لیست اختراعات با مالکیت مهران رضائي
8 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1397/07/24
خلاصه اختراع:

شته‌ها به عنوان يكي از مهم‌ترين آفات كشاورزي بويژه در محصولات گلخانه‌اي مطرح هستند. استفاده بي‌رويه از آفت‌كش‌هاي شيميايي براي كنترل شته‌ها موجب مقاومت آن‌ها و اثرات سوء بر محيط زيست شده‌است. زنبورهاي Aphidius matricariae وAphidius colemani پارازيتوئيد داخلي، همراه‌زي، انفرادي و پلي‌فاژ براي شته‌ها مي‌باشند. در حال حاضر بخش كشاورزي و برنامه‌هاي مديريت آفات به صورت چشمگيري نيازمند روش‌ها و تكنيك‌هاي بهينه پرورش انبوه براي توليد حشرات با كيفيت بالا و هزينه اقتصادي به‌صرفه مي‌باشد. جهت بهينه‌سازي توليد انبوه اين عوامل كنترل بيولوژيك، روش بهينه‌اي پس از بررسي‌ها و آزمايش‌هاي گوناگون توسعه پيدا كرد كه معرف يك سيستم كارآمد با بكارگيري فضا و نيروي كار كم مي‌باشد. در اين سيستم به جاي استفاده از گياهان رشد يافته و چندبرگي از جوانه‌هاي 3-4 روزه گياه ميزبان استفاده مي‌شود همچنين بسياري از جنبه‌هاي ديگر اين روش توليد انبوه بررسي و بهينه شده‌است كه با تمامي جزئيات همراه با تصاوير شرح داده شده است. از مهم‌ترين مزيت‌هاي اين روش مي‌توان به‌صرفه اقتصادي، بكارگيري نيروي كار كم و عدم نياز به فضاي زياد اشاره كرد. با استفاده از اين روش مي‌توان جمعيت انبوهي از زنبورهاي پارازيتوئيد را توليد و رهاسازي نمود و براي كاهش مصرف سموم شيميايي نقش بسزايي را ايفا كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/08/01
تاریخ ثبت: 1399/02/07
خلاصه اختراع:

دوماشين هرگاه كه درشب به روبروي هم ميرسند نور چراغ هاباعث ميشود كه ديد راننده ها كم ميشود ازهمينجهت براي چراغ هاي ماشين دوحالت قرارداده اند (بالاوپايين) كه با تغيير حالت نور از بالا به پايين توسط راننده امكان ديد بهتر را به راننده مقابل ميدهد كه اين امرگاها فراموش ميشود ديرانجام ميشود كه اكثر تصادفات به همين خاطر است، انجام تمام مراحل بالا توسط چشم الكترونيك تمام مشكلات بالا را مرتفع ميسازد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/07/17
تاریخ ثبت: 1391/01/21
خلاصه اختراع:

اين اختراع شامل ساخت كاتاليست هاي تك فلزي نيكل و دو فلزي نيكل - پلاتين بر پايه اكسيد منيزيم نانو كريستالي با مساحت سطحي ويژه بالا، ساختار نانو صفحه اي و مزو حفره است، كه براي توليد گاز سنتز با استفاده از ريفرمينگ متان كاربرد دارد. پايه كاتاليست (Mg0) به روش رسوب گيري محلول آبي پيش سازنده اكسيد منيزيم با محلول آبي آمونياك همراه با افزودن ماده فعال سطحي غير يوني Poly Vinyl Alcohol با فرمول عمومي PVA ساخته مي شود. كاتاليست هاي ساخته شده حاوي جزء فعال نيكل و پلاتين هستند. آزمايش هاي پراش سنجي پرتوي اشعه ايكس، جذب سطحي نيتروژن، جذب شيميايي هيدروژن و ميكروسكپ الكتروني روبشي براي كاتاليست هاي كلسينه شده در دماي ۵۰۰°C كه در دماي ۶۵۰°C احياء شده بود نشان داده است كه كاتاليست هاي تهيه شده داراي ساختار مزوحفره و مساحت سطحي ويژه بالا هستند كه فلز فعال با پراكندگي بالا بر روي پايه كاتاليست قرار گرفته است. بررسي فعاليت كاتاليستي نشان داده است كه كاتاليست هاي تهيه شده فعاليت و پايداري بالايي را در فرايند توليد گاز سنتز با استفاده از ريفرمينگ متان با دي اكسيد كربن دارا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/09
تاریخ ثبت: 1392/06/05
خلاصه اختراع:

اختراع ارائه شده به ساخت نانوكاتاليست محلول جامد CuFe2O4 مزوحفره با مساحت سطح بالا با بكارگيري روش نوين سل-ژل جهت استفاده در اكسيداسيون دما پايين منوكسيدكربن مي¬پردازد. از مزاياي استفاده از اين روش سادگي و سريع بودن فرآيند سنتز و امكان صنعتي شدن روش و توليد انبوه نانو كاتاليزورها با قيمت مناسب مي¬باشد. از مزاياي ديگر اين روش توليد نانو ذرات محلول جامد CuFe2O4 بدون استفاده از دماهاي كلسيناسيون بالا (كه باعث رشد ذرات و كاهش مساحت سطح ذرات مي¬شوند) و با مساحت سطح بالا مي¬باشد، كه اين محلول¬هاي جامد علاوه بر فعاليت كاتاليزوري بالا داراي پايداري بسيار بالا در بلند مدت حتي در حضور عوامل غير فعال¬كننده از قبيل بخار آب و دي اكسيدكربن مي¬باشد. نانوكاتاليست¬هاي CuFe2O4 با استفاده از پيش¬سازنده¬ها و حلال¬هاي مختلف سنتز شدند كه فعاليت بالايي را در اكسيداسيون دما پايين منوكسيدكربن نشان دادند. همچنين كاتالسيت¬ها با نسبت¬هاي مختلف مس به آهن سنتز شدند كه در تمام موارد كاتاليست با 15% مولي مس بالاترين مساحت سطح ( m2/g45/124) و فعاليت (دماي حذف كامل منوكسيدكربن °C 170 دارد، °C 170=T100) را نشان داد. آزمايش¬هاي جذب سطحي نيتروژن، پراش سنجي اشعه¬ي ايكس، ميكروسكوپ الكتروني عبوري و ميكروسكوپ الكتروني روبشي نشان داده است كه كاتاليست¬هاي كلسينه شده به صورت نانوساختار (با توزيع اندازه¬ي 24-8 نانومتر) و مزوحفره بوده و داراي مساحت سطح ويژه بالا و اندازه كريستالي در مقياس نانومتري مي‌باشند. كاتاليست سنتز شده فعاليت و پايداري بسيار بالايي در بلند مدت ( بعد از گذشت 50 ساعت) حتي در حضور عوامل غيرفعال كننده از قبيل دي¬اكسيدكربن و بخار آب نشان دادند. مراحل سنتز و ساخت كاتاليست بدين¬صورت مي¬باشد كه ابتدا مقادير معيني نمك نيترات آهن(III) نه آبه و نيترات مس(II) سه آبه در مقدار مشخصي اتانول و يا كلريد آهن(III) شش آبه و نيترات مس(II) سه آبه در مقدار مشخصي آب مقطر تحت هم زدن پيوسته در دماي اتاق حل مي¬گردد. بعد از هم خوردن حدود پانزده دقيقه مقدار مشخصي پروپيلن¬اكسيد به محلول تهيه شده اضافه مي¬گردد و ژل در كمتر از پنج دقيقه تشكيل مي¬شود. ژل تشكيل شده به مدت يك ساعت در دماي محيط پيرسازي شده و سپس به¬مدت 48 ساعت در دماي C° 80 خشك مي¬گردد و نهايتا ژل خشك شده كلسينه مي¬گردد. به پودر بدست آمده بعد از كلسيناسيون مقداري گرافيت افزوده شده و سپس به صورت استوانه¬اي (mm 4 mm, D= 4 L= ) شكل¬دهي گرديده و قطعات شكل¬دهي شده دوباره در دماي بالا جهت رسيدن به استحكام¬مكانيكي مورد نظر كلسينه مي¬گردند.

موارد یافت شده: 8