لیست اختراعات با مالکیت مهدي جعفري
35 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 35
تاریخ اظهارنامه: 1397/09/19
تاریخ ثبت: 1398/09/16
مخترع/مخترعان: محمدمهدي جعفري كيا
خلاصه اختراع:

تمامي ديوارهاي اصلي و پيش ساخته ي فعلي علاوه بر وزن و هزينه هاي تمام شده ي زياد، زمان بر بودن و مشكلات اجرايي، عدم باز و بسته كردن ديوارهاي نصب شده و ... مقاومت قابل ملاحظه اي هم ندارند و امكان فروريختن و مختل شدن تمام ديوار (در شرايط ايده آل نصب) با چند تكان يا ضربه نه چندان شديد بسيار زياد و حتمي مي باشد. در اين اختراع با حذف انواع ملات ماسه، سيمان، گچ، چسب و جايگزين كردن چفت هاي پلاستيكي كوچك، سبك، مقاوم و ارزان براي متصل كردن قطعات (آجرها) به يكديگر استفاده كرديم كه به شدت از وزن و هزينه هاي تمام شده ي ديوار كاسته مي شود كه علاوه بر مقاومت بسيار زياد، امكان باز و بسته كردن ديوارهاي نصب شده و اجراي آن در مكان ديگر بدون هيچ هزينه ي مجدد يا كاهش كيفيت و دور ريز مصالح براي هزاران بار نيز فراهم گرديده است. علاوه بر اين موارد امكان اجراي بسيار سريع، تميز، راحت و ايمن و مقاوم، با امكان كاشت ميلگرد و بتن ريزي عمود، يك تكه و سراسري در بين تمامي قطعات ديوار نيز وجود دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/01/19
تاریخ ثبت: 1398/10/11
مخترع/مخترعان: محمدمهدي جعفري
خلاصه اختراع:

خلاصه اساس كلي كار اين باتري اساس كلّي كار اين پيل اين گونه است كه در هنگار استفاده از پيل لايه فلزي كه روي مس وجود دارد ( آلومينيوم و تركيبات آن) به دليل پتانسيل كاهشي كم آن اكسايش مي يابد و به صورت يون هاي مثبت از غشاي يوني و الكتروليت عبور كرده و در لايه الكترود كربني ومنگنز اكسيد رسوب مي كند البته (مقداري از آن در الكتروليتي كه يون منگنز وجود دارد مي ماند ).اين روند تا زماني كه يون آلومينيوم خورده مي شود پيش مي رود كه در اين صورت ولتاژ پيل هم متناسب با آن افت مي كند. كه نبايد اين افت ولتاژ زياد شود زيرا در اين صورت ورقه مسي خورده مي شود (در نمونه اي كه ازالكتروليت آبي استفاده شده مي توان به جاي ورقه مسي از ورقه آلياژ برنج استفاده كرد چون ماندگاري بيشتري نسبت به مس در فضاي مرطوب دارد ) به عبارت ديگر ولتاژ تقريبي كمتر از ۱ ولت اين پيل نشان مي دهد كه لايه آلومينيومي كاملا خورده شده و دشارژ نبايد بيش تر از اين انجام شود زيرا ورقه مسي آسيب مي بيند. البته اين مشكل را مي توان با يك مدار كنترل ولت رفع كرد تا ولتاژ به زير يك ولت نرسد. اين پيل قابليت شارژ مجدد را دارد زيرا مي توان ساختار پيل را به حالت اوليه برگرداند. در هنگام شارژ با ولتاژ ۲.۲ تا ۲.۴ ولت توانايي اين را دارد كه كاتيون آلومينيم را از لايه كربني منگنز اكسيد (كاتد ) و الكتروليت جدا كرده و بر روي ورقه مسي كه كالكتور منفي است كاهش دهد، و ساختار اوليه احيا شود. البته به جاي اين ساختار پيل را به دليل انعطاف پذيري ورقه هاي آن مي توان به انواع اَشكال مختلفي مانند استوانه اي يا تخت در آورد و درون يك محافظ يا جداره اي ازجنس پلاستيكي يا فلز زنگ نزن جا داد كه رطوبت خود را از دست ندهد، در هنگام از دست دادن رطوبت در مدل الكتروليت آبي هم مي توان رطوبت از دست رفته را با آب مقطر تامين كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/23
تاریخ ثبت: 1391/07/23
خلاصه اختراع:

