لیست اختراعات با مالکیت
مسعود رزمي پور
1 عدد
خشك كردن يك روش مرسوم براي نگهداري مواد غذايي و سبزيجات بوده و از مهمترين مزاياي خشك كردن مواد غذايي كاهش رطوبت دروني آن ها تا رسيدن به سطح اطمينان به منظور افزايش عمر انبارماني مي باشد. به دليل بالا بودن رطوبت در سبزيجات درصد زيادي از آنها فاسد واز بين مي روند فرآيند فرآوري سبزيجات يك نقش حياتي در كاهش ضايعات وبالا بردن ارزش آنها داشته باشد. خشك كردن يك فرايند با مصرف انرژي فراوان است. به دليل كاهش منابع سوختهاي فسيلي و آلودگي هاي زيست محيطي ناشي از آن ها، استفاده از انرژي هاي تجديدپذير و بخصوص انرژي خورشيد را امري ضروري مي باشد. متغير بودن دماي خروجي جمع كننده ي خشك كن هاي خورشيدي به دليل ثابت نبودن تابش خورشيد و دما در طول روز، كاهش بازده حرارتي جمع كننده هاي خشك كن خورشيدي از محدوديت هايي است كه باعث عدم كارايي رضايت بخش اين خشك كن ها شده است. اختراع حاضر به منظور افزايش بازده حرارتي از يك صفحه جاذب پره اي سوراخدار در جمع كننده خورشيدي خشك كن استفاده شد. همچنين، براي كنترل دماي هواي داخل خشك كن يك سامانه كنترل كننده دما مورد نظر قرار گرفته است. اين سامانه قادر به تنظيم دماي هواي خشك كننده، بدون استفاده از گرم كن كمكي و با تغيير سرعت مكنده مي باشد.
موارد یافت شده: 1