لیست اختراعات با مالکیت
محمد حسين حسين زاده
9 عدد
سامانه هوشمند كنترل تاريخ انقضاي مواد غذايي و بهداشتي در زمينه نرم افزار كامپيوتر و الكترونيك مي باشد كه مي تواند تاريخ انقضاي مواد غذايي و بهداشتي را كنترل كند و در صورت اتمام تاريخ انقضا و ماندن محصول در فروشگاه مسئولين را جهت نظارت بيشتر مطلع سازد. اين سامانه از سه بخش اصلي تشكيل يافته است: 1- سيستم مركزي 2- قسمت ارتباط با سرور 3- قسمت ارسال دريافت پيام. سيستم همزمان به سه مكان اعلام هشدار مواد غذايي و بهداشتي تاريخ گذشته را اعلام مي كند. سازمان بهداشت شركت توليد كننده پيغامي را از طريق اس ام اس يا خط اينترنت دريافت مي كنند كه اين پيام حاوي اطلاعات مواد تاريخ گذشته مي باشد. در صورت ازدياد مواد غذايي و بهداشتي با افزايش دستگاههاي كنترل مي توان به راحتي تمامي مواد وارد شده به يك فروشگاه را مورد ارزيابي قرار داد. از طرفي استفاده از يك منبع تغذيه پشتيبان اين امكان را به ما مي دهد كه قبل از قطع برق اطلاعات سرور را ذخيره سازي كنيم. ارسال اطلاعات به موقع از طريق خط اينترنت و تلفن همراه اين امكان را مي دهد كه نيازي به ذخيره سازي بلند مدت اطلاعات نداشته باشيم. همچنين سيستم به راحتي مي تواند اطلاعات را به صورت يك فايل داده ذخيره سازي كند. اين سيستم علاوه بر اينكه مي تواند باركد مواد غذايي و بهداشتي را اسكن و در خود ذخيره سازد. مي توان تاريخ انقضاي همه مواد را به همراه بار كد آنها به سيستم وارد كرد. اگر تعدادي از يك نوع محصولي پس از اتمام تاريخ انقضايشان در فروشگاه باقي مانده باشد. اين سيستم با ارسال يك پيام به وزارت بهداشت و يك پيام به كارخانه توليد كننده آن محصول آنها را از وجود چنين محصولي در فروشگاه خبردار مي كند و آنها نيز جهت رسيدگي اقدامات لازم را انجام خواهند داد. سيستم با يك هشدار ديگر به خود فروشگاه پرسنلي را از وجود مواد تاريخ گذشته در فروشگاه با خبر مي سازد. سيستم از يك آي پي جهت استفاده از سرور و ارسال اطلاعات استفاده مي كند. هدف از اين اختراع جلوگيري از فروش مواد تاريخ گذشته مي باشد و يا اينكه حدالامكان فروش اين محصولات را كاهش دهيم و نظارت سازمانهاي مربوطه را بر روي اين مواد دقيق تر كنيم.
ست تب گير الكترونيكي نيمه هوشمند از چهار قسمت اصلي تشكيل شده است كه اجزا توسط يك آي سي ميكرو ، كنترل ميشوند . در اين ست دو جعبه آلومينيومي وجود دارد كه پاها در درون آنها قرار ميگيرند و محكم بسته ميشوند سپس وقتي سيستم يا به صورت خودكار يا بصورت دستي روشن ميشود دماي بيش از حد بدن توسط پاها و اين قسمت سيستم كاهش داده ميشود. يك هدبند مخصوصي نيز طراحي شده است كه بخشي از اين سيستم ميباشد و كاهش دماي بدن از طريق پيشاني و اين قسمت سيستم را انجام ميدهد . اين دو قسمت كه كار كاهش دماي بدن را انجام ميدهند ، صرفا براي كنترل چند درجه اي كه از ٣٧ تا 40 و يا ٣٧ به پايين ميباشد طراحي شده اند. و قسمت هاي اصلي اختراع ميباشند . براي اينكه سيستم براي تمامي افراد قابل استفاده باشد سبك و ساده و نيز با برق پشتيبان طراحي شده است . منبع تعذيه از طريق برق شهر، سلول خورشيدي و باطري 12 ولت ، ولتاژ مورد نظر را تامين ميكند .
