لیست اختراعات با مالکیت
علي شريفي
18 عدد
آچارالكتريكي قابل تنظيم
يكي از مشكلات بسيار آزار دهنده در موارد اورژانسي و حوادث طبيعي عدم وجود پايه ي مناسب و استاندارد جهت نگهداري سرم ها جهت ايجاد سيلان منظم مايعات سرمي مي باشد. بدين جهت ايده طراحي \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"پايه ي تلسكوپي سرم\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" جهت حمل و نقل راحت و ايجاد امنيت و استاندارد سازي در محيط هاي كلينيك و بحراني ايجاد گرديد. اين طرح شامل 3 بخش اصلي مي باشد: 1)پايه:وظيفه ي اتصال به سطوح مختلف را دارد. اين بخش خود شامل 2 زيربخش مهم است: 1.\\\\\\\\tبادكش ها:چهار عدد به صورت رئوس مربع در كف پايه قرار گرفته كه وظيفه ي محكم كردن اتصال را بر عهده دارند. 2.\\\\\\\\tدسته ي جدا كننده:يك عدد مي باشد تا بعد از استفاده از دستگاه بتوان آن را از سطح جدا كرده و به محل ديگر منتقل كنند. 2)ميله:به صورت تلسكوپي در 10 قسمت با طول 0/2 متر براي هر قسمت كه توانايي در هم فرو رفتن دارند طراحي شده تا هم حمل و نقل و بسته بندي راحت گردد و هم امكان تنظيم ارتفاع در طول دلخواه فراهم گردد. 3)آويزان كننده ي سرم:يك ميله ي چهار قسمتي است كه بعد از ثابت كردن طول ميله به راس آن نصب شده و توانايي نگهداري 3 سرم را دارا مي باشد.
در اين اختراع يك روش تك ظرفي نوين و مقرون به صرفه براي توليد صنعتي داروي آلوگليپتين از سه ماده 3-متيل-6-كلرو اوراسيل، 2-سيانو بنزيل برمايد و NBOC-آمينو پي پيريدين ارائه شده است. تك حلالي-تك بازي بودن، مدت زمان كوتاه، بهره بالا، خالص سازي آسان و بازيابي حلال از نقاط قوت اين اختراع است.
اين اختراع روش توليد نفازولين هيدروكلرايد را در بر مي گيرد. در اين اختراع روشي نوين وكارآمد با مواد اوليه ارزان قيمت و در دسترس شامل 1-نفتيل استونيتريل و اتيلن دي آمين به كار گرفته شده كه با روش گزارش هاي قبلي متفاوت است. روش توليد اين اختراع به دلايل سادگي عمليات، بدون نياز به راكتور و تجهيزات ويژه، مدت زمان بسيار كوتاه واكنش، كيفيت بالاي محصول توليدي و قيمت تمام شده پايين، پتانسيل يك روش قابل اجراء در صنعت ايران را دارد.
عصاره گياهان Arnebia euchroma و صمغ ون( Pistaciaatlantica) را در ازمايشگاه گرفته ميشود و براي كنترل و مقايسه با دارو هاي موجود نيز مورد برسي قرار ميگيرد .اين عصاره ها با هم تركيب شده و به دو صورت جداگانه مورد استفاده قرار ميگيرد.هم به صورت خوراكي و هم به صورت پماد براي بيماران مبتلا به زخم ديابت راهگشا خواهد بود.
\\"قطع كن اتوماتيك و محافظ باتري و شارژر\\" يك وسيله ي الكترونيكي مي باشد. در اين دستگاه، جريان ورودي شارژر به ولتاژ تبديل مي شود (نقشه ي شماره 2). ولتاژ ايجاد شده توسط ميكروكنترلر كه وظيفه ي تصميم گيري را دارد، اندازه گيري مي شود (نقشه ي شماره 3). ميزان ولتاژ اندازه گيري شده با مقدار مرجع مقايسه مي شود. در صورت كمتر بودن ولتاژ اندازه گيري شده با ميزان ولتاژ مرجع پس از مدت زمان 30 ثانيه (كه اين زمان قابل تنظيم است) فرمان قطع رله (نقشه شماره 4) صادر و صداي هشدار دهنده نواخته و چراغ نشانگر مربوطه روشن مي شود (نقشه ي شماره 5). تغذيه ي مدار ميكروكنترلر توسط منبع 5 ولت 300 ميلي آمپري (نقشه ي شماره 1) تأمين مي شود. مكانيزم تشخيص شارژ باتري به طور كامل يا عدم اتصال شارژر به باتري، بر اساس اندازه گيري و يا تشخيص وجود جريان مي باشد. همچنين طراحي به گونه اي است كه براي تمامي توليدات يك نوع محصول با رنج هاي تواني متفاوت قابل استفاده مي باشد. براي مثال محصول طراحي شده براي لپ تاپ، قابليت استفاده در تمامي رنج هاي توليدي را داراست. علاوه بر آن طراحي ورودي دستگاه به گونه اي است كه با تمامي استانداردهاي موجود دو شاخ سازگاري دارد.
موارد یافت شده: 18