لیست اختراعات با مالکیت پوريا قلي زاده
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1392/10/04
تاریخ ثبت: 1393/04/04
خلاصه اختراع:

كيت تشخيص آنتي بيوتيك در زمينه ي علوم ميكروبيولوژي مي باشد كه جهت تشخيص باقي مانده ي آنتي بيوتيك در مواد غذايي طراحي وساخته شده است. امروزه تشخيص باقي مانده مواد آنتي ميكروبيال در مواد غذايي بسيار حايز اهميت مي باشد كه توسط اين كيت مي توان عمده آنتي بيوتيكهاي روتين را تشخيص داد. امروزه علاوه بر آلودگي هاي ميكروبي در مواد غذايي, باقي مانده آنتي بيوتيكهاي مصرفي در دام و طيور نيز موجب مشكلات عمده اي در انسان مي شود.ما در طراحي كيت اخير از روش PremiTest (B. stearothermophilus) and solvent extraction استفاده كرده ايم كه مزيتي كه نسبت به بقيه ي روشها دارد اين است كه مي توان توسط اين روش انواع نمونه ها مثلا نمونه شير, عضله دام, گوشت ماهي, تخم مرغ, كليه, گوشت طيور و.... را مورد بررسي قرار داد. و همچنين در اين روش مي توان باقي مانده اكثر آنتي بيوتيكهاي روتين مصرفي در دامپزشكي و پزشكي را تشخيص داد .روش آزمايشگاهي مذكور بصورت روتين در آزمايشگاها مورد استفاده قرار ميگيرد گه نيازمند فرد مجرب و تجهيزات آزمايشگاهي مي باشد ولي كيت طراحي شده اخير طي يك پروسه ي ساده و بدون نياز به فرد مجرب قابل انجام مي باشد. ما در طراحي كيت اخير از روش PremiTest (B. stearothermophilus) and solvent extraction استفاده كرده ايم كه مزيتي كه نسبت به بقيه ي روشها دارد اين است كه مي توان توسط اين روش انواع نمونه ها مثلا نمونه شير, عضله دام, گوشت ماهي, تخم مرغ, كليه, گوشت طيور و.... را مورد بررسي قرار داد. و همچنين در اين روش مي توان باقي مانده اكثر آنتي بيوتيكهاي روتين مصرفي در دامپزشكي و پزشكي را تشخيص داد .روش آزمايشگاهي مذكور بصورت روتين در آزمايشگاها مورد استفاده قرار ميگيرد گه نيازمند فرد مجرب و تجهيزات آزمايشگاهي مي باشد ولي كيت طراحي شده اخير طي يك پروسه ي ساده و بدون نياز به فرد مجرب قابل انجام مي باشد.تشخيص باقي مانده آنتي بيوتيك در كارخانه هاي مواد غذايي ولبنيات وكشتارگاههاي دام وطيور جهت حفظ سلامت جامعه مورد اهميت مي باشد ولي چون آزمايشهاي روتين كه به آنها اشاره شد زمانبر است عملا فقط بصورت دوره اي وبا فاصله ي زماني از هم انجام ميگيرد وتا آماده شدن جواب آزمايش محصولات مواد غذايي اغلب پخش مي شوند وامكان ضبط آنها وجود ندارد.در حالي كه كيت اخير طي 4 ساعت نتيجه آزمايش را مي دهد كه در صورت ثبت وتوليد انبوه اين محصول مشكلات اشاره شده تا حدودي حل خواهد.

موارد یافت شده: 1