دستگاه اندازه گير طول عمر و ترسيم گر منحني پخش نور قطعات نوري از 64 سنسور قرار گرفته بر روي يك كره كدر 5 سنسور دما در داخل و خارج كره جهت كنترل دماي داخل و فن هايي براي تهويه هواي داخل كره در نظر گرفته شده اند. پردازشگر مركزي يك آي سي مگا 1280 مي باشد كه توسط برنامه c كنترل مي شود. سيستم اندازه گيري كاملا اتوماتيك بوده و محاسبات دقيق را در داخل يك فلش مموري يا در رايانه ذخيره مي كند. زمان مورد نظر براي اندازه گيري را ما به سيستم وارد مي كنيم و سيستم بعد از مدت زمان مقرر اطلاعات را به صورت طبقه بندي شده به ما تحويل مي دهد.
پله سخن گو براي نابينايان جهت جلوگيري از زمين خوردن
سيستم هوشمند كنترل خواب پرستاران جهت حمايت از بيماران و حساس به صداي خرخر تشكيل يافته از مدرهاي الكترونيكي كه ديتاهاي فرستاده شده از سوي فرستنده ها (تلفن يا ماژولهايي كه نزد بيمار است تا پرستار مورد نظر را صدا كند) را توسط گيرنده ها دريافت به ميكرو دستور مي دهند تا ويبراتور را به لرزش در آورد. همچنين مدار حساس به خرخر نيز كه متصل به همان ميكرو كنترلر مي باشد با صداي خر خر فرد وبره را از طريق ميكرو كنترلر به لرزش در مي آورد. از اين رو علاوه بر اينكه پرستار نام بيمار خود را بر روي ال سي دي نصب شده بر كناره بالشتك مشاهده مي كند بدون اينكه پرستار ديگري كه در همان مكان در حال خواب يا استراحت است بيدار شود. بيدار شده و به بيمار خود رسيدگي مي كند. اساس كار مدار بر كنترل هوشمند خواب و خبر كن لرزشي است.
عكس برداري از موش هاي آزمايشگاهي در مطالعاتي كه موضوع تحقيق آنها رشد مو، ترميم زخم و ساير بيماري هاي پوست و مو مي باشد، ضروري است. با اين حال به دليل تحرك بيش از اندازه اين حيوانات، عكس برداري از آنها بدون ابزاري مناسب بسيار سخت بوده و گاها تصوير برداري از آنها در حالت عادي توسط يك نفر امكان پذير نيست. در حال حاضر براي عكس برداري از اين حيوانات از داروهايي همچون تركيب كتامين-زايلازين در جهت القا بيهوشي در آنها استفاده مي شود تا پس از بيهوش شدن حيوان، عكس برداري به راحتي صورت گيرد. با اين حال تاثير استفاده از اين دارو ها در نتايج بدست آمده از مطالعاتي كه تركيبات مدنظر آنها به صورت خوراكي و سيستميك به حيوان خورانده مي شود، مشخص نيست و امكان تداخل بين مواد بيهوش كننده مورد استفاده با تركيبات مد نظر و مورد مطالعه وجود دارد، به گونه اي كه امكان تغيير در نتايج بدست آمده از مطالعه محتمل است. همچنين جايگزيني روش هاي تهاجمي در اين مطالعات با روش هاي غير تهاجمي به دلايل مربوط به اخلاق كار با حيوانات آزمايشگاهي ارجح و مورد توجه است. بنابراين دستگاه مربوطه در جهت رفع اين مشكلات و عكس برداري باكيفيت و ساده از موش هاي آزمايشگاهي بدون استفاده از مواد دارويي و روش هاي تهاجمي طراحي شده است كه داراي اجزاي زير است: دو قاب آلومينيومي با ابعاد 16.55 سانتي متر در 16.55 سانتي متر، يك صفحه آلومينيومي 16.5 سانتي متر در 6 سانتي متر كه حاوي منفذي با ابعاد 2 سانتي متر در 2 سانتي متر در بخش زيرين خود است، دو صفحه آلومينيومي با ابعاد 15 سانتي متر در 12 سانتي متر، دو صفحه شيشه اي به ابعاد 15 سانتي متر در 3 سانتي متر و دو صفحه شيشه اي به ابعاد 15.9 سانتي متر در 6.4 سانتي متر.
موارد یافت شده: 9