لیست اختراعات با مالکیت
محمدهادي حسين زاده
3 عدد
سرخس شناور آزولا و زباله هاي شناور در رودخانه ها و تالاب ها در مناطق شمالي كشور به عنوان معضلي براي محيط زيست شناخته مي شوند. روش هاي معمول براي جمع آوري زباله ها و سرخس آزولا عملا كاري بسيار سخت است كه به صورت دستي انجام مي پذيرد. شناور جمع آوري سرخس آزولا و زباله هاي شناور طرحي براي مكانيزه نمودن برداشت اين مواد است. اين شناور با جمع آوري و هدايت اين مواد به سيستم داخلي خود آنها را آبگيري كرده و با سيستم حمل و نقل خود به ساحل تالاب ها مي فرستد. اين سيستم سامانه اي براي جمع آوري، برداشت، حمل و نقل و ديوي محصولات مي باشد. شناور به صورت متحرك بوده و نيروي حركتي خود را از موتورهاي دستگاه تامين مي كند. علاوه بر آن برداشت سرخس با اين دستگاه بسيار بيشتر از هر وسيله ديگري از جمله تور و يا كاموايرهاي دستي است و اين دستگاه مخصوص جمع آوري زباله هاي شناور و سرخس آزولا طراحي شده است. عرض جمع آوري سرخش آزولا با اين دستگاه دو برابر عرض خود دستگاه مي باشد و به دليل خيس بودن مواد جمع آوري شده تمامي مواد از همان ابتدا آبگيري مي شوند. اين دستگاه بهترين راه حل براي جمع آوري سرخس آزولا مي باشد.
زباله ها و گياه شناور ازولا يكي از مشكلات عديده اي است كه گريبان نهرها و تالاب هاي شمال كشرر بخصوص تالاب انزلني قرار گرفته است و هر كدام به نوبه خود مشكلات بزرگي را براي اين مناطق بطوري كه رشد سريع گياه ازولا دامنه اين مشكلات را افزايش داده است. دستگاه جمع آوري ازولا با هزينه بسياركم مي تواند كمگ بسيار بزرگي براي كشاورزان و نجات محيط زيست باشد. سيستم جمع اوري ازولا با قرار گرفتن در حاشيه ي نهر ها، استخر ها و تالاب ها مي تواند ازولا را از سطح آب به بالا بكشد. اين سيستم با كمك كامواير (تسمه) و سبد هاي نصب شده روي دستگاه ، ازولا و ديگر قطعات شناور در اب را به بالاكشيده و مستقيم در كيسه و يا خودروي حمل و نقل مي ريزد . حمل و نقل اين دستگاه بسيار آسان برده و امكان استفاده از ان در اكثر مناطق وجود دارد . علاوه بر ان اين سيستم با قرار گيري بر روي شناور ها ( قايق ها مي تواند به درون تالاب ها رفته و در انجا نيز به كار بپردازد . سيستم موتوري و دستي اين دستگاه باعث مي شود در مناطقي كه دسترسي به برقراري و يا موتور وجود ندارد با كمك هندل دستي دستگاه را به حركت دراورده كه اين امر كاهش هزينه را براي كشاورزان به دنبال دارد.
اين دستگاه در زمينه انجام آزمايشهاي ترمومكانيكي براي اعمال نيرويهاي كششي، فشاري و خمشي در سيكل دمايي قابل كنترل به كار ميرود؛ مكانيزم اين دستگاه سه مرحلهاي هست: بدين شكل كه قطعه آزمايش بين دو فك دستگاه در درون محفظهاي بسته ميشود و محفظه به وسيلهي سيال پر ميشود. سپس در مرحله اول با استفاده از المنتها، دماي سيال بالا ميرود به بياني گرمايش انجام ميشود: در مرحلهاي دوم عمليات اعمال نيروي مكانيكي ازجمله كشش، خمش و پيچش به وسيلهي سيستم حركتي استپ موتور و بالاسكرو انجام ميشود و مرحله سوم كه پايين آوردن دماي سيال محفظه اصلي ميباشد با استفاده از چيلر (سردكن) و بدون تعويض يا انتقال سيال محفظه، خنك كاري انجام ميشود. سيستم كنترلي اين دستگاه كاملاً بهصورت خودكار ميباشد و دادهها كه شامل: دماي سيال محفظه اصلي، نيرو، جابجايي و زمان هستند را خوانده و ميزان تغيير دماي محفظه و اعمال نيرو را با توجه به نياز كنترل مينمايد. از مزاياي اين دستگاه نسبت به نمونهاي قبلي ميتوان به سيستم سرمايش زير صفر، سرمايش غير مستقيم يا عدم حركت سيال داخل محفظه، نرخهاي بالاي سرمايش و گرمايش، خودكار بودن مراحل تست و درنهايت حجم و هزينه ساخت كم دستگاه اشاره كرد.
موارد یافت شده: 3