لیست اختراعات با مالکیت مهرداد جوادي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1388/03/30
خلاصه اختراع:

يكي از عواملي كه در تعيين مقاومت خمشي الياف نقش مهمي ايفا مي كند شكل سطح مقطع مي باشد در اين تحقيق تاثير شكل سطح مقطع در مقاومت خمشي براي سه نمونه از الياف پلي پبروپيلن با اشكال سطح مقطع Hollow Trilobal و Trilobal و octalobal با مساحت سطح مقطع يكسان بررسي شد براي اندازه گيري مقاومت خمشي دستگاهي نوين طراحي گرديد تست مقاومت خمشي براي هر كدام از نمونه هاانجام شد و همچنين آزمون دانكن در سطح معني دار 0.05 بر روي جواب ها اعمال شد و نمونه با سطح مقطع Hollow Trilobal داراي مقاومت خمشي بيشتري از دو نمونه ديگر بود. يك ليف از زماني كه توليد مي شود تا زماني كه به مصرف برسد نيروهاي زيادي از قبيل نيروهاي كششي برشي و خمشي به آن وارد مي شود با اطلاع از وجود اين نيروهاست كه مي توان رفتار يك منسوج را در برابر نيروهاي مختلف پيش بيني كرد. طبق محاسبات تئوري الياف توخالي بايد داراي مقاومت خمشي بيشتري باشند و به همين دليل است كه ليف كاپوك و همچنين گياه خيزران داراي مقاومت خمشي بسياربالايي هستند. درسال 1950 corlene ارتباط بين سختي خمش ليف و نخ را بررسي نمود و روشي را براي اندازه گيري سختي خمش ارائه كرد. chapman نير در سال 1971 و 1973 دستگاهي را براي محاسبه مقاومت خمشي يك ليف ارائه ارائه نمود و همچنين خصوصيات تنش - كرنش خمشي يك فيلامنت را بررسي كرد. امروزه با توليد روز افزون الياف مصنوعي و با توجه به اين كه شكل سطح مقطع اليافي كه توليد ميشوند تحت كنترل مي باشند اين سوال مطرح مي شود كه آيا مي توان سوراخ هاي اسپينرت را طوري طراحي نمود كه مقاومت الياف توليد شده در برابر خمش بيشتر شود؟ بر همين اساس و در همين راستا مقاومت خمشي الياف پلي پروپيلن با سه سطح مقطع Hollow Trilobal و Trilobal و octalabal با مساحت سطح مقطع يكسان مقايسه گرديد.

تاریخ ثبت: 1388/03/27
خلاصه اختراع:

يكي از عواملي كه در تعيين مقاومت پيچشي الياف نقش مهمي ايفا مي كند شكل سطح مقطع مي باشد در اين تحقيق تاثير شكل سطح مقطع در مقاومت پيچشي براي سه نمونه از الياف پلي پروپيلن با اشكال سطح مقطع Hollow Trilobal و Trilobal و octalobal و با مساحت سطح مقطع يكسان بررسي شد براي اندازه گيري مقاومت پيچشي دستگاهي نوين طراحي گرديد. تست مقاومت پيچشي براي هر كدام از نمونه ها پنج بار تكرار شد و مقدار سختي پيچش براي هر كدام از نمونه ها تعيين گرديد. همچنين آزمون دانكن در سطح معني دار 0.05 بر روي جواب ها اعمال شد و نمونه با سطح مقطع Hollow Trilobal داراي مقاومت پيچشي بيشتري از دو نمونه ديگر بود. يك ليف از زماني كه توليد مي شود تا زماني كه به مصرف برسد نيروهاي زيادي از قبيل نيروهاي كششي برشي و همچنين نيروي پيچشي به آن وارد مي شود با اطلاع از وجود اين نيروهاست كه مي توان رفتار يك منسوج را در برابر نيروهاي مختلف پيش بيني كرد. طبق محاسبات تئوري الياف توخالي بايد داراي مقاومت پيچشي بيشتري باشند و به همين دليل است كه ليف كاپوك و همچنين گياه خيزران دارالي مقاومت پيچشي بسيار بالائي هستند. morton در سال 1949 بر روي مقاومت پيچشي الياف تحقيق كرد و دستگاهي را براي اندازه گيري سختي پيچش يك ليف طراحي كرد. chapman نيز در سال 1971 و 1973 دستگاهي را براي محاسبه مقاومت پيچشي يك ليف ارائه نمود. امروزه با توليد روز افزون الياف مصنوعي و با توجه به اين كه شكل سطح مقطع اليافي كه توليد مي شوند تحت كنترل مي باشند اين سوال مطرح مي شود كه آيا مي توان سوراخ هاي اسپينرت را طوري طراحي نمود كه مقاومت الياف توليد شده در برابر پيچش بيشتر شود؟ بر همين اساس و در همين راستا مقاومت پيچشي الياف پلي پروپيلن با سه سطح مقطع Hollow Trilobal و Trilobal و octalobal با مساحت سطح مقطع يكسان مقايسه گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/20
تاریخ ثبت: 1390/05/18
خلاصه اختراع:

يك سيستم جهت اندازه يري و مانيتور نمودن مصرف سوخت به صورت لحظه اي جهت اطلاع راننده مي باشد و با طراحي يك وسيله جهت تشخيص موقعيت دنده علاوه بر مانيتور نمودن مكان دنده به كمك سيستمي ديگر جهت بهينه سازي مصرف سوخحت با استفاده از اصلاح الگوي رانندگي و براساس پارامترهاي محيطي و ورودي هاي مختلف بدست آمده از سنسورها و براساس قانون هاي استخراج شده ي حاصل از پردازش اطلاعات به صورت نابهنگام به دليل اطلاع از موقعيت دنده و دور موتور اقدام به ايجاد پيغام هاي مناسب جهت بهينه نمودن مصرف و اصلاح الگوي رانندگي مي نمايد. علاوه بر آنكه در صورتيكه رانندگي به صورت صحيح و مطابق الگوي مناسب در حال اجرا باشد با ايجاد پيغام هاي مشوق سعي در حفظ حالت ايده آل داشته و در كاهش آلاينده ها و هزينه ها نيز در كوتاه ترين زمان ممكن موثر است. اين وسيله يك سيستم كمكي و انتخابي بوده و قابليت ها و ويژگي هاي اينگونه سيستم ها را نيز درا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1382/09/25
مالک/مالکان: مهرداد جوادي
تاریخ ثبت: 1383/03/27
مخترع/مخترعان: مهرداد جوادي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 4