لیست اختراعات با مالکیت
مسعود كاظمي
5 عدد
عنوان اختراع: چيلر تركيبي جذبي- اجكتوري چكيده: اين دستگاه يك نوع چيلر جذبي مي باشد كه با تركيب يك اجكتور به چيلر تركيبي جذبي – اجكتوي تبديل شده است.با توجه به مصرف بالاي برق در چيلرهاي تراكمي موجود و بازده پايين در چيلرهاي جذبي معمولي متداول در صنعت و بازار، در اين چيلر از يك اجكتور كه جايگزين ابزوربر و شير انبساط در چيلر جذبي معمولي مي باشد استفاده شده است. اجكتور بعد از مبدل حرارتي قرار گرفته و از يك طرف به اواپراتور متصل مي باشد كه وظيفه انبساط محلول و ايجاد خلاء در محفظه مكش و در نهايت توليد سرمايش در اواپراتور را بر عهده دارد. اين دستگاه مي تواند در ساختمانهاي مسكوني و كارگاه ها و كارخانه ها جهت تامين سرمايش مورد نياز استفاده گردد و مي¬توان از گرماي هدر رفته دستگاه¬هاي موجود در كارخانه ها و همچنين انرژي خورشيدي، گرماي مورد نياز اين نوع چيلر را تأمين كرد. همچنين با يك طراحي از نظر ارتباط دستگاه با تجهيزات موجود در وسايل نقليه مانند رادياتور ماشين مي توان اين دستگاه را در ابعاد و ظرفيت هاي مختلف جهت سرمايش در وسايل نقليه اعم از قطار، هواپيما، خودروها و.. مورد استفاده قرار داد.
امروزه فورفورال از هيدروليز اسيدي مواد گياهي حاوي پنتوزان سپس دهيدروليز پنتوز حاصله تهيه مي شود. پوسته ميوه هاي مختلف خوراك مناسبي براي تهيه آن مي باشد در اين كار تحقيقاتي براي توليد فورفورال از پوسته پسته از شرايط دماي 525 كلوين ، غلظت سولفوريك اسيد 2 مولار و زمان واكنش 600 ثانيه براي اولين بار استفاده شده است. بيشترين راندمان فورفورال در 600 ثانيه حدود 17/3% است كه نسبت به پوسته هاي ديگر مقدار بالاتري است از اين شرايط مي توان در مقياس نيمه صنعتي و در ادامه صنعتي استفاده نمود. با توجه به ميزان بالاي توليد پوسته پسته به عنوان ضايعات كشاورزي در ايران زمينه مناسبي براي سرمايه گذاري اقتصادي وجود خواهد داشت ضمن اينكه ضايعات ديگر كشاورزي از جمله ضايعات حاصل از فرآوردي زيتون ، انار، كنجد و بادام زميني در كشور موجود بوده كه پتانسيل خوبي براي تبديل به فورفورال داشته و تاكنون هيچ گونه تحقيقي در اين زمينه روي آنها انجام نشده است.
مهمترين منبع پنتوزان در طبيعت ليگنوسلولز موجود در مواد گياهي است. اين پنتوزان در اسيدهاي معدني رقيق به پنتوز هيدروليز مي شوند. محصول آبگيري در اين محيط از پنتوز فورفورال خواهد بود. فورفورال ازپوسته ميوه هايي مختلف مثل پوسته برنج توليد شده كه اين پوسته ها از ضايعات مهم كشاورزي مي باشند. در اين مقاله توليد فورفورال به روش يك مرحله اي انجام شده، در ادامه عوامل موثر بر هيدروليز اسيدي از جمله غلظت اسيد سولفوريك (0/5 تا 4 مول بر ليتر) دماي واكنش (425 تا 545 كلوين) و زمان آن (30 تا 600 ثانيه) بررسي شده و راندمان واكنش براساس فورفورال به دست آمده است. با رسم نمودارهاي راندمان فورفورال برحسب شرايط مذكور، شرايط بهينه واكنش بر اين اساس بدست آمده است.
دستگاهي كه طراحي كرده ام از يك ستون اصلي عمودي تشكيل شده است كه ابتدايي ترين عضو دستگاه پايه مي باشد و درست زير ستون قر!ر گرفته است.پايه توانايي تحمل وزن ساير اعضا را دارد . عضو مياني ستون اويز هاي نگه دارنده ديسك ها هستند سه عدد ديسك كه هر كدام داراي يك فك در نقطه مركزي و يك سيني در زير مي باشند. كار اين ديسك ها حمل چانه با حركت چرخشي مقابل پهن مي باشد و پس از پهن شدن چانه در مرحله بعد با حركت چرخشي ديگر زير محافظ ( شكل ساز ) و روي سيني حامل بالشتك (شاطه) مي ايستد.كه با باز شدن فك و هدايت محافظ چانه پهن شده روي بالشتك قرار مي گيردكه به مجموعه اتصالات اويز مياني ديسك گردان مي گوييم . انتهايي ترين عضو دستگاه اويز هاي نهايي هستند و در بالاي ستون قرار گرفته اند . پهن كن كه براي حفظ بيشتر ايمني با حفاظ پوشيده شده و شاسي و موتوركه بالاي ان قرار گرفته به محض انكه ديسك حامل چانه مقابل ان قرار گرفت پايين امده و پس از پهن شدن چانه به بالا برگشته وبراي پهن كردن چانه بعدي اماده است. عمده مشكل دستگاه هاي موجود در بازار: غلطكي بودن انها و قالبي عمل كردن بعضي از انها ميزان كارايي آنها چرا كه درست طراحي نشده اند و در مواقعي نانوا به علت خرابي دستگاه از كار باز مي ماند و باز دهي كمي دارند و فقط مناسب توليدي هاي كوچك هستند. مصرف انرژي و سوخت در ان ها بالاست .كه مجموع اين موارد عوامل موثر بر كيفيت و كميت نان مي باشند .هم از نظر بهداشت و تغذيه سالم خارج شدن گاز نان عدم حفظ ساختار و بافت دروني خمير كه هم عمده مواد مغزي خمير از دست مي رود وهم ماندگاري نان تا حد زيادي پايين مي ايد و ناني كه با دستگاه هاي موجود پهن ميشود هضم ان دشوار مي باشد و هم بر عطر و طعم و ظاهر نان اثر سو مي گذارد.
موارد یافت شده: 5