لیست اختراعات با مالکیت محمد خليلي
11 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1391/12/04
مالک/مالکان: آقاي محمد خليلي
تاریخ ثبت: 1392/09/16
مخترع/مخترعان: محمد خليلي
خلاصه اختراع:

مزيت قابل توجه اين آسانسور كارگاهي اين است كه در حين كليه مراحل ساختماني قابل استفاده است ودر عين ساده بودن اين قابليت را داراست كه به طور همزمان باپيشرفت سقف به سقف بدون هيچ هزينه اضافي ارتقاء يافته و مشكل رفت و آمد نفرات و حمل كالا را به طبقه جديد امكان پذير سازد. از خصوصيات خاص و متفاوت اين سيستم اين است كه محل اين اسانسور موقت در همان محل ثابت آسانسور نهايي ساختمان پيش بيني گرديده و اين سيستم بدون هيچ تداخلي با عمليات كارگاهي مي تواند تا پايان كار مورد استفاده قرار گيرد و در مراحل نهايي كه امكان نصب آسانسور دائم امكان پذير ميگردد با آسانسور جديد جايگزين گردد . همچنين همين سيستم ميتواند براي مهندسان و پيمانكاران به طور متوالي در كارهاي مختلف بدون محدوديت ارتفاع و ابعاد، با هزينه بسيار اندك توسط نيروي نصاب مورد استفاده و بهره برداري قرار گيرد. ظرفيت جابه جايي 4 نفر يا حمل 600 كيلوگرم مصالح در طراحي اوليه در نظر گرفته شده است كه اين مقدار ميتواند بدون هيچگونه تغيير اساسي و با چند تغيير جزئي در مشخصات كابلها ، سيستم موتوروگيريبكس، قاب فوقاني و قرقره ها براي ظرفيت بالاتر نيز در صورت نياز ارتقاء يابد. در فايل Word توضيحات كامل با توجه به نقشه ها بيان شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/17
تاریخ ثبت: 1392/11/19
خلاصه اختراع:

بيماري تب كيو يك بيماري با گسترش جهاني و مشكل سلامت عمومي در بسياري از كشورها بخصوص در سال هاي اخير است. تشخيص تب كيو بر اساس روش هاي سرولوژي مي باشد. از ميان روش هاي تشخيصي سرولوژيكي تب كيو، تكنيك الايزا نسبت به ساير تست هاي سرولوژي به دليل اينكه يك روش قابل اعتماد با حساسيت و ويژگي بالا است، ارجحيت دارد. جهت تشخيص سرمي فرم حاد اين بيماري در انسان، كيت الايزا بومي حاضر طراحي، بهينه سازي و ساخته شده است. نتايج بررسي عملكرد كيت اختراع شده نشان مي دهد كه حساسيت و ويژگي آن همانند يكي از كيت هاي تجاري خارجي آن مي باشد و نمونه هاي سرم انساني مشكوك به تب كيو با استفاده از اين كيت كاملاً به عنوان مثبت، منفي يا حد مرز تفكيك پذير هستند. جهت تشخيص سرمي بيماران مشكوك به تب كيو حاد در آزمايشگاه هاي تشخيص طبي كشور و انجام مطالعات سرواپيدميولوژيك مي توان از اين كيت استفاده كرد و مشكلات ناشي از استفاده كيت هاي تجاري وارداتي را در كشور از بين برد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/11/17
تاریخ ثبت: 1394/12/24
خلاصه اختراع:

ويلچر ترازويي با قابليت سيستم دفعي در زمينه پزشكي طراحي شده است. در حال حاضر هيچ گونه وسيله اي در مراكز درماني جهت توزين بيماران بستري و ناتوان حركتي وجود ندارد و با توجه نقش تغييرات وزن بيمار در طول روند بيماري و حتي پاسخ به درمانهاي پزشكي، كنترل وزن بيماري از اهميت بالايي برخوردار مي باشد. اهداف ساخت اين وسيله شامل وزن گيري افراد ناتوان حركتي ، حمل بيماران و افزايش دسترسي به امكان دفع در شرايط اضطراري مي باشد. اين وسيله از صفحه فلزي فلزي فوقاني و تحتاني تشكيل شده است كه صفحه تحتاني به 4 چرخ متحرك و پايه ها متصل مي باشد. صفجه فوقاني نيز به صندلي و بازوهاي متحرك صندلي متصل مي باشد. سنسور وزن ما بين دو صفحه فلزي قرار گرفته است و وزن از طريق فشار هاي وارده به صندلي ، بازوها و پايه ها به سنسور انتقال مي يابد. فشار وارده به سنسور از طريق سيم به مانيتور نمايش وزن انتقال مي يابد. صندلي به صورت دوتكه مي باشد كه با قرار دادن محفظه اي در زير صنددلي مي توان به عنوان سيسم دفعي استفاده كرد. اين وسيله مي تواند جهت حمل و توزين بيماران در بخشهاي اورژانس، ضايعات نخاعي، بخش هاي مراقبت ويژه، دياليز و بيماران بد حال با عدم قابليت تحرك مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ ثبت: 1396/02/20
خلاصه اختراع:

