لیست اختراعات با مالکیت احمد محمودی رنانی
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/08/12
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي عنوان اختراع: توليدمحيط كشت هاي باكتريايي و قارچي و همچنين كشت بافت گياهي به صورت قرص ميكروارگانيسم ها همانند ساير موجودات زنده براي ادامه زندگي به محيط زيست نياز دارند كه مواد لازم جهت متابوليسم و تكثير آنها را دارا باشد.ضمنا اين محيط بايد داراي دما,فشار اسمزي و PH مناسب نيز در حدود ۲/۷ باشد.ميكروارگانيسم ها علاوه بر محيط هاي زيست طبيعي خود توانايي زندگي در محيط هاي ساخته شده را نيز دارند كه آنها را محيط كشت مصنوعي مي نامند. محيط هاي كشتي كه در ميكروب شناسي به كار برده مي شوند انواع مختلف دارند و آنها را مي توان از جنبه هاي گوناگون از جمله حالت و از نظر متمايز سازي تقسيم بندي كرد. ۱-محيط كشت جامد (Solid ) 2-محيط كشت نيمه جامد (semisolid) 3-محيط كشت مايع : (Fluid ) 1- محيط هاي كشت عمومي(ساده) 2-محيط هاي كشت غني شده 3- محيط هاي كشت افتراقي 4- محيط هاي كشت اختصاصي (انتخابي) اصول تهيه محيط كشت: امروزه اكثر محيط هاي كشت مورد استفاده در ميكروب شناسي به صورت پودرهاي آماده وجود دارند كه براي تهيه آنها بايد طبق دستور مقدار معيني از هر محيط كشت را با مقدار مناسبي آب مقطر مخلوط كرد براي اين منظور ابتدا مقدار لازم را در ارلن ماير مي ريزيم و مقدار پودر مشخص شده را به تدريج در آن وارد مي كنيم و هم مي زنيم تا پودر گلوله نشود و به طور يكنواخت حل گردد.گاهي براي تهيه محيط هاي كشت لازم است مقادير معيني از مواد مختلف را با مقدار مناسبي آب مقطر مخلوط كرد.در هر صورت در مواقعي كه آگار در تركيب محيط كشت وجود دارد بايد آن را در محيط حل كرد به اين منظور بعد از مخلوط كردن مقدار لازم پودر و آب ضروري است كه مخلوط حاصل به حدود يك دقيقه جوشانده شود تا رنگ محيط كاملا شفاف گردد به اين منظور مي توان از بن ماري و يا شعله مستقبم بايد محيط را مرتب به هم زد تا آگار ته نگيرد و نسوزد پس از آماده شدن محيط بايد آن را توسط اتوكلاو سترون كرد.ولي در محصولي كه ما ارائه مي كنيم لازم به انجام اين امور وقت بر نيست و در حين انجام كار با محيط كشت پودري ،خطا در انجام كار بسيار زياد است. در اين اختراع فقط كافيست به ميزان مصرف، قرص مورد نظر را در 50 سي سي آب حل كنيم و سپس اتوكلاو كنيم و پس از ريختن در پليت از آنها استفاده كنيم. (در اين روش نيازي به استفاده از ترازو به منظور اندازه گيري دقيق مواد نيست.) Tablet tissue media + Distilled water=bacterial and fungal culture media

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/20
تاریخ ثبت: 1393/02/13
مخترع/مخترعان: احمد محمودی رنانی
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي خلاصه اختراع عنوان اختراع: ساخت دستگاه الكتروفورز عمودي بدون نياز به دستگاه سيركوله به سبب اينكه ماكرومولكول هاي زيستي باردار هستند مي توان با قرار دادن آنها در يك ميدان الكتريكي ، آن ها را بر اساس خواص فيزيكي مانند شكل فضايي ، وزن مولكولي و بار الكتريكي ، تفكيك كرد. براي اين منظور از روشي بنام الكتروفورز استفاده مي شود. الكتروفورز به دو شكل افقي و عمودي وجود دارد كه هر كدام كار مخصوصي انجام مي دهند. مهمترين مشكلي كه وجود دارد اينست كه در كنار دستگاه الكتروفورز عمودي بايد يك دستگاه سيركوله خريداري شود كه با قيمت خود تانك برابري مي كند و از طرفي دستگاه سيركوله بزرگ و سنگين است. ما در اين پروژه تانك الكتروفورز و دستگاه سيركوله را با هم ادغام كرديم تا هم مجبور نباشيم هر دو را خريداري كنيم و هم قابليت خنك كردن دستگاه به نحو بهتري القا مي شود. اين كار نمونه مشابه ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/10/22
تاریخ ثبت: 1394/04/21
مخترع/مخترعان: احمد محمودي رناني
خلاصه اختراع:

\tبسمه تعالي خلاصه اختراع عنوان اختراع: ساخت دستگاه استيشن سرد قابل حمل به منظور انجام كليه عمليات آزمايشگاهي از جمله PCR و Real Time وغيره، نياز به يك محيط سرد و استريل است تا مواد مورد استفاده در حين انجام كار از بين نروند. به اجبار بايد از يخ استفاده شود كه پس از مدت زماني يخ آب خواهد شد و نتيجه مطلئب را به ما نخواهد داد. در بعضي از موارد از اتاقك سرد استفاده مي شود كه اين امر نيز موجب صرف هزينه هاي ساختماني و تاسيساتي مي شود . اتاقك هاي سرد به طور معمول از يك يا چند پنل سقفي و يك يا دو در كشويي ورودي و خروجي ساخته مي شوند. سقف هاي اتاقك هاي سرد به طور معمول هم ارتفاع با ركهاي تجهيزات داخل اتاقك و يا مقداري بسيار كمي بلند تر است. سقف اتاقك معمولا داراي سيني هاي كابل بوده تا بتواند كابل هاي برق و شبكه مورد نياز رك ها و تجهيزات مربوطه را به سهولت راهنمايي نموده و امكان تعويض يا افزايش آنها را بدهد. درها و سقف اتاقك از لحاظ نفوذ هوا و جريان هواي سرد و گرم تا حدي زيادي ايزوله بوده تا بتواند هواي سرد را نگهداري كند. هواي سرد مورد نياز رك ها مي تواند به اشكال متنوع در داخل فضاي اتاقك سرد دميده شود. با اين حساب، هواي گرم از پشت ركها خارج و به بيرون از اتاقك سرد راهنمايي و جمع آوري مي شود. نگهداري هواي سرد در محفظه هاي ايزوله و با حجم كمتر، موجب افزايش بهره وري و كاركرد كمتر سيستم هاي سرمايش و كاهش مصرف انرژي خواهد بود. استيشن سرد از ايجاد نقاط داغ Hot Spot در اطراف رك ها و تجهيزات جلوگيري به عمل مي آورد. همچنين خنك كردن فضاي بسته استيشن به نسبت فضاي گسترده تر اتاق، نيازمند كاركرد كمتر تجهيزات سرمايش خواهد بود. اين موضوع علاوه بر كاهش مصرف انرژي و بخصوص برق، استهلاك ناشي از كاركرد حداكثري تجهيزات سرمايش را كمتر مي كند. استيشن سرد به طور معمول مي تواند تا 80 درصد از مصرف انرژي بكاهد. وجود استيشن سرد به ما اين امكان را مي دهد كه در مدت زمان انجام عمليات آزمايشگاهي دماي مناسب و بهينه را در اختيار داشته باشيم.

موارد یافت شده: 3