لیست اختراعات با مالکیت
شرکت یکصدوبیست ویک فرآورده های دامی ولبنی بهاردالاهو نوع شخص حقوقی: تعاونی
2 عدد
اختراع حاضر در خصوص سيستم سختي سنج منحصر به فردي است، كه با استفاده از حرارت و پتانسيومتري مي تواند سختي موقت و دايم آب را به صورت آنلاين و اتوماتيك اندازه گيري نمايد. در اين سيستم ابداعي چهار قسمت اصلي 1- واحد نمونه برداري 2- واحد حرارت دهي 3- واحد سنجش سختي 4- واحد پردازش وجود دارند. سختي آب كيفيتي است كه بر اثر وجود بيش از اندازه نمكهاي محلول كلسيم و منيزيم و تا اندازهاي آهن منگنز، آلومينيوم و روي در آن پديد ميآيد و سبب ميشود كه مصرف آب به طور كلي و به ويژه در صنعت با دشواريهايي مواجه شود. اساس عملكرد اين سيستم بر پايه سختي سنجي با استفاده از حرارت دهي با امواج مايكرويو استوار است.
اختراع حاضر در خصوص روش و فرآيندي براي توليد پودر كنستانتره آب پنير با درصد پروتئين 50 تا 80 درصد از آب پنير و يا براي توليد خوراك پروتئيني حيوانات و يا كود كشاورزي از پساب كارخانجات لبني است. در اختراع حاضر براي جدا كردن پروتئين از آب پنير براساس روش لخته سازي است. اين روش فيزيكي-شيميايي نسبتا ساده با بازدهي بالا مي باشد. در روش حاضر از يك منعقد كننده فرم پليمري فلزي به نام پلي آلومينيوم كلرايد استفاده شده است. اين فرآيند به اين صورت است كه ابتدا آب پنير ورودي در دستگاه سپراتور كه با استفاده از نيروي گريز از چربي را از آب پنير جدا مي كند وارد مي شود پس از جدا كردن چربي، نمونه وارد فرايند لخته سازي در مخزن لخته كننده شده و پس از افزودن ماده منعقد كننده وارد مخزن ته نشيني شده و پروتئين هاي موجود در آب پنير جدا مي شود. آب پنير داراي حدود هشت دهم تا يك درصد پروتئين مي باشد. لخته پروتئيني جدا شده سپس خشك شده و به صورت پودر آماده استفاده مي شود.
موارد یافت شده: 2