لیست اختراعات با مالکیت
مجيد رجبي
7 عدد
بسم الله الرحمن الرحيم تمرين با دستگاه ها و تجهيزات وزنه برداري و بدنسازي به دوره ها و تكرارها بخش بندي مي شود كه بر اساس اصول زيربنايي علم تمرين است. از آنجا كه تعداد تكرارهاي انجام حركات بدنسازي در تنظيم برنامه تمرين مهم است و به منظور جلوگيري از كم شدن يا زياد شدن تعداد تكرارها كه مي تواند كاهش اثر تمرين و يا آسيب ديدگي را در بر داشته باشد، و همچنين ورزشكار از نظر ذهني ديگر درگير شمارش تكرار حركات نباشد پيشنهاد اينجانب به اين شرح است كه : دستگاه يا (شمارنده تكراربدنسازي) كه مجهز به صفحه كليد كوچك و دوربين ثبت تعداد تكرار حركات مي باشد، به دستگاه هاي بدنسازي اضافه مي گردد. نحوه انجام كار به اين صورت است كه قبل از شروع حركت ورزشكار تعداد تكرار حركت را به وسيله صفحه كليد مشخص مي كند و حركت را شروع مي كند.با انجام هر يك از تكرارها توسط ورزشكار دوربين تعداد حركات را ثبت مي كند و با اتمام تعداد تكرار ثبت شده دستگاه شمارنده ورزش استپ مي كند. از مزيت هاي نصب دستگاه (counter) يا (شمارنده تكرار بدنسازي) روي دستگاه هاي بدنسازي مي توان به شرح زير نام برد: 1-تمركز ورزشكار بر انجام صحيح حركت به جاي درگيري ذهني در شمارش تعداد حركت ورزشي. 2-انجام تكرارهاي هر حركت مطابق برنامه تمرين ( نه كمتر و نه بيشتر ). 3- از فراموش شدن تعداد تكرارهاي هر حركت. 4-جلوگيري از انجام تعداد زياد يا كمتر حركات از برنامه تمرين از قبل تهيه شده. 5- جلوگيري از كاسته شدن اثر تمرين به علت اينكه اشتباها تعداد تكرار هر حركت كمتر از برنامه تمرين انجام شود. 6- جلوگيري از آسيب عضلات، ليگامنتها و رباط ها ناشي از انجام دادن تعداد تكرارهاي حركات بيشتر از برنامه تمرين. 7- از بين بردن خطر ايجاد آسيبهاي ناشي از تكرار زماني كه لازم است ورزشكار تعداد تكرار مشخصي را با سرعت بيشتري انجام دهد.
•\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tمقصود اختراع : هدفم از اختراع تنور گلي مكعبي خانگي ، درست كردن نان مرغوب با اين تنور توسط خود خانواده هاي ايراني مي باشد . چون اكثر نانوايي ها براي راحت تر شدن كارشان ، از جوش شيرين ونمك زياد در خمير استفاده مي كنند كه هر دوي آنها از مواد مضر براي سلامت انسان مي باشد به خصوص جوش شيرين . لذا همواره به اين فكر بودم كه چگونه مي شود ، در بهبود كيفيت نان كه در راس هرم غذايي ما ايراني ها مي باشد ، كمك كنم و با تغذيه بهتر به جامعه سالمتر دست پيدا كنيم . •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tبرجستگيهاي تكنيكي اختراع : با استفاده از صفحات گلي با فريم آهني ، و جوشكاري وماشين كاري اين فريم هاي آهني در كنار هم ، تنور گلي سنتي را به شكل فرهاي امروزي به داخل منازل و رستوران ها بياورم . •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tزمينه فني اختراع : صنعت غذايي
خلاصه اختراع •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tمقصود اختراع : هدفم از اختراع اين دستگاه به منظور كاهش نيروي كارگري ، افزايش كيفيت بتن ، صرفه جويي در انرژي ، صرفه جويي در مصالح همان شن و ماسه و سيمان ، كاهش ارتفاع بارگيري ديگ بتن ساز ، حمل راحتر ، استحكام بيشتر وسيله و نيز با كاهش آلودگي صوتي ، محيط كار آرامي را براي كارگر و هم همسايگان فراهم كرده باشم . •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tبرجستگيهاي تكنيكي اختراع : با استفاده از خرك گردان حول محور عمودي وهمچنين زاويه دار كردن اين خرك ، استفاده از گيربكس حلزوني در دستگاه و جا گذاري گيربكس و دينام بر روي پايه ديگ ، و همچين استفاده از چرخ دنده خورشيدي و زنجير براي انتقال گشتاور به شفت ديگ و قرار دادن خرك گردان در عرض وسيله ، توانستم مزايايي را كه قبلا به آن اشاره شد را ايجاد كنم . •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tزمينه فني اختراع : صنعت ساختماني
حركت اسكوات از حركات اساسي و پايه در بدنسازي، وزنه برداري است. زمان انجام اسكوات در صورت رعايت نشدن الگوهاي صحيح ميتواند مضر و حتي آسيبزا باشد. در انجام حركت اسكوات با وزنه سنگين احتمال خروج از فرم صحيح حركت در ستون فقرات، زانوها و بالاتنه وجود دارد. به اين منظور ايمن اسكوات طراي شده است كه از سه قسمت تشكيل شده است: 1- محل قرار گرفتن پا كه ميتوان قالب هاي 1- 5/1 – 2 - 5/2 و 3 سانتيمتر را جهت زير پاشنه استفاده كرد. 2- صفحه جلوي پنجه پا كه متحرك است. ( محل قرار گرفتن پا از قسمت هاي محل قرار گرفتن پنجه پا و كف پا و همچنين قسمت پاشنه پا كه داراي برآمدگي قابل تنظيم مي باشد). 3 - ريلي كه در دو طرف قسمت جلويي دستگاه قرار دارد تا صفحه نرم و منعطف جلويي به راحتي متناسب با اندازه پاهاي متفاوت ورزشكاران جلو و عقب شود. دستگاه ايمن اسكوات، هدايت كننده مسير حركت زانوها و از جلوتر رفتن زانوها از پنجه پاها در زمان انجام حركت اسكوات جلوگيري يا ميزان ان را كنترل مي كند. دستگاه ايمن اسكوات قابليت استفاده در انجام حركت هاك پا با هالتر، نشست و برخاست با دمبل و كاربرد در دستگاه هاي پرس پا، هاك پا و دستگاه اسميت و ... را دارد.
