لیست اختراعات با مالکیت
موسسه دانشگاه اروميه
1 عدد
در اين اختراع ميگو با فرايند خاصي براي توليد كنسرو خوراك ميگو در سس مخصوص آماده¬سازي شد. ميگو يكي از آبزياني مي¬باشد كه توليد آن روند افزايشي داشته و كشور ايران اكنون صادر كننده ميگو مي¬باشد. صادرات ميگوي منجمد داراي محدوديت¬هايي همچون تاريخ انقضا يك ساله، مقررات¬هاي بهداشتي سختگيرانه در كشورهاي هدف و همچنين نيازمندي به شبكه پخش سرد مي¬باشد. يكي از محصولاتي كه مي¬تواند با ماندگاري ۲ ساله، حمل و نقل آسان و مزه مطلوب سبب افزايش صادرات و توليد ميگو در كشور شود كنسرو خوراك ميگو در سس مخصوص مي¬باشد. مشكل كنسروهاي ميگو اينست كه هنگام استريل كردن محتويات گوشت ميگو وارد سس شده و ضمن نامطلوب كردن ظاهر قوطي و سس هنگام باز كردن درب قوطي، بوي نامطبوع ميگو سبب ناراضايتي مصرف كننده مي¬شود. در اين اختراع جهت آماده سازي، ميگوهاي بدون رگ در محلول با نمك ۶/۸ درصد، سركه ۵/۰ درصد و دماي ۹۵ درجه سانتيگراد براي مدت ۵ دقيقه و ۱۵ ثانيه دقيقه قرار گرفتند و براي مدت ۳۰ دقيقه در دماي ۱۲۱ درجه سانتيگراد استريل شدند. همچنين جهت حفظ شكل كامل ميگو، رگ¬گيري آن با روشي انجام شد كه شكاف در بخش پشتي ميگوها وجود نداشته و ميگوي كنسرو شده ظاهر بهتري داشتند.
موارد یافت شده: 1