امروزه به دليل جايگاه ويژه¬اي كه اينترنت، شبكه و تكنولوژي¬هاي همراه در زندگي انسان پيدا كرده-اند يكي از موضوعات مهم روز، بحث اينترنت اشيا يا IOT مي‏باشد. در\\\\\ "كنترلر ويدئوپروژكتور بي‏سيم مبتني بر اينترنت اشياء"\\\\\ سعي شده با استفاده از بروزترين تكنولوژي¬هاي دنيا (از جمله IOT) به بهترين شكل از قابليت¬هاي ويدئوپروژكتور¬ بهره¬برداري شود. اين اختراع شامل كنترلر مركزي، ماژول بي‏سيم قطع و وصل كننده جريان برق شهر، ماژول مادون قرمز و سنسور مادون¬قرمز دما بوده كه در آن كنترلر مركزي بوسيله ميكروكنترلر قابل پياده سازي است. اين اختراع قادر است با اتصال به هر ويدئوپروژكتوري، واسطي باشد بين ويدئوپروژكتور و تكنولوژي¬هاي همراه؛ بطريقي كه مي‏توان دستگاه¬هاي ويدئوپروژكتور را بصورت بي‏سيم يا از طريق اينترنت كاملاً كنترل كرده و همچنين اطلاعاتي كه براي ارائه آماده شده را روي پرده به نمايش درآورد. همچنين اين اختراع، به كاربران امكان نمايش مستقيم تصاوير دوربين تكنولوژي¬هاي همراه، از ويدئوپروژكتور را مي‏دهد. بدين صورت كه كاربر، به عنوان مثال، با تلفن همراه خود، از يك برگه تصويربرداري مي‏كند و نتايج مستقيماً توسط اين اختراع، از طريق ويدئوپروژكتور روي پرده نمايش داده مي‏شود.

تاریخ ثبت: 1396/12/07
خلاصه اختراع:

توليد فرآورده هاي لبني به سه صورت صنعتي، نيمه صنعتي و سنتي توليد مي‌شوند. در روش صنعتي احتياج به دستگاه هاي توليدي مي‌باشد كه هزينه زيادي را در پي دارد. به علت همين هزينه هاي زياد اكثر فعالان در عرصه توليد فراورده هاي لبني داراي كارگاه هاي نيمه صنعتي هستند. نحوه ي توليد فراورده هاي لبني بدين شكل مي‌باشد كه شير را جوشانده سپس آنرا سرد كرده و تخمير مي‌كنند. گرم كردن شير نياز به نظارت يك فرد دارد تا در هنگام جوش آمدن شير مانع از سر ريز شدن آن شود و همچنين گرم خانه نيز احتياج به مراقبت دارد تا اگر وسايل گرمايشي به هر علتي از كار افتادن اقدامات لازم را انجام دهد. دستگاه اختراعي براي غلبه بر اين مشكلات ايجاد شده است و كنترلر توليد فرآورده هاي لبني به منظور پيش بيني و اندازه گيري دماي شير و تخمين رسيدن دماي شير و محيط گرم خانه به دماي خاص ساخته شده است فناوري استفاده شده در اين دستگاه انتقال بيسيم اطلاعات از طريق امواج راديويي و امواج بي سيم مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/09
تاریخ ثبت: 1389/07/10
خلاصه اختراع:

در طراحي فعلي كولرهاي موجود در خودروها پولي كولر توسط تسمه اي كه نيروي چرخشي موتور خودرو را به آن انتقال مي دهد به حركت در مي آيد و كوپلر جريان هواي خنك را به داخل اتاقك ماشين مي فرستند در اين حالت كولر بر روي موتور فشار ايجاد مي كند. در فصول سرد سال نيز كه نيازي به كولر جهت خنك كردن دماي فضاي داخل اتومبيل نمي باشد پولي كولر كه نيروي چرخشي خود را از موتور مي گيرد در حال چرخش است و فشار بي مورد را به موتور وارد مي آورد. در طرح ارائه شده ي مولد كولر خودرو پولي كولر به جاي آنكه انرژي چرخشي خود را از موتور دريافت كند اين انرژي را از طريق پولي اي كه بر روي محور جلو تعبيه شده و ثابت گشته است باز هم از طريق تسمه اي كه در اين حالت نيز به آن متصل مي شود و در زمان گردش محور جلو كه پولي مورد نظر بر روي آن تعبيه شده است تامين مي كند. اين طرح مي تواند در تمامي خودروهاي سبك و سنگين كه سابقا پولي كولر آن از طريق چرخش موتور به گردش در مي آمده است مورد استفادهق رار گيرد. با توجه به رابطه (قدرت موتور = نيروي كششي ، سرعت) موجب افزايش سرعت دور موتور گشته و در نهايت قدرت موتور را افزايش مي دهد و اين امر موجب تحقق مزياي اين طرح مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/09
تاریخ ثبت: 1389/07/10
خلاصه اختراع:

اينجانبان محمد خليلي گل فرزند غلامرضا به شماره شناسنامه 0640083439 ساكن بيرجند و آرش صادقي فرزند آزاد به شماره شناسنامه 0640121691 در طراحي دستگاه مولد دينام خودرو با بررسي سيستم فعلي برق خودرو و با توه به مشكلاتي كه در اين سيستم وجود دارد كه باعث افزايش حجم فشار در موتور خودرو كه آن نيز موجب كاهش كارايي موتور خودرو و در نتيجه پايين آمدن نقش موتور در برآوردن نيازهاي مرتبط با آن بر آن شديم كه جهت كاهش حجم كار موتور دينام خودرو را از قسمت موتور حذف و به قسمت چرخها منتقل كنيم. بدين ترتيب كه يكي از چرخهاي اتومبيل كه محرك اصلي خودرو نيست را به منظور محرك دينام جهت توليد برق مورد نياز انتخاب كرده به اين صورت كه دينام توسط يك تسمه به فرفره اي به پشت چرخ خودرو متصل است به حركت در آمده و برق مورد نياز تأمين مي گردد در اين دستگاه از يك باطري جهت ذخيره برق در مواقعي كه دينام در حال كار است استفاده مي شود تا در حال سكون خودرو و همچنين براي روشن نمودن آن از اين برق ذخيره شده استفاده شود. در دستگاه مولد دينام به منظور ايجاد يك جريان ثابت براي اتومبيل از يك كنترل كننده ولتاژ در مسير برق دينام استفاده مي شود. مسلما اين طرح هم مانند هر طرح و ايده اي اشكالات خاص خود را دارد از جمله اينكه: با انتقال دينام به سمت چرخها در هنگام تعويض لاستيك ممكن است سيستم برق خودرو دچار مشكل شود كه براي حل اين مشكل شود كه براي حل اين مشكل دينام توسط گيره هايي كه به سهولت قابليت باز و بسته شدن دارند به چرخ متصل مي شود تا در مواقع لزوم (از جمله هنگام تعويض لاستيك) بتوان آ«را باز و بسته كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/07/29
تاریخ ثبت: 1388/09/11
خلاصه اختراع:

اين اختراع بصورت يك دستگاه كوچك مشابه اشاره گرهاي ليزري معمول در دست ارائه كننده كنفرانس با ويدئو پرژكتور قرار مي گيرد. شخص ارائه كننده ضمن استفاده معمول بصورت يك اشاره گر ليزري كه براي جلب توجه حضار به تصاوير مورد بحث بكار مي برد. قادر خواهد بود تا تمام قابليتهاي يك موس (دكمه هاي راست و چپ و دكمه Scroll) را در اختيار داشته باشد. بوسيله اين دستگاه مي توانيم با اشاره كردن به سمت پرده نمايش اشياء چند رسانه اي را در رايانه به اجرا در آوريم. اين روش باعث مي شود تا ارائه مطالب با سهولت به انجام برسد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/16
تاریخ ثبت: 1388/03/03
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/16
تاریخ ثبت: 1388/03/03
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 11