لیست اختراعات با مالکیت
شرکت نیکو طعم اسپادان نوع شخص حقوقی: سهامی خاص
1 عدد
نوشيدني كم لاكتوز غني شده با پروتئين با توجه روز افزون به جنبه هاي قهرماني در جامعه، همچنين مصرف موادي كه به روش هاي مختلف نيروي جسماني و قدرت عضلاني فرد را افزايش مي دهند، موجب شده است كه تمايل به مصرف مواد نيرو زا و مكمل هاي غذايي چشمگير باشد. اين موضوع مي تواند در نوع خود بسيار خطرناك باشد.هر يك از داروهاي شيميايي از حمله مواد نيروزا عوارض جانبي خاصي دارند.پرداختن به مسئله سلامت و مخاطرات مرتبط با آن اهميت ويژه اي يافته و تامين سلامتي افراد جامعه به يكي از مهمترين مسائل اساسي هر كشور تبديل شده است. هدف از اين اختراع ساخت محصول غذايي مكمل بر پايه مواد لبني است . ابتدا طبق فرمولاسيون اجزاي محصول شامل انواع طعم دهنده،پايدار كننده، شيرين كننده، كنستانتره پروتئين آب پنير توسط دستگاه تري بلندر در دماي 40 تا 45 درجه با شير مخلوط مي شود.سپس در دماي 50 درجه توسط دستگاه هموژنايزر عمل هموژناسيون را طي مي كند و وارد دستگاه پاستوريزاسيون صحفه اي مي شود و در دماي 85 درجه به مدت 30 ثانيه فرايند پاستوريزاسيون را طي مي كند،سپس در دماي 10 درجه در تانك نگهداري مي شود.طبق فرمولاسيون آنزيم لاكتاز (B- گالاكتوزيداز)B-galactosidase،[EC 3.2.1.23] به مخلوط اضافه مي شود و به مدت دوازده ساعت در دماي ده درجه نگهداري مي شود در اين مدت عمليات همزني هم انجام مي شود. پس از طي آزمون كنترل كيفي مبني بر عدم لاكتوز بسته بندي مي گردد و پس از طي آزمون هاي شيميايي و ميكروبي وارد بازار مي شود.
موارد یافت شده: 1