زمانيكه اتومبيل در عرصه زندگي انسان گام نهاد كمتر كسي فكر مي كرد اين وسيله نقليه بتواند اينگونه نقش موثري در زندگي بشر ايفا ذنمايد و در اشكال مختلف در بطن فعاليت هاي افراد جامعه قرار گيرد امروزه عليرغم اينكه اتومبيل موجب رشد و توسعه همه جانبه زندگي بشر شده است پاره اي از مشكلات و عوارض زيانبخشي از قبيل آلودگي هاي زيست محيطي و زيان هاي ناشي از تصادفات را به همراه داشته است و از اين رهگذر همواره سرمايه هاي ملي را در ابعاد اقتصادي ما انسانها و زيست محيطي بصورت جدي مورد تهديد قرار داده است به راستي چگونه مي توان اين مشكلات را به حداقل رساند و رفت آمد وسايل نقليه و تبعات ناشي از آن كه در حال حاضر بصورت پديده اي زيان بار در آمده است را بهبود بخشيده و در كاهش ضايعات آن گام برداشت. كارشناسان براين باورند كه انسانها به عنوان يكي از عوامل موثر در ترافيك نقش مهمي در بروز عوامل زيان بار ناشي از رانندگي داشته است و اصلاح رفتارها در عرصه هاي ترافيكي مي تواند در بهبود امور موثر باشد لذا آموزش صحيح رانندگان و ارتقاء آگاهي هاي آنان به مقررات و چگونگي استفاده بهينه از وسيله نقليه و راه و بويژه ارائه اين گونه كسب مهارتها هوشياري آنان و آشنايي آنان با قوانين عبور و مرور بسيار موثر است و در كاهش ضايعات و حوادث رانندگي مي تواند نقش عمده و مهمي را داشته باشد از اين رو اين سنسور هوشمند طراحي شده با قابليت تشخيص فواصل تعيين شده شروع به اخطار مي كند و راننده را نسبت به خودروئي روبررئي در عدم رعايت كردن فاصله آگاه مي سازد و مانع از تصادف هاي غير مترقبه مي كند اين سنسور هوشمند طراحي شده قابليت اين را دارد كه در سرعت ۷۵ كيلومتر در ساعت شروع به كار كند زيرا در داخل شهر نزديكي اتومبيل به هم موجب فعال شدن سنسور مي شود و كار آمدنيست و نيازي هم نيستو باعث صلب آرامش راننده مي شود هشدارهاي سنسور تعبيه شده را طوري طراحي كرديم كه در اتوبان ها مورد استفاده قرار مي گيرد و كار آمد باشد تا در سرعت بالا تشخيص فاصله معين شده را به راننده بدهد و موجب تصادف و خطرهاي احتمالي نشود. اميد است اين سنسور هوشمند طراحي شده تنظيم عبور و مرور و ايجاد فضائي امن در عرصه هاي رفت آمد وسائل نقليه موثر واقع شود و مورد استفاده رانندگان عزيز گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/16
تاریخ ثبت: 1391/09/16
خلاصه اختراع:

