لیست اختراعات با مالکیت
محمدرضا خموشي توتكله
3 عدد
فرايند اولتراسونيك روشي جديد و موثر براي اكسيداسيون طيف وسيعي از آلاينده هاي آلي و غير آلي كه نسبت به ساير روش هاي تصفيه مقاوم مي باشند بشمار مي رود. در اين فرايند راديكال هيدروكسيل در اثر اعمال انرژي زياد به سيستم و تشكيل حباب هاي كاويتاسيون و تبع آن تجزيه حرارتي مولكول هاي آب به ميزان قابل توجهي توليد مي شود كه قابليت اكسيداسيون اغلب مواد شيميايي با ساختار شيميايي موجود در محلول را دارند. تماس كوتاه مدت با امواج اولتراسونيك موجب كاهش ضخامت ديواره سلولي شده و در نتيجه خارج شدن غشاء سيتوپلاسم از ديواره سلول مي گردد.
بسمه تعالي خلاصه اختراع: در اين اختراع، تركيبات شيميايي بر پايه آمينو متيلن فسفات ها جهت ممانعت از تشكيل رسوبات سولفات كلسيم در تجهيزات و خطوط انتقال صنايع پتروشيمي و همچنين ميادين نفتي ساخته شده است. اين تركيب محلول در آب بوده و امكان تزريق آن به خطوط انتقال و تجهيزات مختلف از قبيل مبدل هاي حرارتي، چاه هاي تزريقي همراه با آب تزريقي و چاه هاي توليدي به روش squeeze treatment و همچنين ساير خطوط و تجهيزات انتقال و ذخيره سازي نفت وجود دارد كه در غلظت هاي 5 تا حداكثرppm 40 قادر به بازدارندگي بسيار بالاي تشكيل رسوبات مي باشد. فرمولاسيون محصول شامل پلي آمين، فسفروس اسيد به عنوان عامل خنثي ساز آمين جهت افزايش حلاليت بازدارنده در آب، فرماليد و عامل پايدارساز پلي كربوكسيليك اسيد جهت پايدارسازي ساختار آن در دما و فشار مخزن مي باشد. بازدارنده رسوب سولفات كلسيم ساخته شده به اين روش از حلاليت مناسبي در فاز آبي برخوردار بوده و نتايج ارزيابي آن بر طبق استاندارد جهاني NACE TM 0374، حاكي از درجه بازدارندگي بالاي 98 درصد مي¬باشد.
در اكثر كاربردهاي مخابرات سيار، مخابرات ماهواره اي، و ديگر ادوات مايكروويوي دست يابي به قطعاتي با ابعاد كوچكتر و كارآيي بيشتر همواره مورد توجه بوده است. استفاده از ساختارهاي فراماده در دهه ي اخير رشد چشم گيري در بهبود و تغيير كاربري سيستم هاي مايكروويوي داشته است. از طرفي با گسترش سيستم هاي سيار، استفاده از ابزارهاي سبك تر كه بتواند تحرك سيستم را بيشتر كند مورد توجه بوده است. موجبر هاي مجتمع شده در زير لايه به عنوان اولين گام در جهت ايجاد يك موجبر در يك ساختار صفحه اي در همين راستا صورت گرفته است. موجبرهاي مستطيلي فلزي به دليل داشتن ساختار سه بعدي خود مشكلات زيادي در پيكره بندي با مدارت مايكروويوي كه بر روي زيرلايه هاي دي الكتريكي ساخته مي شوند دارند. با توجه به اهميت ساختار هاي SIW در مجتمع نمودن مدارات فركانس بالا، استفاده از روش هايي كه بتواند كاربري اين ساختار را افزايش دهد مورد توجه است. با توجه حل معادلات ميدان هاي مغناطيسي، ساختار هاي SIW رفتاري مانند ساختاري موجبري فلزي مستطيلي دارند. مد غالب انتشار امواج در آن ها مد TE10 بوده و فركانس قطعي در حدود فركانس قطع يك موجبر مستطيلي فلزي با همان عرض را دارند. در ساختار ارايه شده در اين سند با استفاده از تشديد كننده هاي مجتمع شده در SIW مي توان با طراحي مناسب باند عبور در زير فركانس قطع، كاهش فركانس قطع و ايجاد باند قطع در بالاي فركانس قطع را به دست آورد. ايجاد باند عبور امواج بازگشتي در زير فركانس قطع مي تواند در كنار كاهش فركانس قطع به عنوان كوچك سازي ساختار SIW مورد توجه قرار گيرد. زيرا فركانس قطع وابسته به عرض ساختار هاي SIW مي باشد كه با افزايش آن فركانس مذكور كاهش مي يابد. حال با ثابت نگه داشتن عرض SIW و كاهش فركانس قطع مي توان ادعا كرد ساختاري كوچكتر از ساختار معادل با همان فركانس قطع را به دست آمده است. در ادامه مي توان از همين ساختار به عنوان فيلتري با پاسخ ميان نگذر استفاده نمود كه مي توان كاربردهاي فراواني در سيستم هاي مخابراتي به عنوان حذف كننده ي باند نامطلوب داشته باشد.
موارد یافت شده: 3