لیست اختراعات با مالکیت
مهدي رضائي
36 عدد
دستگاه خنك كننده بدون كمپرسور
ماكت-سالن قلب راكتور نيروگاه هسته اي با قطر اصلي
عنوان اختراع: دستگاه جدا كننده برگ از ساقه زمينه فني اختراع: كشاورزي امروزه سطح زير كشت برخي گياهان دارويي و عامه پسند (مانند به ليمو lemone verbena و غيره) روز به روز بيشتر مي شود. برگ اين گياهان كه داراي اسانسهاي مفيد دارويي هستند بايد با دقت و بدون آسيب ديدگي از ساقه جدا شوند. زيرا پاره گي يا شكستگي اين برگ ها باعث جدا شدن اين اسانس هاي فرار از آنها و در نتيجه بي كيفيت شدن اين برگها مي شود. از طرفي بسياري از كارها از جمله جدا سازي برگ از ساقه هاي چنين گياهاني به صورت دستي و با نيروي انساني انجام مي گيرد كه مستلزم صرف وقت و هزينه بسيار مي باشد كه اين نيز به نوبه خود باعث افزايش قيمت تمام شده اين محصولات مي شود. دستگاه ابداعي اينجانبان كار جداسازي برگ ازساقه چنين گياهاني را به صورت مكانيزه در آورده و برگها را با دقت و بدون هيچ گونه آسيب ديدگي از ساقه جدا مي كند و بدين ترتيب كار را علاوه بر بهداشتي، بسيار ساده و سريع كرده است كه در نهايت به افزايش كيفيت و كاهش هزينه ها مي انجامد.
١- اين دستگاه به منظور شكستن پوسته سخت گردو به كار مي رود . ٢- بازده دستگاه شكستن ٢٧٠ عدد گردو در دقيقھ مي باشد ). ٢٣٠ الي ٢٧٠ كيلوگرم درساعت ( ٣- اين دستگاه مجهز به مكانيزم تنظيم پس زني چكش ها و همچنين تنظيم فشار ضربه زدن موثر چكش ها جهت ايجاد ترك موثر بدون ايجاد آسيب بر مغزگردو براي انواع مختلف گردو مورد استفاده قرارمي گيرد) . از لحاظ فني جھت استفاده از اين دستگاه نياز به سايز بندي گردو نمي باشد.( اين دستگاه به منظور شكستن پوست سخت گردو استفاده ميشود گردوها بدون سايز بندي داخل مخزن ريخته و سپس توسط زنجير كه پيا له هاي نصب شده به داخل فك هاي ضربه زن انداخته شده لازم به ذكر است اين دستگاه مجهز به مكانيزم تنظيم پس زني چكش ها و همچنين تنظيم فشار ضربه زدن موثر چكش ها جهت ايجاد ترك موثر بدون ايجاد آسيب بر مغزگردو براي انواع مختلف گردو مورد استفاده قرارمي گيرد ۴- اين دستگاه كاملا مكانيكي وبا نيرو محركه يك الكترو موتور
عنوان اختراع : نانوهيدروژل ترميم كننده سوختگي زمينه فني: دارورساني، داروسازي سوختگي¬ها، معمول¬ترين و از جمله فرم¬هاي مخرب آسيب در جهان هستند. براي استفاده از پماد هاي موجود در بازار و حتي نمونه هاي خارجي بايد جاي سوختگي حتما تميز باشد (عاري از گوشت ، موهاي اضافه ، تاول و...). به همين جهت در تمام روش هاي متداول ابتدا به پاك كردن محل به روش هاي دردناك ذكر شده مي پردازند و سپس اقدام به پماد مالي يا بانداژ يا درمان به طرق مختلف مي نمايند. اين محصول، يك داروي جديد با منشا گياهي و برگرفته از ماده موثره زردچوبه مي باشد كه علاوه بر عدم نياز به تميز كردن محدوده سوختگي، داراي خاصيت آنتي باكتريال، ضد درد و سوزش مي باشد، همچنين به ترميم زخم سوختگي كمك مي كند و اثر به جا مانده از سوختگي را كاهش مي دهد. از برجستگي هاي تكنيكي و فني اين اختراع مي توان به موارد زير اشاره كرد: 1)داشتن قابليت ترميم بالاي پوست و كاهش اثر سوختگي 2)نفوذ به لايه هاي عمقي پوست و ترميم موثرتر لايه هاي پوست 3)روش توليد آسان و ارزان
ين اختراع شامل اضافه نمودن سه جز اصلي به لوله تنفسي بكار رفته در پروسه ي بيهوشي ميباشد كه اولا مشكل ورود استريل لوله تراشه به درون ناي را برطرف مينمايد، ثانيا امكان تزريق محلول دارويي بر روي مخاط ناي بيمار را در حين بيهوشي بوجود مي آورد و ثالثا در صورت رخداد هرگونه خطا امكان كنترل فشار هواي انتقالي به ريه ي بيمار فراهم ميشود. محلول هاي دارويي مورد نياز از طريق پورت خارجي مرتبط با مجاري طولي تعبيه شده در جداره ي لوله تنفسي تزريق شده و به واسطه منافذ موجود در قسمت انتهايي اين مجاري در سطح خارجي لوله كه به مخاط تنفسي منتقل ميگردد. تعبيه يك كاور پلاستيكي قابل جدا شدن بر روي لوله تراشه جهت عدم تماس لوله با ترشحات دهان حين لوله گذاري و انتقال استريل آن به درون ناي بدين صورت كه به محض رسيدن نوك لوله تراشه به ابتداي ناي، كاور توسط متخصص بيهوشي از لوله جدا شده و لوله استريل فاقد پوشش وارد محيط استريل ناي ميگردد. قطعه اي كه لوله ي تنفسي را به دريچه ي كنترل فشار متصل مينمايد امكان آزاد سازي فشار هواي اضافي در مواقع اورژانسي را پيش از آسيب به ريه ي بيمار فراهم مينمايد.
