لیست اختراعات با مالکیت شرکت حافظ وارش
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1400/05/21
تاریخ ثبت: 1400/08/15
مخترع/مخترعان: زهرا سلطانی صبح
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با استفاده از نانوكاتاليزور ناهمگن بر پايه‌ي مس و موليبدن ماده موثره كولين‌كلرايد كه به عنوان مكمل غذايي دام، طيور و آبزيان و موجب افزايش بهروري ميشود را تهيه ميكنيم. سنتز كولين¬كلرايد شامل دو مرحله است. مرحله اول توليد تري‌متيل‌آمين از نشادر و پارافرمالدهيد و مرحله دوم واكنش بين تري‌متيل‌آمين و كلرواتانول است كه منجر به توليد كولين¬كلرايد خواهد شد. در اختراع مورد ادعا روش توليد طوري طراحي شده است كه بتوان در كوتاه¬ترين زمان ممكن از مواد اوليه ارزان قيمت به كولين كلرايد با درجه خلوص بالا دسترسي پيدا كرد. كولين كلرايد، تركيبي ضروري در جيره پرندگان و پستانداران و مورد نياز براي عملكرد مناسب سلول ها است. كولين كلرايد در جيره طيور به ويتامين B4 معروف است.

تاریخ اظهارنامه: 1401/10/19
مالک/مالکان: شرکت حافظ وارش
تاریخ ثبت: 1401/12/24
مخترع/مخترعان: امیرحسین یوسفی
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با استفاده از تركيبي مواد پليمري (مانند پلي اتيلن و پلي پروپيلن يا تلفيقي از هر دو) و مواد پودري و مواد نانو (تركيبي از اسيد بوريك ، نمك بوراكس ، پنتابورات آمونيوم ، مونو آمونيوم فسفات ، آمونيوم فسفات ، پارافين پلي كلرينه و نانو ذرات دي اكسيد تيتانيوم و نانو اكسيد باريوم و تبديل تمامي آنها به گرانول (نانوگرانول) يك پليمر تلفيقي نسوز ساخته ايم كه با شعله مستقيم نمي سوزد و اين پليمر داراي خواص شكل پذيري با فرايندهاي تزريق و رولينگ (تبديل به فيلم و ورق هاي پلاستيكي نسوز) را دارد. ابعاد مواد نانوي بكار رفته ابعادي بين 10 تا 300 نانومتر بوده و در رنگ بندي هاي مختلف، قابل توليد است.

تاریخ اظهارنامه: 1402/06/02
مالک/مالکان: شرکت حافظ وارش
تاریخ ثبت: 1402/09/06
مخترع/مخترعان: امیرحسین یوسفی
خلاصه اختراع:

از مشكلاتي كه هم اكنون در جهان خصوصا در كشورهاي كم آب وجود دارد ، كمبود آب آشاميدني بوده و تري مزوئيل كلرايد ، مشكل فوق الذكر را با شيرين سازي و پاكسازي آب مرتفع مينمايد . اين محصول ، مصرف كننده داخل و خارج از كشور در فرآيند جداسازي فلزات املاح مضر و همچنين در فرآيند تصفيه آب و حذف آلاينده از پساب هاي صنعتي را بطور گسترده دارد كه اين امر باعث كاهش هزينه برداشت آب و همچنين حفظ محيط زيست طبيعي عليه آلودگي مي گردد. در دانش پيشين غشاء سوم از طريق سنتز تري مزوئيل مكلرايد با استفاده از پيش ماده متا فنيلن دي آمين انجام ميشد كه پروسه اي بسيار پيچيده با هزينه هاي هنگفت بود كه با روش سنتز جديد (توليد تري مزوئيل كلرايد با مخفف TMC، از طريق واكنش بين تيونيل كلرايد و تريمسيك اسيد) با هزينه بسيار كمتر و فرايند ساده تر انجام گرفته است. براي سنتز تري مزوئيل كلرايد از اجزاي زير استفاده مي شود: 1_ تري ميسيك اسيد 2- تيونيل كلريد 3- كلريد آهن 4-تترا كلريد كربن 5- گوگرد 6- بنزن 7- استون 8- استيك اسيد

موارد یافت شده: 3