لیست اختراعات با مالکیت
فاضلاب استان تهران
4 عدد
نانو جاذبي مي باشد كه به وسيله اصلاح ساختار زئوليت ها به عنوان مواد اوليه حاصل شده و به كمك يك سري از تركيبات آلي بي ضرر براي محيط زيست به صورت آبگريز درآمده و مي تواند فقط هيدروكربن هاي شاخه نفتي را به صورت انتخابي از سطح آب جمع كند و در همان سطح آب بدون آنكه رسوب كند آلودگي را نگه دارد. در اصل اين مواد آلودگي هاي نفتي را در اثر جذب كردن به داخل خود به صورت لخته درآورده و چسبندگي آن ها را به هر سطحي از بين مي برند و مي توان آلودگي نفتي را به راحتي به وسيله توري يا مكنده با كمترين ميزان آلودگي بر جا مانده از سطح آب جمع كرد.
اختراع مذكور در زمينه صنعت آب و فاضلاب مي باشد و هدف از اجراي اين پروژه ساخت سيستمي جهت اتوماسيون قرائت كنتور آب از طريق خط تلفن با استغاده از تكنولوژي DTMF مي باشد تا بتوان به صورت اتوماتيك به ارسال و دريافت اطلاعات از طريق خط تلفن پرداخت و به كاهش مشكلات مرتبط با امر كنتور خواني به صورت سنتي و با استفاده از عوامل انساني پرداخت. همچنين بتوان باسرعت بيشتري به اطلاعات مربوط به ميزان مصرف مشتركين شركت آب و فاضلاب دست يافت . مجموعه ساخته شده ، متشكل از يك دستگاه كنتور آب كه در آن ترانسديوسر مناسب نصب شد و سيستم الكترونيكي ارسال اطلاعات و نرم افزار سرور مي باشد. دستگاه ارسال كننده اطلاعات، قابليت شمارش پالس، ذخيره و ارسال ديتا از طريق خط تلفن ثابت مشتركين را دارد و نرم افزار سرور از طريق رايانه داراي مودم به خط تلغن وصل مي شود و اطلاعات را از كنتور در هنگام تماس دريافت مي كند. براي ارسال و دريافت اطلاعات بين دستگاه و سرور از پروتكل DTMF استفاده گرديده است تا بتوان بوسيله انواع سيستم هاي مخابرات تلفني موجود در ايران به تبادل اطلاعات پرداخت .
بيوراكتور غشايي هيبريدي مورد ادعا شامل 3 قسمت: كانال اكسيداسيون، پمپ ايرليفت و سيستم غشايي است. اين سيستم براي اولين بار در جهان طراحي گرديده است و هدف از طراحي اين سيستم دستيابي به سيستمي با حجم كوچك و قابليت بازيافت آب با استانداردهاي بالاي زيست محيطي بود. همچنين بواسطه استفاده از ايرليفت به جاي استفاده از همزن سبب كاهش هزينه هاي انرزي اين سيستم ها نسبت به سيستمهاي متداول منجر شد.
كلينوپتيلوليت (زئوليت گروه HEU ) يكي از فراوان ترين زئوليت هاي طبيعي ايران و جهان است كه علي رغم اهميت آن، كاربرد كاتالسيتي اين ماده كم تر مورد توجه محققين قرار گرفته است. در اين پژوهش زئوليت طبيعي كلينوپتيلوليت به صورت شيميايي اصلاح شده است تا آهن II را كه به صورت محلول در آب وجود دارد، حذف كند. به منظور اصلاح زئوليت ابتدا از فرآيند تبادل يون استفاده شده است و زئوليت به صورت Mn فرم در آمده است. سپس، براي ايجاد مكان هاي Mn02 بر روي زئوليت، ماده اكسنده KMn04 اضافه شده است. آزمايش هاي انجام شده نشان مي دهد كه مقدار آهن حذف شده بعد از اصلاح زئوليت افزايش مي يابد. همچنين زئوليت طبيعي آهن را با تبادل يون حذف ميكند، در حاليكه زئوليت Mn02 فرم نقش كاتاليست را دارد و باعث اكسيد شدن + Fe2 توسط اكسيژن مي شود. در فرآيند حذف آهن با زئوليت اصلاح شده، اكسيژن محلول در آب به علت شركت در واكنش مصرف مي شود. همچنين به منظور شناسايي بيشتر زئوليت طبيعي و اصلاح شده، يك سري آناليزهاي دستگاهي مانند FESEM ,XRF ,wdx و XRD روي نمو نه ها انجام شده است.
موارد یافت شده: 4