لیست اختراعات با مالکیت
هادي نورنهنگ
3 عدد
با توجه به هدر رفت بسيار زياد آب در كشور براي انجام برخي امور روزمره و شست و شوي مواد مانند شستن دست، ميوه، سبزيجات، مسواك زدن، شستن ظرفها، نم زدن پارچههاي نظافت و غيره، استفاده از راهكارهايي براي كنترل و كاهش مصرف آب در امور روزمره از اهميت بالايي برخوردار است. اين آب افشان، كوچك و بصورت ماژولار بوده و به راحتي روي تمام شيرهاي خانگي قابل نصب است. آب افشان ساخته شده داراي يك اهرم است كه هر فرد ميتواند با فشردن آن، در دو حالت معمولي و اسپري، استفاده نمايد. به اينصورت كه با باز نمودن شير آب، اين آب افشان در حالت اسپري قرار مي گيرد و كاربر با فشردن اهرمي آن را در حالت معمولي قرار مي دهد. در حالت معمولي نيز كاهش مصرف آب حدود 50٪ و در حالت اسپري حدود 94٪ نسبت به حالت بدون آب افشان است. از آنجاكه ممكن است كاربر پس از تغيير از حالت اسپري به حالت معمولي رغبتي براي تغيير حالت به صورت اوليه (اسپري) را نداشته باشد، اهرم اين مجموعه بصورت اتومات عمل كرده و به هنگام بسته شدن شير آب و باز نمودن مجدد آن، بصورت خودكار حالت آب افشان تغيير كرده و روي شرايط اسپري قرار مي گيرد. اين امر باعث مي شود با باز كردن مجدد شير آب، ماداميكه كاربر از اهرم استفاده نكند همواره كاهش 94 درصدي مصرف آب رخ دهد و حتي در صورت تغيير حالت آن، پس از يكبار باز و بسته شدن شير آب، مجددا حالت آن به صورت اسپري بازگردد. شايان ذكر است كه مطابق با جستجوهاي انجام شده، هيچ نمونه مشابه محصول ارائه شده در داخل كشور يافت نشده است. در دنيا نيز پرلاتورهاي كاهنده مصرف آب وجود دارد اما وجود چندين مشخصه اساسي در محصول حاضر، آنرا كاملا منحصر به فرد كرده است بطوريكه نمونه مشابهي با اين ويژگيها در دنيا نيز وجود ندارد.
حل معضل پوسيدگي حلزوني خنك كننده هاي تبخيري موضوع اين روش مورد ادعا مي باشد . اساس راه حل پيشنهادي ، توليد حلزوني با استفاده از ورق هاي پليمري و شكل دهي آنها به روش برش cnc مي باشد. مهمترين كاربرد اين محصول در خنك كننده هاي تبخيري مي باشد. جهت توليد حلزوني به روش مورد ادعا ، آن به قطعات اصلي شامل كاور چپ و راست و كاور مدور(شكل شماره2) و قطعات جانبي شامل پروفيل پرده هوا ، پروفيل تقويت سازه و قطعه بلموس-كوپلينگ(شكل شماره3) تقسيم مي گردد. قطعات اصلي به روش برش ورق و قطعات جانبي به روش اكسترود و تزريق پلاستيك توليد مي گردد. راه حل هاي پيشين ارائه شده استفاده از پوشش هاي رزيني، توليد با استفاده از فايبر گلاس و توليد با استفاده از قالب تزريق پلاستيك مي باشد كه مزيت روش مورد ادعا نسبت به روش پوشش رزيني دوام بيشتر در برابر خوردگي مي باشد. مزيت نسبت به روش فايبر گلاس ، عدم استفاده از قالب ، سرعت و تنوع پذيري بالا است. مزيت اين روش نسب به توليد با قالب تزريق پلاستيك، كاهش ريسك و هزينه هاي توليد و تنوع پذيري بالا ، و سرعت اعمال تغييرات طرح در محصول نهايي مي باشد.
در حال حاضر فرآيند توليد پوسته موتورهاي BLDC رتور بيروني پيچيده ، زمان بر و گران قيمت مي باشد. علت اين مسائل را بايد در مراحل پيچيده ماشين كاري ، مونتاژكاري و آماده سازي انطباقات جستجو نمود. در فرآيند مورد ادعا ، كليه مراحل توليد پوسته موتور BLDC رتور بيروني ، شامل دستيابي به انطباقات يوخ رتور و قطعات تعليقي، آماده سازي نشيمنگاه قطعات تعليقي و يوخ رتور،فراهم نمودن زمينه اتصال قطعات تعليقي و يوخ رتور و اتصال قطعات تعليقي و يوخ رتور، تنها در يك مرحله و در طي فرآيند تزريق پلاستيك انجام مي پذيرد. پوسته موتور توليد شده به اين روش در ساخت انواع موتورهاي BLDC رتور بيروني كاربرد دارد.
موارد یافت شده: 3