لیست اختراعات با مالکیت
محبوبه فضايلي
1 عدد
خلاصه اختراع ارائه فرمولاسيون و مراحل توليد پودر بستني شاتوت با استفاده از فرايند خشك كردن پاششي Providing ice cream powder formulation containing black mulberry juice and production process by the use of spray dryer هدف اصلي اين اختراع، ارائه فرمولاسيون و مراحل توليد پودر بستني با استفاده از فرايند خشك كردن پاششي است. پودر حاصل داراي ماندگاري بالا بوده و علاوه بر سهولت در انتقال و جابجايي، بهراحتي در آب حل مي شود و قابليت توليد بستني با افزايش حجم بالا را دارد. فرايند خشك كردن پاششي باعث انكپسولاسيون گويچههاي چربي شده و از طريق كاهش چربي آزاد باعث افزايش ماندگاري پودر بستني شده و احتمال روي دادن فساد اكسيداسيون طي نگهداري را كاهش ميدهد. با توجه به اينكه بستني از نظر آنتياكسيدانها و پليفنولهاي طبيعي فقير است از آب شاتوت به عنوان جايگزين مواد رنگي و طعم دهندههاي مصنوعي استفاده شد. همچنين جهت بهبود خواص حسي و ارگانولپتيكي و حصول سرعت ذوب مطلوب از تركيب پايداركنندهها استفاده شد. در توليد پودر بستني عوامل مختلفي مانند شرايط خشك كردن پاششي، نوع و غلظت تركيباتي كه در فرمولاسيون استفاده شدهاند بر خصوصيات فيزيكوشيميايي پودر حاصل و بستني بازسازي شده تأثير بسزايي خواهند داشت كه در اين مطالعه مورد بررسي قرار گرفتند. شرايط بهينه جهت خشك كردن پاششي بستني شاتوت دماي هواي ورودي 140 درجه سانتيگراد، سرعت جريان ماده ورودي 10%، سرعت هواي فشرده L/h 800 و فرمولاسيون حاوي 30% آب شاتوت، 0/05% كاپا-كاراگينان و 0/75% ثعلب بدست آمد.
موارد یافت شده: 1