لیست اختراعات با مالکیت محمدامين يونسي هروي
28 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 28
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/23
تاریخ ثبت: 1391/03/22
مخترع/مخترعان: عليرضا عارفخاني
خلاصه اختراع:

اين درن در تمامي كاربردهاي درن پزر به كار برده مي شود.نحوه ي جاگذاري آن در بدن به شكلي است كه ابتدا توسط نخها انتهاي درن جمع شده و متناسب جهت استفاده مي شود. جايگذاري آن در بدن مشابه درن هاي قبلي بوده، جهت خروج درن از بدن با بريدن ابتداي آن، نخ ها آزاد شده و قسمت برجسته ي انتهاي درن صاف شده كه اين مزيت خروج بدون درد درن از بدن را ممكن مي سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/24
تاریخ ثبت: 1391/08/28
خلاصه اختراع:

طبقه بندي : فيزيك زير گروه وسايل - نيازهاي انساني زير گروه سلامتي و بهداشت ميزان تبخير گاز درا نواع تبخيركننده ها ي موجود وابسته به حرارت محيط و گرماي نهان تبخير دارو است اين موارد باعث تغيير فاحش در مقدار گاز هدايت شده به سمت بيمارگردد كه منجر به بروز خطرات جاني براي او مي شود. استفاده از اين تبخيركننده ها در شرايط حرارتهاي بالا يا خيلي پايين محيط و فشار جوي غير از يك اتمسفر منع كاربرد دارد. ميزان تبخير فرم مايع انواع مختلف گازهاي بيهوشي در ارتباط با گرماي نهان تبخير هردارو بوده به منظور استاندارد سازي ميزان خروج گاز از تبخيركننده براي هريك از انواع داروهاي استنشاقي يك تبخيركننده لازم است . در اين اختراع هدف ساخت نوعي از تبخيركننده است كه بدون وابستگي به حرارت محيط و با استفاده از انرژي امواج مافوق صوت دارو را به شكل آئروسول (ذرات معلق مايع در گاز) در آورد كه قابل انتقال و جذب از دستگاه تنفسي بيمار است. ايجاد آئروسول به توسط انرژي ماوراء صوت به ميزان انرژي و وزن مولكولي مايع (كه در مورد تمام داروهاي استنشاقي موجود شناخته شده است) بستگي دارد و با تغيير شدت انرژي ماوراء صوت توليد شده اكثر داروهاي استنشاقي موجود با اوزان مولكولي مختلف را فقط با يك تبخيركننده به فرم آئروسول تبديل نمود. ميزان گاز خروجي از تبخير كننده نيز به توسط يك قطعه مكنده تعيين مي گردد .

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/03
تاریخ ثبت: 1391/08/30
خلاصه اختراع:

طراحي وساخت لوله استوما باقابليت جمع شدن

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/28
تاریخ ثبت: 1391/08/30
مخترع/مخترعان: محمد امين يونسي هروي
خلاصه اختراع:

دستگاه دستگاه اندازه گيري پيوسته و بدون كاف فشار خون بر اساس خاصيت پيزوالكتريككار كرده و از طريق آن فشار خون بدون بستن كاف و با استفاده از استخراج ويژگي از سيگنال هاي پالس پايش مي شود. ثبت پيوسته‎ي سيگنال هاي پالس از طريق سنسورهاي پيزوالكتريك انجام مي گيرد. با بستن سنسورهاي پالس پيزوالكتريك روي دو بند انگشت سبابه دست چپ، موج هاي پالس انگشتي ثبت مي‏شوند. با حذف عوامل ناخواسته‎ي موجود در سيگنال‏ها و آشكارسازي قله‎ي سيگنال هاي پالس، اختلاف زماني بين دو سيگنال استخراج شده و با تخمين رابطه آن و فشار خون، اندازه گيري فشار خون به صورت پيوسته انجام ميشود. اين دستگاه قابليت نمايش سيگنال و اندازه گيري و نمايش لحظه اي فشار خون سيستوليك، دياستوليك و ضربان قلب را داراست.

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/24
تاریخ ثبت: 1391/03/24
خلاصه اختراع:

دستگاه لرزشي تسكين دهنده درد در تزريق دندانپزشكي از يك موتور كوچك تشكيل شده است كه با يك اهرم به محل اتصال بدنه اصلي و سوزن تزريق متصل شده و از طريق تغذيه آن كه در ابتداي سرنگ و پدال تزريق قرار دارد. با اعمال نيرو براي تزريق توسط دندانپزشك شروع به ويبريشن خواهد كرد و با اين كار، درد ناشي از تزريق را كاهش داده و با چرخش 360 درجه خود بدون آسيب به بافت باعث جذب بهتر و سريعتر ماده بي حسي مي شود.

