لیست اختراعات با مالکیت محمد رضا رستمي
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1388/01/29
مالک/مالکان: محمدرضا رستمي
تاریخ ثبت: 1388/03/05
مخترع/مخترعان: محمدرضا رستمي
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1398/10/03
خلاصه اختراع:

روش فاش شده در اين ثبت اختراع يك روش يون¬زدايي از آب توسط يون¬زدايي خازني متشكل از الكترودهاي جديد پوشش داده شده با نانوساختارهاي كربني است كه ظرفيت سيستم ساخته شده را با افزايش مساحت سطح الكترودهاي پوشش داده شده افزايش مي¬دهد. در اين روش بعد از طراحي سيستم الكترودها، از يك سري الكترودهاي موازي پوشش داده شده به همراه يك چسب رزيني رسانا براي ساخت دستگاه استفاده شده است. قبل از پوشش¬دهي الكترودها، فرايند اصلاح سطح الكترودها شامل استفاده از اتانول، سيستم سندبلاست، امواج التراسونيك و شستشو با استون كه براي از بين بردن ناخالصي¬هاي سطح استفاده شدند. همچنين در اين سيستم از يك واحد گندزدايي آب با استفاده از نور فرابنفش (UV) در مخزن ذخيره آب خروجي استفاده شده است. استفاده از پوشش¬هاي كربني براي اصلاح سطح الكترودها باعث افزايش كارايي سيستم در جداسازي يون¬ها مي¬شود. تلفيق دو روش مذكور استفاده از اين سيستم را براي تهيه آب براي مصارف خانگي سودمند مي¬سازد. طراحي سيستم منفرد CDI بدون بخش استريليزاسيون امكان استفاده از آن را براي بخش كشاورزي نيز فراهم مي¬سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/21
تاریخ ثبت: 1391/06/21
خلاصه اختراع:

اين وسيله، دستگاه مكانوتراپي، دستگاه جهت تقويت عضلات Flexsor هيپ و زانو با قابليت تغيير مقاومت، در زمينه توانبخشي مي باشد؛ كه با توجه به فقر و كمبود جدي دستگاه ها در اين زمينه در كشور و دنيا، ساخته شده است. براي افراد با ضعف عضلات تقويت عضلات Flexor زانو، هيپ و زانو افراد داراي مشكلات تاندون يا ليگامان يا كپسول مفصلي افراد چاق؛ افراد مستعد محدوديت حركتي در مفاصل هيپ و زانو؛ افراد با اختلال در جريان خون و موارد عفونت؛ افراد مبتلا به بيماري هاي قلبي عروقي با تجويز پزشك؛ افراد كم تحرك (سالمندان، بيماران و مشاغل كم تحرك)؛ در شكستگي ها؛ پس از انجام اعمال جراحي بر روي مفاصل هيپ و زانو براي جلوگيري از ايجاد محدوديت حركتي (با تجويز پزشك)؛ حفظ و افزايش دامنه حركتي موجود در افراد تحت درمان فيزيوتراپي براي رفع محدوديت حركتي: افراد تحت درمان گفتاردرماني، فيزيوتراپي و كاردرماني براي ايجاد الگوهاي حركتي طبيعي تر؛ و بصورت ورزشي در افراد سالم جهت افزايش قدرت عضلاني بكار مي رود.

تاریخ اظهارنامه: 1383/10/24
مالک/مالکان: محمدرضا رستمي
تاریخ ثبت: 1384/04/22
مخترع/مخترعان: محمد نواب پور
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/06/01
مالک/مالکان: محمدرضا رستمي
تاریخ ثبت: 1385/12/04
مخترع/مخترعان: محمدرضا رستمي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/06/01
مالک/مالکان: محمد رضا رستمي
تاریخ ثبت: 1385/12/04
مخترع/مخترعان: محمد رضا رستمي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/06/01
مالک/مالکان: محمدرضا رستمي
تاریخ ثبت: 1385/12/04
مخترع/مخترعان: محمدرضا رستمي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/12/23
مالک/مالکان: محمدرضا رستمي
تاریخ ثبت: 1386/06/23
مخترع/مخترعان: محمدرضا رستمي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1397/06/04
تاریخ ثبت: 1402/01/27
خلاصه اختراع:

بالا رفتن ميزان ابتلا به بيماريهاي قلبي-عروقي، ديابت، بيماريهاي مزمن تنفسي و سرطان، لزوم طراحي فرمولاسيون هاي جديد و استفاده از غذاهاي فراسودمند را كه نقش اثبات شده در پيشگيري و بروز بيماري دارند را خاطر نشان مي سازد(26). استفاده از تكنولوژي هاي جديد مانند الكتروريسي براي بهبود روشهاي ريزپوشاني و انتقال هدفمند مواد زيست فعال در سالهاي اخير مورد توجه قرار گرفته است(28, 27). رسوراترول با ساختار 3 '4 5 تري هيدروكسي استيلبن، تركيب پلي فنلي از خانواده استيلبن است كه عمدتا در پوست انگور، بادام زميني و ريشه گياهي بنام پلي گونوم كاسپيداتوم يافت مي شود و يكي از Phytochemicals گياهي با خواص آنتي اكسيداني و ضد سرطاني است (29). مقادير مصرف رسوراترول از طريق افزايش مصرف غذاهاي غني از رسوراترول از قبيل انگور انواع دانه ها و بادام زميني قابل افزايش است اما استفاده از اين روش براي افزايش مصرف همگاني رسوراترول مناسب نمي باشد، زيرا اولا قابليت دسترسي زيستي رسوراترول به دليل قرار گرفتن در ساختارهاي بيولوژيكي خاص نسبتا پايين است ، دوما مقادير رسوراترول موجود در منابع طبيعي بسته به گونه، شرايط آب و هوايي، محل و حتي زمان بسيار متفاوت است و بالاخره مقدار رسوراترول در جايي از گياه بيشتر است كه معمولا مورد مصرف انساني قرار نمي گيرد (30). به دلايل گفته شده، جداسازي و خالص سازي رسوراترول از منابع طبيعي و سپس فرموله كردن آن در سامانه¬هاي مناسب غذايي توصيه مي گردد اما مصرف پودر رسوراترول نيز در مقياس صنعتي و در فرمولاسيون غذاهاي سلامتي بخش بعلت حلاليت كم در آب ،پايين بودن دسترسي زيستي و ناپايداري در برابر نور نيز با محدوديتهاي روبه رو است(32-31). هدف از انجام اين تحقيق توليد مكمل خوراكي رسوراترول مي باشد كه اين كار با ريزپوشاني اين آنتي اكسيدان در بيو پليمر هاي غذايي انجام شده است.

موارد یافت شده: 9