لیست اختراعات با مالکیت عليرضا رئيسي
10 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1395/10/12
مالک/مالکان: عليرضا رئيسي
تاریخ ثبت: 1398/03/25
مخترع/مخترعان: عليرضا رئيسي
خلاصه اختراع:

ميراگر - مهاربند پره لوزي شكل نوعي ميراگر كنش گير (غير فعال) است كه در هنگام وقوع زلزله مبادرت به تامين ميرايي انرژي زلزله به سازه مي نماييد تا از اين گذر سازه هاي بهره مند از اين ميراگر براي مقدار كمتري از نيروي وارده از بارهاي جانبي نظير باد و زلزله طراحي شود. شكل اين ميراگر به گونه اي طراحي شده است كه در سر مهاربند در محل تلاقي مهاربند به گوشه قاب (تير و ستون) تعبيه شود تا هم سهولت نصب بيشتري نسبت به ساير ميراگرها داشته باشد و هم براي نيروي خالص محوري منتقل شده از مهاربند طراحي و استفاده شود. پره هاي لوزي شكل اين ميراگر از دو طرف امكان اتصالي به قاب را داراست كه اين باعث دوچندان شدن ميرايي در اين ميراگر مي شود و اين امكان را براي اين ميراگر مهيا مي نمايد كه نه تنها در سازه هاي فلزي بلكه در سازه هاي بتني نيز مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/02
تاریخ ثبت: 1391/03/28
مخترع/مخترعان: عليرضا رييسي پارسايي
خلاصه اختراع:

طرح بهترين تنظيم كننده دما دستگاه هوشمندي است كه بر روي بخاري هاي معمولي نصب شده و با تعيين دما مورد نظر دماي محيط را روي همان دما ثابت مي كند. از ديگر امكانات اين دستگاه گردش هوا در محيط است و داراي سنسور گازي است كه از انفجار و يا خفگي كاربران جلوگيري مي كند. يكي ديگر از كاربردهاي اين دستگاه استفاده از ماژول كنترل از راه دور براي راحتي كاربران است و مي توان با تنظيم زمان خاموش و روشن شدن دستگاه را تنظيم كرد. همانطور كه اشاره شد هدف اصلي جلوگيري از اتلاف انرژي مي باشد كه با كمترين هزينه ها و حداقل تجهيزات بيشترين بهره وري را داشته باشيم و از گرماي مطلوب استفاده نماييم و چون اين طرح در بخاري هاي معمولي قابل اجرا مي باشد علاوه بر اينكه از وقوع حوادث مرگبار جلوگيري مي كند هزينه كمتري نيز به همراه دارد. در نتيجه با بوجود آمدن چنين طرحي كمك بزرگي به صنعت گرمايشي كشور مي شود.

تاریخ ثبت: 1397/01/26
خلاصه اختراع:

بسياري از افراد هنگام استفاده از كامپيوتر هاي لپ تاپ اين وسايل را بر روي پا (دامن) خود قرار مي دهند كه اين كار با توجه به مسايلي همچون گرم شدن تدريجي اين رايانه ها در هنگام كار، خطر مواجهه با ميدانهاي الكترومغناطيسي توليد شده توسط لپ تاپ و بالاخره خطر مواجهه با ميدانهاي الكترومغناطيسي مربوط به اينترنت بي سيم (Wi-Fi) در اين كامپيوترها، نگراني هاي عمده اي را ايجاد مي نمايد. لازم به ذكر است كه مطابق تحقيقات موجود، هر كدام از عوامل ذكر شده فوق مي توانند بر روي قابليت باروري اسپرم تاثير قابل ملاحظه اي داشته باشد. با در نظر گرفتن مسايلي كه در ارتباط با استفاده از كامپيوترهاي Lap Top بر روي پا در مردان و بويژه مردان جوان مطرح مي گردد، در اين پروژه با همكاري و مساعدت مركز تحقيقات حفاظت در برابر پرتوهاي يونساز و غير يونساز دانشگاه علوم پزشكي شيراز نسبت به طراحي و ساخت LapPad ، يك حفاظ الكترومغناطيسي – گرمايي براي استفاده ايمن از اين رايانه ها ها اقدام شده است. ارزيابي هاي انجام شده بر روي نمونه هاي اوليه ساخته نشان داد كه با استفاده از حفاظ LapPad ميزان توان الكترومغناطيسي دريافتي حدود 13 dB معادل با 20 برابر كمتر از حالتي است كه LapPad استفاده نشده است. بدين ترتيب در حالتي كه LapPad حضور دارد تنها 5% توان امواج الكترومغناطيسي نسبت به حالتي كه اين مجموعه قرار ندارد دريافت شده است. همچنين نتايج آزمايشهاي انجام شده نشان داد كه LapPad قادر است به صورت موثري در حذف اثرات حرارتي كامپيوترهاي لپ تاپ كاربرد داشته و از اين منظر اثرات زيانبار مواجهه با ميدان هاي الكترومغناطيسي و گرما را بر روي فرايند اسپرماتوژنز، كاهش دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/03/26
مالک/مالکان: آقای علیرضا رئیسی
تاریخ ثبت: 1399/09/03
مخترع/مخترعان: علیرضا رئیسی
خلاصه اختراع:

