لیست اختراعات با مالکیت
شرکت شركت مهندسي تجهيزات سينا ابتكارثامن سهامي خاص
2 عدد
دستگاه دوخت لوله كيسه خون Tube Sealer وسيله اي است كه در قسمت فراورده هاي پايگاههاي انتقال خون استفاده مي شود. و براي دوخت زدن لوله كيشه خون در مراحل مختلف فراوري استفاده مي شود. ضمنا كاربر در هنگام دوخت زدن مي تواند با كشيدن از دو طرف لوله را از محل دوخت جدا كند. سيستم دوخت زدن اين دستگاه با استفاده از فركانسهاي راديويي انجام مي گيرد با اين ترتيب كه حرارت حاصل از اين انرژي لوله كيسه خون را ذوب مي كند و به علت اينكه فكها خود جاذب اين انرژي گرمايي نيستند لذا خنك مانده باعث افت گرما روي لوله مذبور مي شوند. وقتي كه لوله بين فكها قرار بگيرد يك بازوي محرك ميكرو سوئيچ را جهت انجام مرحله دوخت زدن بكار مي اندازد و در نتيجه بويين سلونوئيد عمل كرده و فكها را جهت چفت شدن لوله بحركت در مي آورد سپس مواد الكتريكي تحريك شده و لوله را بوسيله گرم كردن الكترودها داغ مي كند وقتي ضخامت دوخت بحد مطلوب رسيد ميكروسوئيچ تنظيم بطور خودكار مرحله را به پايان مي رساند سپس مولد الكتريسيته خاموش و بلافاصله فكها به حالت اوليه برگشته و دستگاه آماده دوخت مجدد مي باشد.
سيستمهاي منجمد كننده كاربردهاي بسيار زيادي در شاخه هاي مختلف دارويي پزشكي صنعتي كشاورزي و غذايي دارند بدليل شرايط خاص حاصل از انجماد كه معمولا به بهبود كيفيت و يا جلوگيري از افت كيفيت محصول مربوط مي شود اين سيستمها اغلب جهت نگهداري و يا در بخشي از پروسه توليد مواد بكار مي روند. با توجه به ارزش مواد يا ارزش فرايندي كه مواد مورد نظر آن به كار خواهند رفت اهميت و حساسيت اين سيستمها افزايش مي يابد در بعضي از مواد خاص فن آوريهاي ويژه يا از سيستمهاي تبريد نظير دسترسي به دماهاي بسيار پايين يا تركيب آن با تكنيكهاي ديگر مورد نياز است. انجماد سريع يكي از حالتهاي مهم انجماد است كه در نگهداري كيفيت محصول و جلوگيري از تشكيل مناطق غير ممكن نقش اساسي دارد. اين روش در گستره وسيعي از نگهداري مواد غذايي گرفته تا فرآورده هاي خوني و پلاسما را شامل مي شود. يكي از مهمترين راههاي نگهداري مواد غذايي انجماد آنها است. بطور كلي انجماد باعث كند يا متوقف شدن فعاليتهاي ميكروارگانيسم هاي زنده و فعال داخل مواد غذايي مي شود. به اين ترتيب باكتري هايي كه مي توانند باعث فساد و تخريب مواد غذايي شوند امكان فعاليت خود را از دست مي دهند و مواد سالم باقي مي مانند. در بين فرآورده هاي خوني، پلاسماي خود بدليل تنوع و ارزش مواد متفاوتي كه مي توان از آن بدست آورد از اهميت ويژه اي برخوردار است. بعضي از اين فراورده ها نظير فاكتور 8 و 9 داراي قيمت بسيار بالايي هستند كه توانايي توليد آنها در داخل كشور مي تواند ارزشهاي افزوده فوق العاده اي ايجاد نمايد. در فرايند توليد و نگهداري بلاسما دستگاه بلاست فريزر كه جهت انجماد پلاسما استفاده مي شود يك بخش ضروري و مهم تلقي مي شود. پروتئين هاي فاكتور 8 و فاكتور 9 فيبرينوژن آلبومين و ايميون گلوبولين و ... از جمله تركيبات ارزشمندي هستند كه در پلاسما موجود مي باشند و با نگهداري مناسب پلاسما مي توان آنها را حفظ و سپس استخراج نمود.
موارد یافت شده: 2