اين اختراع شامل يك درن هموواگ جراحي با قابليت تزريق دارو و سرم و درناژ ترشحات ازطريق دولومن جداگانه متصل به هم و در امتداد هم مي باشند. اين درن استفاده هاي مختلفي شامل تزريق سرم و آنتي بيوتيك و داروي بي حسي و غيره به داخل زخم هاي جراحي كمري و فضاي اپيدورال پس ازعمل جراحي جهت پيشگيري ازعفونت درموارد با ريسك بالا ، تزريق داروهاي بي حسي موضعي جهت كاهش نياز به داروهاي مخدر سيستميك جهت كنترل درد محل جراحي و تزريق سرم شستشو به داخل زخم جراحي جهت شستشوي ترشحات عفوني داخل زخم را دارد. در اين اختراع مجراي مربوط به تزريق دارو درامتداد مجراي تخليه كننده ترشحات قرار گرفته و دارو يا سرم تزريق شده به داخل مجراي تزريق دارو پس از طي مجرا از طريق منافذ خروجي كه در قسمت انتهايي مجرا روي ديواره ي خارجي آن تعبيه شده است به داخل زخم جراحي و فضاي اپيدورال بيمار منتقل ميگردد.
بريس پنوماتيكي با اعمال فشار متغير بر زانو مي¬تواند بر بهبود علائم عارضه مانند درد و عملكرد در افراد مبتلا به استئوآرتريت زانو تاثيرگذار باشد. مزيت زانوبند ابداعي افزايش فشار اعمالي بر زانو در زمان فاز ايستايي و عدم وجود فشار يكنواخت در تمام فازهاي راه رفتن مي¬باشد. هواي كاف زانو و كف پايي از طريق شلنگ رابط بهم مرتبط بوده و در هنگام راه رفتن و ايستادن با ارتوز، ميزان فشار وارده به زانو در مراحل مختلف راه رفتن متفاوت خواهد بود بدين صورت كه در فاز نوسان كه پاي مورد نظر در فضا بوده و با سطح زمين در ارتباط نيست كاف زانو فشار ثابتي بر روي زانو وارد مي كند. در آغاز فاز ايستايي و پس تماس پاشنه پا با زمين تا مرحله مياني فاز ايستايي نيروي وزن بيمار به كاف كف پايي زير پاشنه فشاري متناسب با وزن وي اعمال مي كند. اين فشار طبق قانون پاسكال و توسط لوله رابط به كاف زانو انتقال داده شده و باعث افزايش نيروي خارج به داخل مي شود. پس پايان فاز ايستايي و آغاز فاز نوسان فشار اضافه وارده به زانو كه ناشي از نيروي وزن بيمار بر روي كاف كف پايي بود كاهش مي يابد و هوا به كاف كف پايي باز مي¬گردد. با اين مكانسيم درمراحل مختلف راه رفتن، ايستادن و نشستن نيروي وارده به زانو از سوي كاف زانو متفاوت خواهد بود. به نظر مي¬رسد بريس ابداعي بتواند با بررسي¬هاي بيشتر و انجام مطالعات باليني بعنوان راه حلي براي اصلاح بد راستايي زانو و كنترل علائم ناشي از استئوآرتريت كمپارتمنت داخلي زانو مطرح شود.
ايستگاه سبز فضايي است كه در تمامي سطوح توسط گونه هاي گياهي مناسب پوشيده شده و علاوه بر كاربرد تعريف شده به عنوان ايستگاه و سرپناه از مزاياي مضاعف ارزش هاي زيست محيطي و فرهنگي و تبليغاتي نيز برخوردار است. اين نوآوري حائز دو بخش استاتيك و ديناميك است. بخش استاتيك مربوط به سازه و اجزاء مرتبط، مثل نيمكت ها ميباشد و بخش ديناميك گونه هاي زنده گياهي با آرايش افقي و عمودي، نورپردازي و پنل هاي تبليغاتي را شامل ميگردد كه تعامل اين دو بخش عنصري پويا و پايدار را در سطح شهرها شكل ميدهد.
مقاومت فشاري تك محوري ماده سنگ UCS و مقاومت كششي ماده سنگ چسبندگي آني و ... به طور مستقيم به عنوان پارامترهاي طراحي ساخت تونل شيب هاي بلند و فندانسيون در توده سنگ مورد استفاده قرار مي يگرد و نيز پارامتر ورودي بعضي از روش هاي تجربي مانند RMI,RMR و معيارهاي شكست هوك و براون هستند. همانطور كه همه مي دانند مقاومت فشاري تك محوري ماده سنگ با تست هاي آمايشگاهي انجام گرفته اما آماده سازي كرهاي استاندارد ماده سنگ از توده سنگ هاي ضعيف به شدت درزه دار با RQD بين 20% -0 يا توده سنگ هاي لايه بندي نازك هميشه غير ممكن است. و استفاده از آزمايش شاخص بار نقطه اي و آزمايش چكش اشميت قابل اطمينان نبوده و به شدت داراي خطا مي باشد. دستگاه پانچ بلوك سنگي با استفاده از نمونه هاي بلوكي با ضخامت كم قادر است با يك با ر ازمايش پارامترهاي مقاومت فشاري تك محوري مقاومت كششي چسبندگي آني و ... را بدست آورد.
موارد یافت شده: 36