خلاصه: بهبود زخم فرايندي است كه پس از آسيب پوست و بافت هاي نرم صورت مي گيرد و به طور كلي درسه مرحله صورت مي گيرد: التهاب ، تكثير و بازسازي بهبود كمي و كيفي هر كدام از مراحل ترميم مي تواند منجر به تسريع ترميم زخم و كاهش عوارض ناشي از آن شود . لذا هر ماده اي كه بتواند اين فازها را كوتاه تر كند منجر به تسريع روند ترميم مي شود. اين تركيب گياهي به علت وجود ريشه گياه Echium italicum كه داراي خواص ضد التهابي ، ضد ميكروبي، ضد قارچي، آنتي اكسيدان و ترميم كننده زخم و نيزصمغ درخت بنه كه داراي خواص ضد ميكروبي و ترميم كننده زخم وهمچنين روغن حيواني، به طور همزمان داراي خاصيت آنتي اكسيدان ، ترميم كننده و ضد ميكروبي قوي بوده و پماد مفيدي براي درمان زخم ها، سوختگي ها و زخم هاي مزمن مثل زخم پاي ديابتي ، زخم بستر، سينوس پيلونيدال در زمان كوتاه تر بدون نياز به آنتي بيوتيك مي باشد. اين اختراع مربوط به حوزه داروسازي و پزشكي در علم مي باشد. اين اختراع بر خلاف تركيب هاي شيميايي ترميم كننده زخم بلافاصله به التهاب پاسخ مي دهد و با افزايش تعداد فيبرو پلاستها زمينه را براي ترشح بيشتر كلاژن و تشكيل بافت گرانوله و درنتيجه ترميم سريع زخم فراهم مي نمايد. اين اختراع تركيب گياهي است كه پس از جمع آوري ريشه گياه Echium italicum L ، درسايه خشك شده و سپس مقدار7 گرم از ريشه گياه با 6 گرم از صمغ درخت بنه و 5 گرم روغن حيواني را مخلوط كرده و دردماي 70 درجه حرارت داده، مايع قرمز رنگ بدست آمده را از يك صافي عبور داده تا ناخالصي آن گرفته شود و اين مخلوط را به مدت 3 تا 4 ساعت در يخچال گذاشته تا حالت جامد به خود گرفته و به شكل پماد در آيد.
با بررسي همه جانبه بر روي بيماران مبتلا به بيماري ام اس و شناخت كافي از علائم باليني آنها بر آن شديم تا با طراحي يك فرايند درماني بر اساس تركيب 72 گياه بدون استفاده از هيچگونه مواد شيميايي كه با تاثير گذاري بر سيستم ايمني بدن باعث متوقف كردن پيشرفت بيماري ام اس و بازسازي بافت هاي آسيب ديده و بهبود نرونهاي ميلين زدا مي شود به درمان بيماري ام اس كمك كنيم؛ و مي توان گفت اين دارو قابليت سازگاري و عملكرد مطلوب را براي تمامي بيماران فراهم مي آورد و بر خلاف داروهاي قبل كه توسط بيمار مصرف مي شده است داراي هيچ گونه عوارضي از جمله تاثيرات مخرب بر بافت هاي بدن نداشته است بلكه هر كدام از گياهان به خودي خود بر عملكرد ساير اندام هاي بدن كمك مي كند و در بيمار با مصرف اولين كپسول پلاك هاي مغزي شروع به كمرنگ شدن و در نهايت از بين رفتن و مي شود و علائم بيماري در بدن فرد از بين رفته و بهبودي كامل انجام مي گيرد.
خلاصه اختراع اكثر مردم در بسياري از مواقع در زندگيشان،سردي دست و پا را حس كرده اند برخي علل موقت و بي ضرر هستند اما برخي ديگر ميتوانند نشان دهنده شرايط جدي تر مربوط به سلامتي را نشان دهد. اين اختراع محصولي است كه تركيبي از پارچه هاي ملت بلون و اسپان باند به همراه بانداژكشي (بانداژي كه قابليت كشسان بودن داشته باشد و بتوان به واسطه اين خاصيت براي هر عضو به راحتي استفاده كرد.) است كه با تركيب موم عسل ذوب شده به همراه پودر آسياب شده هندوانه ابوجهل مي باشد كه به صورت دستكش ،جوراب،ساق بند و... قابل استفاده مي باشد و باعث رفع يخ كردگي و از بين رفتن حالت مور مور شدن و سوزن سوزن شدن انگشتان دست و پا مي شود و مي توان گفت با توليد انبوه اين محصول مي توان بازار صادراتي مطلوب را براي كشورهاي سردسير فراهم آورد.
موارد یافت شده: 7