لیست اختراعات با مالکیت فائزه فرزانه
10 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1391/05/02
تاریخ ثبت: 1391/07/24
خلاصه اختراع:

در زمينه ب: انجام عمليات مختلف؛حمل ونقل و ترابري ; فناوري ساختارهاي ذره‌بيني، نانو فناوري امروزه ساخت نانو كاتاليزگرها از اهميت زيادي برخوردار است .هدف سازنده نانو كاتاليزگر ها هميشه ساخت كاتاليزگرهايي با سطح ويژه بالا مي باشد و سنتز نانو ذرات با صرف كمترين انرژي و كمترين وقت از اهميت زيادي برخوردار است. براي كاهش زمان و استفاده از كمترين مقدار دما ( دماي اتاق ) براي سنتز نانو ذرات TiO2/SiO2 از روش تركيبي سل – ژل و اولتراسونيك (فراصوتي ) و از تمپليت اسيد فوليك استفاده كرديم كه استفاده از روش سل –ژل اين امكان را فراهم مي كند كه واكنش در دماي محيط انجام شود و استفاده از امواج فراصوتي زمان واكنش را به حداقل مي رساند و واكنش طي 25دقيقه انجام مي شود. از تمپليت اسيد فوليك به دليل غير سمي بودن در سنتز اين نانوذرات استفاده شده است. از جمله كاربرد هاي اين نانوذرات مي توان به 1- خواص كاتاليزگري نوري بالا اشاره كرد كه براي از بين بردن آلودگيها مناسب هستند و در صافي تصفيه كننده هوا و آب مورد استفاده قرار مي گيرند 2- منعكس كننده نور ماوراءبنفش و مادون قرمز3- خود تميز كنندگي 4- اكسيد كنندگي 5- قدرت آبدوستي بالا 6- بعنوان كاتاليزگر در فرآيند دهيدروژناسيون

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/06
تاریخ ثبت: 1388/02/20
خلاصه اختراع:

تولید بیودیزل با استفاده از مواد معدنی موجود در ایران

تاریخ اظهارنامه: 1392/12/28
تاریخ ثبت: 1393/06/28
خلاصه اختراع:

امروزه ساخت نانو كاتاليزگرها از اهميت زيادي برخوردار است .هدف سازنده نانو كاتاليزگر ها هميشه ساخت كاتاليزگرهايي با سطح ويژه بالا مي باشد و سنتز نانو ذرات با صرف كمترين انرژي و كمترين وقت از اهميت زيادي برخوردار است. از طرفي با وارد شدن مواد شيميايي به محيط زيست و بدليل تخريب كند اين مواد در طبيعت ، حضور اين مواد در طبيعت به معضل بزرگ محيط زيست تبديل شده‌است پس استفاده از تركيباتي كه هم باعث افزايش عملكرد نانوكاتاليزگر و اصلاح سطح آن شود و هم براي محيط زيست مضر نباشد از اهميت ويژه اي برخوردار است. براي استفاده از كمترين مقدار دما براي سنتز نانوذرات از روش هيدروترمال استفاده شد و براي افزايش مساحت سطح و ايجاد مورفولوژي ميله اي شكل كه در حلالهاي \\"محيط زيست دوست \\" حل شود و خود تركيب نيز ماده سمي نباشد، از نشاسته استفاده گرديد. به اين ترتيب هيبريد بيسموت – نشاسته بامورفولوژي ميله اي براي اولين بار سنتز شد. وقتي هيبريد بيسموت –نشاسته كلسينه مي شود نانوذرات ميله اي شكل اكسيد بيسموت با مورفولوژي ميله اي شكل به روش هيدروترمال نيز حاصل مي گردد. از نانوذرات هيبريد بيسموت و اكسيد بيسموت ميله اي شكل در فرآيند هيدروژن زدايي بدون نياز به اكسيدكننده يا دماي بالا(اكثر واكنش هاي هيدروژن زدايي در دماهاي بالاتر از 200درجه سانتيگراد يا در حضور اكسيد كننده هايي مثل آب اكسيژنه يا اكسيژن و... انجام مي شود) استفاده شد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/07/15
تاریخ ثبت: 1387/08/01
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1384/11/29
تاریخ ثبت: 1385/05/27
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/07/25
تاریخ ثبت: 1386/01/28
خلاصه اختراع:

2- خلاصه اختراع و نوآوري آن: در اين پروژه سعي شده است كه با توجه به روشهاي ساخت قديم و جديد براي توليد نانو ذرات اكسيد تيتانيوم روشي ابداع شود كه در راستاي توليد ذرات نانو در اندازه بسيار ريز 2nm -و 1) باشد. تاكنون روش هاي زيادي مثل ، هيدروليز اسيدي، Sol-gel و impregnation تلقيح co-prcipitation/digestion ماكروويو Radio frequency thermal plasma و روش هاي دوپ كردن عناصر كاتيوني به داخل شبكه هاي فازي اكسيد فلزات در جهت ساخت نانو ذرات Tio2 گزارش شده است. اما تاكنون از اين روش استفاده نشده است. خصوصا اينكه اين روش بسيار راحت و كم هزينه مي باشد. ضمن اينكه نانو ذرات خيلي ريزتر مي شوند و شبكه هاي يكدست و يك پارچه و منظم مي سازند و ماحصل آن، مساحت سطح گسترده اي است كه روي آن حفرات ريزي توليد شده و براي كارهاي كاتاليستي و نيمه رسانايي بسيار موثر هستند. اصطلاحا يك excellent host هستند براي نشاندن عناصر فلزي اكتيو ديگري روي شبكه توليد شده. از مزاياي عمده توليد اين نانو ذرات به روش جديد fast-Quenching در دماي پايين 225C - و 200 مي باشد و اين جاي اميدواري زياد است كه مشتكل تجمع پذيري با Agglomeration نانو ذرات را كه در دماهاي بالاي كلسينه شدن بوجود مي آيند، كاهش داد و در همان دماهاي اوليه به ريزترين شكل نانو ذره اي بدون مسائل مزاحمتي تجمع پذيري دست يافت. طيف سنجي فرابنفش - مرئي و فوتولومينسانس XRD و SEM و TEM و از همه دقيق تر آزمايش TGA و DSC ريز شدن نانو ذرات را براساس اين روش در دماي 225C نشان مي دهد. اين كار براي اولين بار در ايران و دنيا انجام شده است و به راحتي مي توان آن را به صنعت برد و بدون هزينه هاي سنگين و با تجهيزات پيچيده آن را تهيه كرد. نوآوري اين پروژه به خاطر جديد بودن روش، دسترسي به نانو ذرات خيلي ريز راحتي و ارزاني هزينه توليد و راحت تر انتقال دادن به صنعت است. و از همه مهمتر اينكه هنوز كسي تهيه Tio2 نانو را به اين روش گزارش نكرده است.

موارد یافت شده: 10