لیست اختراعات با مالکیت
پژوهشگاه پژوهشگاه هوا فضا
4 عدد
رايانه ي پرواز موازي سامانه اي سخت افزاري جهت حل و اجراي الگوريتم هاي كنترل بهينه در فضاپيماها راكت هاي كاووش و ديگر وسايل پرنده مي باشد اين سخت افزار از يك مدار پايه بر مبناي پردازنده هاي پيشرفته و پرسرعت تشكيل شده است محاسبات با استفاده از روش برنامه ريزي پوياي تكرار شونده در سخت افزار پياده شده است مدارها با استفاده از شبكه 12c با يكديگر ارتباط دارند و كل مجموعه از طريق شبكه miwi با ديگر رايانه ها در ارتباط مي باشد كاربرد اصلي اين سامانه حل و اجراي كنترل بهينه به صورت بلادرنگ در ماموريت هاي هوايي و فضايي مي باشد در حال حاضر از اين سخت افزار در شبيه سازي فرود آرام در مريخ استفاده شده است و اين قابليت وجود دارد كه از آن در راكت هاي كاووش پرتابگرهاي ماهنواري و پرنده هاي بدون سرنشين استفاده شود
اختراع حاضر به ارايه روشي براي تحقق آنتن¬هاي با قابليت پيكربندي مجدد ميپردازد كه در آن با استفاده از رفلكتورهاي پلاسمايي حول يك آنتن¬ مي¬توان پرتو آنتن را در فضاي سه¬بعدي جهت¬دهي نموده و نيز مقدار بهره و عرض پرتو آنتن را كنترل نمود. بنابراين، هدف از اين اختراع، ارائه ساختاري ساده و ارزان قيمت است كه با استفاده از رساناهاي پلاسمايي مي¬تواند پترن تشعشعي آنتن را با سرعت نسبتا بالا در فضاي سه¬بعدي هدايت و جهت¬دهي كند. هدف ديگر اين اختراع ارائه ساختاري ساده و ارزان قيمت براي كنترل بهره و عرض پرتو آنتن با استفاده از رفلكتورهاي پلاسمايي است. ساختار آنتن¬هاي قابل پياده سازي به روش ارايه شده در اين اختراع از اجزاي زير تشكيل شده¬ است: الف. تشعشع كنندهي اصلي اعم از فلزي، پلاسمايي، و غيره ب. رفلكتور(هاي) پلاسمايي به شكل¬هاي مختلفي نظير استوانه، مخروط يا اشكال ديگر حول يك تشعشع¬كننده اصلي ( به تنهايي يا به صورت تركيبي با رفلكتورهاي فلزي) ج. مدار كنترل كننده طول يا وضعيت روشن يا خاموش بودن رفلكتورهاي پلاسمايي كه خود شامل ميكروكنترلر يا كامپيوتر و مانند آن، منبع تغذيه و مبدل ولتاژ، و سوئيچهاي لازم است.
رآكتور زيستي ماژولار با رويكرد پژوهشهاي فضايي به عنوان ابزاري آزمايشگاهي براي بررسي فرآيندهاي بيوتكنولوژيكي با رويكرد استفاده در كپسولهاي زيستي(Space Bio-Capsule)، موشكهاي پژوهشي ژرفاسنج (Sounding Rockets) طراحي و ساخته شده است. با توجه به توسعه فناوريهاي بشر، همواره نياز به ابزارهايي كه توانمندي آزمايشهاي متنوعي را در شرايط مختلف با دقت و كنترل مناسب انجام دهند احساس ميشود. از اين رو اختراع حاضر از دو بخش تشكيل شده است. بخش اول مجموعه مكانيكي است كه از يك فالكون به همراه يك مخرن تعبيه شده در آن تشكيل شده است كه مواد واكنش در آن قرار گرفته است. در زير اين مخزن ديسك شيارداري قرار گرفته است كه كنترل ريختن مواد به داخل فالكون را به وسيله موتور كنترل ميكند. بخش دوم نيز مجموعه مدار الكترونيكي ميباشد كه از ميكروكنترلر به همراه ماژولهاي شتابسنج، ساعت، ذخيره كننده داده (SD card) و فتوسل تشكيل شده است كه وظيفهي كنترل، پايش و ذخيره اطلاعات انجام فرآيندهاي آزمايش طراحي شده را دارا است.
موارد یافت شده: 4