لیست اختراعات با مالکیت محمد ذره بيني
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1391/05/30
تاریخ ثبت: 1392/02/11
خلاصه اختراع:

بسياري از اجزاي ماشين آلات نساجي، به هنگام كاركرد خود، تحت اعمال بارهاي ديناميكي مختلف اعم از نيروهاي كششي يا فشاري قرار دارند. هدف، طراحي سخت افزار و نرم افزار اندازه گيري دقيق و بر خط نيروهاي ديناميكي وارد شده به اجزاي در حال حركت ماشين آلات نساجي و در صورت لزوم مقايسه و تعيين همزمان تفاوت آنها جهت ارائه اثر خالص هر يك از عوامل مورد بررسي است. در اين راستا تمامي بخشهاي سيستم اعم از قطعات مورد نظر جهت نصب بر روي اجزاء مختلف ماشين آلات نساجي، سخت افزار تقويت و جمع آوري اطلاعات نيرو و نرم افزار تجزيه و تحليل نتايج اطلاعات گرد آوري شده به گونه اي طراحي گرديد كه بتوان از اندازه گيريهاي بسيار دقيق اطمينان حاصل نمود. البته از آنجا كه در بسياري از اندازه گيريها، نياز است تا اثر خالص هر يك از پارامترهاي موثر در تغيير مقدار نيروي وارد شده به اجزاي ماشين آلات نساجي مورد بررسي قرارگيرد، درطراحي هاي انجام شده امكان اندازه گيري مقايسه اي و همزمان (برخط) دو نيروي مختلف فراهم شده است. بنحويكه به روش سخت افزاري مي توان تفاضل نتايج آنها را توسط سيستم بصورت برخط برداشت و به كمك نرم افزار مربوطه، اندازه گيري و تجزيه و تحليل نمود. از آنجا كه صنعتگران و محققين صنعت نساجي همواره در پي يافتن راههايي براي توليد محصولاتي با كيفيت بهتر، ارزانتر، دارا بودن بيشترين قابليت هاي مورد نظر مصرف كنندگان و پائين تر بودن مصرف انرژي هستند، لذا مزيت اختراع ادعايي را مي توان امكان اندازه گيري دقيق اثر خالص عوامل مؤثر بر مقدار و جهت نيروهاي وارده بر قطعات و محصولات نساجي و مزاياي كيفي و كمي اقتصادي ناشي از آن دانست.

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/25
تاریخ ثبت: 1390/05/01
مخترع/مخترعان: صمد جعفري نصرآبادي
خلاصه اختراع:

به دليل تماس نزديك پوست با منسوجات مدت كوتاهي بعد از پوشيدن لباس، منسوج در معرض هجوم ميكرو ارگانيسم ها قرار مي گيرد . البته در چنين مواردي علاوه بر وضعيت مساعد پوست، شرايط محيطي منسوجات نيز در ميزان رشد باكتري تاثير بسزائي دارد. ميكرو ارگانيسم هاي مرتبط با منسوجات عمدتا شامل باكتري ها و قارچها مي باشند. در اين تحقيق براي انجام عمليات ضد ميكروبي بر روي كالاي نساجي (پارچه حلقوي تهيه شده از الياف سويا) و جلوگيري از رشد اين ميكروارگانيسم ها از رنگزاهاي هليله زرد و سياه به عنوان ماده ضد ميكروب استفاده گرديد. استفاده از اين رنگزاها براي رسيدن به اهداف زير مي باشد: 1- جلوگيري از انتقال و رشد ميكرو ارگانيسم هاي بيماري زا 2- كاهش بوي ناشي از تجزيه يا فساد ميكروبي 3- جلوگيري از آسيب يا افت خصوصيات از طريق تجزيه ليف ناشي از حمله ميكروارگانيسم ها از مزاياي اين رنگزاها نيز مي توان به موارد زير اشاره نمود: 1- هليله از جمله درختان بومي ايران مي باشد كه در حال حاضر نيز در مناطقي مانتنان سيستان و بلوچستان يافت مي شود. 2- ميوه ي اين گياه تا كنون بيشتر به عنوان يك داروي گياهي استفاده مي شده است و در رنگرزي نيز فقط به عنوان يك رنگزا براي بدست آوردن فامهاي زرد تا كرم استفاده مي شده است. 3- اين رنگزا داراي ثبات شستشويي خيلي خوبي مي باشد. 4- دوستدار محيط زيست بودن اين رنگزاهاي طبيعي 5- با استفاده از اين رنگزا به عنوان يك ماده ضد ميكروب و جايگزين نمودن آن با مواد ضد ميكروب شيميايي كه عمدتا وارداتي هستند، مي توان از خروج ارز از كشور جلوگيري نمود. 6- استفاده از رنگزاهاي طبيعي باعث رونق كشاورزي و نيز اشتغالزايي در مناطق محل كشت مي گردد.

موارد یافت شده: 2