لیست اختراعات با مالکیت
علي رحيمي قوجه بگلو
6 عدد
براي ايمني كامل حفاظت از تشعشع كارايي داشته باشد فرد متخصص تشعشع زيان بار در امام بوده باشد و همچنين وابستگي به كشورهاي غرب نداشته باشيم و نياز كشورمان را در امر هسته اي برطرف سازيم. مشابه اين سيستم كه به ميهن مان وارد شده تمام از استيل بوده و به دليل استيل بودنش آلودگي هسته اي يعني تشعشعات را در خودر با ضريب بالا انباشته مي گرداند حقير از چندين سال پيش درصدد برآمدم كه متريال آلومينيوم در كيفيت ايمني هسته اي ارزش بالا زا دارد به جاي استيل استفاده نماييم و فنرهاي درگير شونده حالت نيمه خودكار بودن را به اين سيستم حالت ويژه اي پيدا نموده و به راحتي و با ايمني تشعشعات هسته اي كه داراي جلوگيري از خطرات تشعشع و ازدياد وقت مي شود. از آلومينيوم مخصوص بوده كه معمولا از آلودگي هسته اي تقريبا جلوگيري مي نمايد و انواع و اقسام نمونه هاي اكتيو شده را جا به جا نموده و چون وزن سبك تري دارد از نوع خارجي خيلي بهتر و بلندتر مي باشد كه ارجهيت خاصي براي متخصصين اتفاق كنده از اين سيستم به وجود مي آورد و در كارهاي ترخيص نمونه و آزمايشات هسته اي به موقع و در اسرعت وقت به انجام مي رساند. كه از اين نظر بسيار قابل تحسين بوده و مشكلات ترخيص نمونه ها را به نحو احسن به انجام مي رساند.
براي اينكه توانسته باشم در امر سودگذاري و جايگزين استاندارد سوخت ها بر حسب توان و تجربه نوآوري و اختراعات به ثمر رسيده قبلي را درون نيزه بنمايم به لطف خدا توانسته ام تيپ دو سوخت گذاري راكتور با ابداع و اختراع آزمايش متعدد با روشهاي برجسته سطح شيب دار كه دارد اثر نيرو الكتريكي گيربكس دار اضافه نموده و 50% بهره وري از لحاظ ايمني و تسريع كار به انجام برسانم. هر چند تيپ يك سوخت گذاري راكتور خيلي بهتر و جايگزين ابزار سيستم خارجي شده است از چند سال پيش در اثر تفكر و انديشه هاي متعدد در مورد اين سيستم را مي پيمودم معذالك نتيجه كارم شد كه با تغيير در مدل ساخت نتيجه مطلوب تري به دست آورده اجرا نمودم كه حاصل اين اختراع بعضي از نقاط ضعف سيستم سوخت گذاري را شد در مدل تيپ دو را دور راندمان عالي تري بدست آوردم. اين سيستم به گونه اي طراحي شده عمل باز و بسته نمودن قلاب درگير شونده به سوخت چون از آلياژ آلومينيوم استفاده شده صدمه اي به سوخت ها نزده و حتي آلودگي هسته اي نيز در خود جمع نمي كند چون صفحه هاي مخصوص در زواياي مجاور و شيب دار كه در واقع قدرت مانور و درگيري به سوخت و بالعكس رهايي از قلاب سوخت ها را به خوبي انجام مي دهد از تكنيك ساخت برتر اين سيستم به حساب مي آيد و در آزمايشات بهتر شناخته شده است.
ابزار سيستم الكترومغناطيسي جهت جابجايي نمونه ها و چشمه هاي راديواكتيو در مراكز پزشكي هسته اي، راكتورهاي هسته اي و بيمارستان (بطول 220cm) سيستم هاي كه در اين رابطه به مراكز تحقيقات هسته اي و راكتور كه آن تا به حال در رابطه با كاري راكتور استفاده مي نموديم بسيار قديم و مشكل ساز هم از لحاظ ايمني كار و ايمني هسته اي و جذب تشعشع خطرآفرين شاهد بوديم تصميم گرفتم از علم و فن و تجربه خويش سيستمي را طراحي و بسازم كه مشكلات سقوط نمونه هاي اكتيو و خطر تشعشع در مقابل كار با اين سيستم ها برطرف گردد. در طرح اين سيستم لوله ها داخل هم به طرز خاصي قرار گرفته توسط موتور برقي و گيرندهاي مخصوص متعادل و حالت روايك (حالت گلن گدن) حركت مي نمايد كه موقع چنگ انداختن نمونه ها و يا سورس ها و چشمه هاي راديواكتيو به راحتي و در جايگاه درخواست شده گذاشته شود و به دليل داشتن يك لايه سربي در محل گيرنده جلوگيري از بروز تشعشع نيز مي گردد توسط كليد روشن و خاموش كه در دسته آن وجود دارد سيستم به حالت باز يا بسته شدن نمونه هاي مورد نظر را جابجا مي نمايد. در آزمايشگاه هسته اي دانشكده فني گروه مهندسي هسته اي مورد استفاده قرار گرفته و از ست كارايي آن بسيار قابل قبول مي باشد و اظهارنظر شده.
موارد یافت شده: 6