تاریخ ثبت: 1392/02/09
خلاصه اختراع:

پاراوان بيمارستاني قابل حمل در تمامي مكان ها اعم از بيمارستان ها و محيط هاي بهداشتي و درماني قابل استفاده بوده و براي جابجايي آسان و اشغال فضاي كم طراحي شده است. اين پاروان در يك كيف تعبيه شده كه پس از باز كردن درب آن پرده پاروان به صورت كشويي از داخل كيف بيرون آمده و تا ارتفاع 2 متر بالا مي رود. در بالاي پرده نيز يك چراغ متحرك براي تامين روشنايي قرار داده شده است. به اين ترتيب با پاراوان طراحي شده حريم خصوصي بيمار حفظ خواهد شد ضمن آنكه در نيروي انساني و وقت پرسنل درماني صرفه جويي خواهد شد

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/23
تاریخ ثبت: 1391/12/23
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

با صنعتي شدن كشورها، آلودگي صوتي به صورت يك مسئله جدي در محيط كار بروز كرده و از جنبه هاي بهداشتي و پژوهشي مورد بحث و بررسي قرار گرفته است. هدف در اين اختراعطراحي و ساخت سيستم مولد امواج صوتي به منظور بررسي تاثير آلودگي هاي صوتي تك فركانس بر روي رشد باكتري ها است. اين هدف با كشت باكتريها تحت تاثير فركانس هاي مهم 8 گانه بهداشت حرفه اي در صنعت، مورد بررسي قرار خواهد گرفت. براي توليد امواج صوتي به طراحي و ساخت يك تقويت كننده صوت كه قادر به توليد فركانس هاي 8 گانه بهداشتي است، پرداخته شد. مراكز فركانسي شامل فركانس هاي 5/63، 125، 250، 500، 1000، 2000، 4000 و 8000 هرتز هستند. محدوده‎ي شدت توسط سيستم ساخته شده قابل تنظيم است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/23
تاریخ ثبت: 1392/04/11
مخترع/مخترعان: محمدامين يونسي هروي
خلاصه اختراع:

دستگاه الكتروكارديوگرافي پوشيدني نوزادان با قابليت اتصال به كامپيوتر و ارسال سيگنال از الكترودهاي قابل انعطاف لايه نازك كه در لباس نوزاد دوخته شده است، تشكيل مي شود. لايه خارجي ان متصل به بدن نوزاد خواهد بود. به اين ترتيب الكتروكارديوگرام در يك ليد با استفاده از سه الكترود كه در تن پوش نوزاد قرار مي گيرد، ثبت مي شود. سيگنال دريافتي از بدن توسط الكترودهاي تن پوش توسط مدارات آنالوگ فيلتر و تقويت شده و از طريق مدارات مربوط ديجيتال و وارد كامپيوتر مي شود تا براي ثبت و پردازش آماده شود. همچنين با استخراج نرخ ضربن قلب ازآن و همچنين پارمترهاي حياتي ديگر از طريق ماژول هاي مختلف مي توان اطلاعات را ارسال نمود

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/19
تاریخ ثبت: 1392/07/16
مخترع/مخترعان: محمد امين يونسي هروي
خلاصه اختراع:

سيستم تسهيل كننده ماساژ قلبي در احياي قلبي ريوي به صورت دستكشي طراحي شده است كه در زمان CPR امدادگر آن را پوشيده و ماساژ خواهد داد در زير دستكش، سنسور نيرويي وجود دارد كه از طريق آن و مدارات انالوگ و پردازنده سيستم مقدار نيروي اعمالي را بر روي نمايشگر نشان مي دهد. اين سيستم قابليت نمايش ميزان نيرو به همراه هشدار صوتي حد مجاز نيرو وهمچنين نمايش زمان احيا و تعداد ماساژها و ضربه هاي وارد شده را دارد. با ساخت اين اختراع مي توان از آن به عنوان يكي از ابزارهاي ماساژ قلبي حين CPR در ترالي هاي اورژانس استفاده نمود. بر اين ساس با توجه به نمايش ميزان نيرو و تعداد ماساژ توسط دستگاه، ماساژ قلبي با دقت و عملكرد مطلوبتري توسط تيم پرستاري انجام خواهد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/03/25
تاریخ ثبت: 1392/03/25
مخترع/مخترعان: محمدامين يونسي هروي
خلاصه اختراع:

هدف اين اختراع طراحي سيستمي جهت تشخيص دروغ است. باررزترين اثر استرس ناشي از دروغ، بر روي سيستم گردش خون و همچنين از طريق تعريق ظاهر مي‎شود، از اين رو سيگنال‎هاي هدايت الكتريكي پوست و فوتوپلتيسموگراف براي رسيدن به اين هدف مورد استفاده قرار گرفتند. ثبت سيگنال‎‎ها از طريق سيستم با قابليت دريافت سيگنال انجام شد. با استفاده از آزمون قياسي براي 20 مرد سيستم تست شد. پس از ثبت سيگنال‎ها، ويژگي‎هايي در حوزه‎ي زمان و فركانس از دو سيگنال استخراج شد. با اعمال ويژگي هاي استخراجي به تفكيك كننده خطي LDA و همچنين شبكه عصبي MLP و Elman دسته بندي داده‎ها در دو حالت راست گو و دروغ گو انجام گرديد. بهترين نتايج با استفاده از شبكه عصبي Elman و درصد صحت تفكيك 87 درصد به دست آمد. بنابراين در اين مطالعه روش جديدي بر اساس سيگنال‎هايي با ثبت آسان و هزينه تشخيصي كمتر براي سيستم‎هاي غربالگري دروغ سنجي ارائه و ارزيابي شده است.

موارد یافت شده: 28