"ميراگر فلزيِ كمان‌سانِ كنش‌گير " گونه اي ميراگر تسليمي است كه از تركيب تعدادي ميله فلزي با شكل منشوري(ويا غيرمنشوري با مقطع دايره و مربع، مستطيل) به عنوان عضو هاي تسليم شونده، تكيه گاه هاي داراي انحناي انتقال نيرو، عضو رابط به قاب و همچنين نگه دارنده هاي شكاف دار تشكيل شده است. در اين ميراگر ميله[هاي] منشوري با فرم بهينه شده به مانند يك عضو كمان سان به عنوان عضو تسليم شونده ايفاي نقش مي كند. همچنين تكيه گاه هاي به فرم منحني (گرده ماهي) ضمن كنترل نحوه تسليم عضو تسليمي موجبات تسليم يكنواخت و بي نقص را براي عضو تسليمي مهيا مي نمايند. از طرفي به منظور ايجاد تكيه گاه غلتكي مناسب براي تسليم عضو تسليم شونده از نگه دارنده هاي شكاف دار كه به بادبند متصل مي شوند در ساختمان "ميراگر فلزيِ كمان‌سانِ كنش‌گير " استفاده شده است. زمينه فني اين ميراگر مربوط به انواع سازه هاي ساختماني و غير ساختماني مي باشد. با به كارگيري اين ميراگر سهمي از انرژي وارد شده از باد يا زلزله كه به سازه وارده مي شود ميرا خواهد شد. سازوكار ميرايي در اين ميراگر با به وجود آمدن تغيير شكل هاي فراارتجاعي در عضوهاي تسليم شونده فلزي انجام مي پذيرد. عنوان كمان سان از آن رو براي اين ميراگر انتخاب شده است كه عضو اصلي تسليم شونده در اين دستگاه به صورت كمان از دو سو با تغيير مكان هاي ارتجاعي و فرا ارتجاعي مبادرت به اتلاف انرژي در دستگاه و تامين ميرايي مطلوب در سازه مي نمايد. عملكرد اين ميراگر به گونه اي است كه عضوهاي تشكيل دهنده ميراگر به گونه اي طراحي شوند كه عملكرد كلي ميراگر به نسبت مطلوب تري از مقاومت (سختي)، ميرايي و همچنين پايداري دست يابد. تركيب چيدمان اين عضوها به گونه اي است كه تركيبي از فنرهاي موازي غيرخطي را براي ميراگر مهيا مي سازد. از طرفي با افزايش يا كاهش تعداد عضوهاي تسليم شونده يا تغيير در ابعاد عضوها به نسبت هاي متنوعي از سختي و ميرايي براي دستگاه مي توان دست يافت.

تاریخ اظهارنامه: 1399/09/18
مالک/مالکان: آقای علیرضا رئیسی
تاریخ ثبت: 1400/02/26
مخترع/مخترعان: علیرضا رئیسی
خلاصه اختراع:

" جداساز لرزه اي تركيبي با قابليت فنري-ويسكوز " يك دستگاه تركيبي براي جداساز لرزه اي است كه در زير سازه به منظور كاهش ارتعاش در سازه ها در هنگام زلزله استفاده مي شود. اين جداساز لرزه اي از تركيب يك تكيه گاه ارتعاشي مركزي با فنر مارپيچ فشاري بزرگ به اضافه ي تعدادي از ميراگرهاي ويسكوز كه براي تامين ميرايي، مجهز به فنرهاي مارپيچ شده است، ساخته شده است. تكيه گاه ارتعاشي مركزي با فنر مارپيچ بزرگ با جذب و ضربه گيري نيروي زلزله از فنداسيون، ضمن فيلتراسيون ارتعاشي در مدهاي ارتعاشي در روسازه و همچنين با تامين سختي، عامل بازتوزيع انرژي زلزله به ميراگرهاي ويسكوز فنري كه در جوانب آن قرار گرفته-اند، مي شود تا انرژي زلزله ميراشود. تعبيه¬ي پين¬هاي دوجهته در ميراگرهاي ويسكوز فنري امكان چرخش و تغيير مكان اين عضوها را در همه ي جهات مهيا مي نمايد. همچنين تجهيز اين ميراگرها به فنر موجبات تامين سختي و برگشت پذيري در جداساز را مهيا مي نمايد. اين جداساز به دليل فقدان عضو تسليمي در پيكربندي آن (برخلاف ساير جداگرهاي رايج)، عملكرد دستگاه را در حين و پس از زلزله مي تواند همواره بدون نياز به تعويض عضوهاي اين جداساز حفظ نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/09
مالک/مالکان: عليرضا رئيسي
تاریخ ثبت: 1390/03/24
مخترع/مخترعان: عليرضا رئيسي
خلاصه اختراع:

خلاصه ي 200 كلمه اي دستگاه: دستگاه بسته بندي توت فرنگي و اقلام مشابه منظم و نامنظم دستگاه فوق براساس نياز روز و با هدف رفع برخي مشكلات در حوزه بسته بندي توت فرنگي طراحي و ساخته شد زمينه فني آن مختصرا شامل مباحث زير است 1 در اندازه (1 در 2 متر) مي باشد و شامل جمعا 26 قطعه (بجز اسكلت) در اندازه هاي گوناگون است كه با انجام فرايندي كه براي آن (تعريف ) شده است در امر بسته بندي توت فرنگي و اقلامي مشابه آن كاربرد دارد. همچنين دستگاه فوق داراي يك فرايند استراتژيك و جديد مي باشد كه براي اولين بار بكار برده مي شود. و در آن سعي شده است تا حد امكان صرفه جويي در استهلاك و مصارف اوليه شود كه كاهش آن موجب افزايش بازده دستگاه مي شود. همچنين مورد ديگري كه بايد به آن اشاره شود روش انجام كار دستگاه با توجه به شرايط توت فرنگي است كه در اين مورد نيز در ساخت مجموعه سعي شده تا سلامت و ساختار محصول حفظ شود. و آنچه كه در پايان حاصل مي شود محصولي با بسته بندي دلخواه و اماده براي هر شكل استفاده اي باشد. و از نظر اقتصادي و كابردي نيز قابل توجيه و مناسب باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/14
تاریخ ثبت: 1390/03/22
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/08
تاریخ ثبت: 1390/10/08
خلاصه اختراع:

جهت افزايش كارايي و راندمان پنل هاي خورشيدي نياز به يك مدار واسط بين پنل خورشيدي و بار مي باشد. مشخصه ولتاژ جريان پنل خورشيدي داراي يك نقطه واحد حداكثر توان مي باشد اين مدار بايد به گونه اي طراحي شود كه بتوان مشخصه ولتاژ جريان بار را بر نقطه حداكثر توان پنل خورشيدي منطبق كند. همچنين با توجه به اينكه در شرايط مختلف جوي نقطه حداكثر توان تغيير مي كند مدار واسط بايد بتواند حداكثر توان را رديابي كند به عبارتي ديگجر مدار واسط هم بايد نقطه بهينه را پيدا كند و هم بايد نقطه كار را در آن نقطه تنظيم كند. مداري كه ما طراحي كرده ايم از دو بخش تشكيل شده است يك بخش مبدل ولتاژ مي باشد كه از يك سمت (ورودي) به پنل خورشيدي و از سمت ديگر (خروجي) به بار متصل مي باشد و امكان رديابي نقطه حداكثر توان را فراهم مي كند و بخش ديگر كنترلر آن مي باشد كه با دريافت اطلاعات پنل خورشيدي (دما و ولتاژ و جريان) سيگنال كنتارلي مورد نياز مبدل ولتاژ را به گونه اي توليد مي كند كه در هر لحظه مشخصه با منطبق بر نقطه حداكثر توان شود. سادگي الگوريتم پياده سازي آسان و هزينه كم از جمله مزايا آن مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/09/22
مالک/مالکان: آقای علیرضا رئیسی
تاریخ ثبت: 1400/10/05
مخترع/مخترعان: علیرضا رئیسی
خلاصه اختراع:

"ميراگر هيسترزيس همبند فلزي" گونه اي ميراگر تسليمي است كه از تركيب تعدادي صفحه به فرم ساعت شني دوبل به عنوان عضو هاي تسليم شونده، عضوهاي نگهدارنده فوقاني و تحتاني، عضو درپوش شكاف دار، عضو انتقال نيرو از بادبند به ميراگر و عضو ضربه گير الاستومري تشكيل شده است. در اين ميراگر عضوهاي تسليمي با فرم بهينه با تاب بيشينه تغيير مكان فرا ارتجاعي به عنوان عضو تسليم شونده ايفاي نقش مي كند. به جهت تامين تغيير مكان هاي فرا ارتجاعي مطلوب و يكنواخت در راستاي افقي و قايم براي عضوهاي تسليمي از عضوهاي نگهدارنده فوقاني و تحتاني و همچنين درپوش شكاف دار استفاده شده است. زمينه فني اين ميراگر مربوط به انواع سازه هاي ساختماني و غير ساختماني مي باشد. با به كارگيري اين ميراگر سهمي از انرژي وارد شده از باد يا زلزله كه به سازه وارده مي شود ميرا خواهد شد. سازوكار ميرايي در اين ميراگر با به وجود آمدن تغيير شكل هاي فراارتجاعي در عضوهاي تسليم شونده فلزي انجام مي پذيرد. عنوان همبند از آن رو براي اين ميراگر انتخاب شده است كه عضوهاي اصلي تسليم شونده در اين دستگاه از دو مجموعه عضوهاي تسليمي چپ و راست تشكيل شده اند كه از بالا و پايين توسط عضو هاي نگهدارنده فوقاني و تحتاني به يكديگر بسته شده اند و با اعمال نيرو از طرف بادبند به ميراگر اين دو مجموعه عضو تسليمي در اثر فشار و كشش به يكديگر نزديك و دور مي شوند و در نتيجه باعث استهلاك انرژي ناشي از تحريكات لرزه اي در دستگاه مي شوند. عملكرد اين ميراگر به گونه اي است كه عضوهاي تشكيل دهنده ميراگر به گونه اي طراحي شوند كه عملكرد كلي ميراگر به نسبت مطلوب تري از مقاومت (سختي)، ميرايي و همچنين پايداري دست يابد. از طرفي با افزايش يا كاهش تعداد عضوهاي تسليم شونده يا تغيير در ابعاد عضوها به نسبت هاي متنوعي از سختي و ميرايي براي دستگاه مي توان دست يافت.

تاریخ اظهارنامه: 1400/10/26
مالک/مالکان: آقای علیرضا رئیسی
تاریخ ثبت: 1401/08/07
مخترع/مخترعان: علیرضا رئیسی
خلاصه اختراع:

" جداساز لرزه اي تركيبي با قابليت الاستومري- ويسكوز - فنر " يك دستگاه تركيبي براي جداساز لرزه اي است كه در زير سازه به منظور كاهش ارتعاش در سازه ها در هنگام زلزله استفاده مي شود. اين جداساز لرزه اي از تركيب يك تكيه گاه ارتعاشي مركزي با جداساز لاستيكي (با ورق هاي فولادي) به اضافه ي تعدادي از ميراگرهاي ويسكوز كه براي تامين ميرايي و سختي مضاعف، مجهز به فنرهاي مارپيچ شده است، ساخته شده است. تكيه گاه ارتعاشي مركزي با جداساز لاستيكي (با ورق هاي فولادي) با جذب نيروي زلزله از فنداسيون، ضمن فيلتراسيون ارتعاشي در مدهاي ارتعاشي در روسازه و همچنين با تامين سختي و ميرايي كم، عامل بازتوزيع انرژي زلزله به ميراگرهاي ويسكوز فنري با سختي و ميرايي قابل توجه كه در جوانب آن قرار گرفته اند، مي شود تا انرژي زلزله ميرا شود. تعبيه ي پين هاي دوجهته در ميراگرهاي ويسكوز فنري امكان چرخش و تغيير مكان اين عضوها را در همه ي جهات مهيا مي نمايد. همچنين تجهيز اين ميراگرها به فنر موجبات تامين سختي و برگشت پذيري در جداساز را مهيا مي نمايد. اين جداساز به دليل فقدان عضو تسليمي در پيكربندي آن (برخلاف ساير جداگرهاي رايج)، عملكرد دستگاه را در حين و پس از زلزله مي تواند همواره بدون نياز به تعويض عضوهاي اين جداساز حفظ نمايد.

موارد یافت شده: 10