و محفظه قرار گيري اجزاء (كيس) و تيوب گازي لامپ به بخش مياني محفظه قرارگيري اجزاء (كيس) متصل مي شود. از مزاياي اين نوآوري مي توان به موارد زير اشاره كرد: صرفه جويي در مصرف برق، جلوگيري از آلودگي در مكان هايي نظير سرويس هاي بهداشتي به دليل بدون تماس بودن كنترل آن با اشخاص، افزايش طول عمر لامپ به د ليل دائم روشن نماندن آن، وقت گير نبودن نصب به دليل عدم نياز به تغيير با ايجتاد سيم كشي مجدد و بالاخره حجم و ابعاد كوچك اين سامانه كه امكان جاسازي آن را درون يا چسبيده به لامپ، ممكن مي سازد.

موارد یافت شده: 5