لیست اختراعات با مالکیت
شرکت پروبيوتيك پارس با مسئوليت محدود
1 عدد
در اين اختراع به منظور انتخاب سويه يا مخلوط سويه هاي مقاوم به باكتريوفاژ حاضر در كارخانجات فرآورده هاي لبني (پنير، ماست، ... ) به هر چاهك كيت آماده شده، آب پنير فيلتر شده حاصل از آخرين توليد تلقيح مي شود. هر چاهك محتوي سويه يا مخلوطي از سويه هاي ژنتيكي معين در حيط شيري استريل و يك رنگ نشانگر مي باشد كه در اثر تغييرات pH تغيير رنگ مي دهد. كيت مورد نظر جهت بررسي احتمال آلودگي شير به فاژ نيز با افزودن شير و كشت هاي آغازگر به چاهك هايي كه در آنها تنها نشانگر رنگي و ادجوانت استاندارد استريل ليوفيليز شده قابل انجام مي باشد. پس از گرماگذاري كيت به مدت 4 ساعت، كشت هاي مقاوم به فاژ شايع (در حال حاضر) از خود تغيير رنگ نشان مي دهند و شير را دلمه مي كنند. كشت آغازگر انتخابي، مقاوم به فاژ شايع در ميحط آن كارخانه مي باشد. بررسي ها نشان دادند كه موفقيت اين روش نزديك به 100% (در مقايسه با 96% يا كمتر در روش چرخشي سنتي مورد استفاده در كارخانه هاي لبني) مي باشد. اين كيت به آساني، با قيمت مناسب و كارايي بالا مي تواند در انتخاب كشت آغازگر مقاوم به فاژ مناسب در كارخانه هاي لبني مورد استفاده قرار گيرد.
موارد یافت شده: 1