مقدار مس موجود در سرباره كوره مخصوص قراضه بسيار زياد است كه اين ناشي از شرايط اكسنده كوره است. دوده هاي جمع شده در بك فيلتر هاي كوره هاي ذوب قراضه ها شامل 30 -20% مس مي باشد كه تا كنون به عنوان باطله جمع آوري و از سيستم خارج مي شده است كه با توجه به طرح مطالعه شده و همچنين خط توليد طراحي شده امكان بازيافت اين فلز با ارزش از پسماند هاي كارخانه امكان پذير گشته و مس كاتدي (99/99%) توليد مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/23
تاریخ ثبت: 1392/02/04
مخترع/مخترعان: سيد مهدي جعفري كناري
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع : كباب پز گرماي چرخشي مورد استفاده كليه كساني است كه نميتوانستند به آساني به طبخ كباب بپردازند. در كباب پز گرماي چرخشي تقريباًهمه مشكلات قبلي روشهاي طبخ كباب مرتفع گرديده است؛ رفع مشكلاتي از قبيل احياي آتش و يا نياز به داشتن شعله هاي فراوان مانند اجاقها و گريلها و حذف كامل ذغال بعنوان يك سوخت نامناسب جهت پختن كباب (توليد گازهاي مضرو زيان آور) وهمچنين حذف بادهاي مصنوعي جهت انتشار گرما وهمچنين صرفه جوئي در مصرف انرژي كه حتي ميتوان بايك كپسول گازپيك نيك بخوبي و سريع درهر كجا كه نياز باشد به تهيه كباب پرداخت. مهمتراينكه هرشخص غيرمتخصص بدون نياز به پشت و روكردن سيخها ويا مراقبتِ مكرّرازآنها، ميتواند به طبخ كباب بپردازد. دانش فني طراحي اين سيستم كاملاً بومي بوده وازهيچ منبع و مأخذ خارجي برداشت نشده است. دراين طراحي تقريباً همه موضوعات توليد اين اختراع، يعني پختن كباب در محفظه اي بسته با حرارت طبخ يكسان وهمزمان در كليه سطوح گوشت وهمچنين ديگرموارد ذكرشدۀ قبل، بدقت محاسبه و طراحي گرديده است. دراين سيستم با توليد شعله غيرمستقيم و با ايجاد گرماي دوراني وچرخشي كليه سطوح گوشت به يك اندازه پخته و روغن حاصل از كباب برروي ديس درون محفظه جمع آوري شده وهمچنين در قسمت فوقاني تحت فشار متراكم گرما، ذرات سبكتر مثل دود از دريچه تهويه خارج ميشوند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/29
مالک/مالکان: مهدي جعفري شيباني
تاریخ ثبت: 1392/02/07
مخترع/مخترعان: مهدي جعفري شيباني
خلاصه اختراع:

پوشش سبك براي نماي داخل و خارج با پودر سنگ

تاریخ ثبت: 1391/05/21
خلاصه اختراع:

با استفاده از اين دستگاه جهت سيل زدن كورد كيسه خون به صورت اتو ماتيك به تعداد تعريف شده و فواصل تعريف شده و فواصل تعريف شده كورد كيسه خون را با سيل زدن جدا ميكند لذا با توجه به برنامه داده شده به حافظه دستگاه بعد از قرار دادن كيسه بر روي دستگاه وزدن شاستي start دستگاه با توجه به استانداردها شروع به سيل زدن مي كند. انجام سيل زدن دستي معايب خاص خود را خواهد داشت از قبيل 1-باعث پايين امدن سرعت كار اپراتور مي شود 2-در هنگام سيل زدن امكان صدمه ديدن كيسه ي خون و خطر پاچيده شدن خون به طرف اپراتور را دارد كه باعث الوده شدن اپراتور مي شود3-با توجه به اين كه سرعت و حجم كار زياد است و دراستاندارد ها و sop وزارت بهداشت و درمان امده است كه حتما بايد بين شماره هاي كورد سيل زده شود، در حالت دستي به علت خطاي كار اپراتور دربين شماره هاي كورد ،سيل زده نمي شود واين كار باعث از بين رفتن شمارهاي كورد مي شود ودرنهايت باعث خطا در تشخيص مي گردد

تاریخ ثبت: 1392/11/13
خلاصه اختراع:

فرايند آزمايش و تست واقعي در صنعت فضايي به دليل عدم دسترسي آسان به فضا، عملا ناممكن است. به منظور اطمينان از عملكرد صحيح سامانه فضايي و زيرسامانه‌هاي آن، بايد تمامي آزمايش‌ها و تست‌ها به صورت شبيه‌سازي شده و بر روي زمين صورت پذيرد. از جمله اين شبيه‌سازي‌ها، شبيه‌سازي فرايند كنترل وضعيت ماهواره است. زير سيستم كنترل و تعيين وضعيت از جمله زير سيستم‌هاي كليدي در بهره‌برداري متعالي از فضا است. مبتكرين اين طرح اقدام به ساخت شبيه‌ساز سه درجه آزادي ميزي شكل ديناميك وضعيت ماهواره نموده‌اند تا به منظور تامين نيازهاي صنعت ماهواره و همچنين نيازهاي آموزشي پرسنل و دانشجويان اين عرصه از آن بهره‌برداري شود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/21
تاریخ ثبت: 1395/01/14
خلاصه اختراع:

ريزپوشاني يكي از معمول ترين روش ها براي بسته بندي تركيبات حساس در اندازه ميكرو و نانو مي باشد كه در صنايع غذايي، داروسازي و شيميايي كاربرد گسترده دارد. امروزه يكي از حوزه هاي مورد توجه در تحقيقات داروسازي و صنايع غذايي طراحي نانوسيستم هايي است كه قادر هستند ماده موثره را در زمان مناسب و غلظت و دوز مورد نظر به محل مقصد منتقل كنند. سيستم انتقال نانويي پتانسيل بالايي در بهبود پايداري مواد موثره، افزايش سرعت انتقال به مقصد و جلوگيري يا به حداقل رساندن تغيير ماهيت ماده موثره از خود نشان داده است. سيستم هاي مختلفي كه در اين مسير مورد استفاده قرار مي¬گيرند از قبيل هموژنايزر، فراصوت، خشك كن پاششي، حذف حلال، ترسيب با ولتاژ بالا و... در روش پيشنهادي اين اظهارنامه، نانوكپسول هاي آلژيناتي حاوي ماده موثره با انرژي پايين توسط يك سيستم ساده شامل يك همزن با تيغه ايمپلر و يك اسپري پاششي دستي توليد مي¬شوند، به اين ترتيب كه ابتدا مخلوط آلژينات سديم و ماده موثره در روغن كلزا حاوي امولسي فاير در حالت غلياني شديد كه توسط تيغه ايمپلر همزن ايجاد مي شود تا اندازه نانو شكسته و پراكنده مي شوند و پس از آن با اسپري كردن محلول كلسيم كلريد روي محلول، ذرات در همان اندازه نانو جامد شده سپس به روش سانتريفيوژ جداسازي مي شوند. اين روش نسبت به ساير روش ها مقرون به صرفه تر و با توليد نانوكپسول هايي با اندازه حدود 100 نانومتر كارآمد تر است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/03/24
تاریخ ثبت: 1395/02/06
خلاصه اختراع:

كپسوليشن فناوري بسته¬بندي مواد جامد، مايع و گاز در ذرات بسيار ريز است، كه مي¬توانند محتويات خود را تحت شرايط خاص و با سرعت¬هاي كنترل شده آزاد كنند. كپسوليشن در صنايع مختلف غذايي، دارويي، آرايشي و بهداشتي استفاده مي-شود. طيف وسيعي از مواد به عنوان ديواره كپسوليشن به¬كار مي¬روند، كه از آن جمله مي¬توان به پلي¬ساكاريدهاي طبيعي و سنتزي، صمغ¬ها، پروتئين¬ها، ليپيدها و پليمرهاي سنتزي اشاره كرد. اخيرا ديواره مخمر به عنوان يك كپسول جديد در صنعت بزرگ كپسولاسيون مطرح شده است و كارآمدي آن به عنوان يك ميكروكپسول زيستي با قابليت كنترل ورود و خروج مواد به صورت طبيعي در كپسولاسيون بسياري از تركيبات شيميايي نظير ماده موثره زردچوبه، انواع اسيدهاي چرب، آنزيم ها و عصاره هاي گياهي ثابت شده است. به علت اندازه كوچك مخمرها (40-20 ميكرومتر) تا كنون امكان استفاده از مزاياي كم نظير آن در كپسولاسيون تركيبات درشت غذايي، دارويي و ميكروبي وجود نداشته است. طبق روشي كه در اين اظهارنامه بيان مي شود با تخريب فيزيكي سلول مخمر و سپس شست و شو و جداسازي اجزاي سلولي غير ديواره اي مي توان از تكه هاي ديواره سلولي به دست آمده در كپسولاسيون تركيبات درشت يا پوشش دهي كپسول حاوي آنها استفاده كرد و از مزاياي ديواره مخمر به عنوان يك ماده ديواره طبيعي براي اين دسته از مواد موثره نيز بهره مند شد.

موارد یافت شده: 35