لیست اختراعات با مالکیت نيما سعيدي شهريور
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1391/06/05
مالک/مالکان: نيما سعيدي شهريور
تاریخ ثبت: 1391/06/15
خلاصه اختراع:

خلاصه دونات به عنوان يك محصول غذايي كه امروزه در سراسر دنيا طرفداران خود را دارد، فرآيند خاص و نسبتا پيچيده اي را براي رسيدن به مرحله ي توليد محصول طي مي كند. از ديد توليدكنندگان اين محصول، توليد صحيح و با كيفيت اين محصول نياز به هزينه هاي زيادي دارد تا محصول مناسبي به دست مصرف كننده برسد. از اين رو، كاهش هزينه هاي توليد و هم چنين افزايش كيفيت محصول نهايي دغدغه اي مهم براي صاحبان اين صنعت محسوب مي شود. انجام اين فعاليت با نيروي كار انساني نيز امكان پذير است،اما با توجه به زمان مورد نياز براي انجام مراحل مختلف (شامل پهن كردن خمير و برش دهي به وسيله ي قالب و انتقال به محل مورد نظر ) نياز به نيروي كار بيشتر و مستلزم صرف هزينه هاي بيشتر خواهد بود.اهميت اين موضوع در جايي كه توليد انبوه مطرح مي شود بسيار روشن خواهد بود. همچنين با توجه به اينكه استفاده و كار با خمير فراوري شده در بازه ي زماني مشخصي بايد انجام گيرد،استفاده از نيروي انساني مشكلاتي را در كيفيت محصول نهايي به وجود خواهد آورد. علاوه بر موضوعات مطرح شده فضاي اشغال شده توسط نيروهاي انساني قابل توجه مي باشد كه با توجه به رابطه ي آن با ظرفيت توليد موضوع مهمي مي باشد. همانطور كه مي دانيم در صنايعي چون صنعت غذايي كه توليد محصول، نيازمند نيروي انساني مي باشد، بخش مهمي از هزينه ها مربوط به تامين نيروي كار مي گردد. به همين جهت نياز به اتوماسيون شدن دستگاه ها و مستقل شدن ماشين آلات اطراف انسان روز به روز بيشتر احساس مي گردد. در صنعت توليد دونات نيز كه فراوري و شكل دهي دونات زمان زيادي را صرف مي كند اهميت اين موضوع دو چندان مي گردد. از سوي ديگر افزايش كيفيت به معناي انجام دقيق فرايندهاي توليد و يكسان سازي محصول نهايي مي باشد. به اين معني كه براي توليد محصول با كيفيت، با توجه به حساسيت شكل دهي و كار با ماده ي اوليه يعني خمير، نيازمند دقت و سرعت عمل و تكرارپذيري با دقت مي باشيم كه استفاده از نيروي انساني اين امكان را محدود مي سازد. در اين اختراع راه حلي براي اين مشكلات بيان گرديده است.

موارد یافت شده: 1