لیست اختراعات با مالکیت
حامد دانشور
3 عدد
كن ست مورد نظر به عنوان مدل كوچكي از ماهواره عمل كرده و قابليت دريافت انواع اطلاعات ( نظير عكس برداري، فيلم برداري، دريافت اطلاعات جوي نظير دما، فشار و همينطور به دست آوردن غلظت آلاينده هاي و يا تركيبات موجود در هوا و يا سيال احاطه كننده) را خواهد داشت. در مدل اصلي كن ست طراحي شده هدف عكس برداري، فيلم برداري از سطح زمين در هنگام پايين آمدن از ارتفاع مورد نظر (كه در آن ارتفاع از بالن يا هواپيما رها ميشود) است كه داده ها را به صورت همزمان به ايستگاه زميني مورد نظر مخابره ميكند. استفاده از دستگاه هاي مفيد و ارزان قيمت نظير دوربين، چيپهاي الكترونيكي و همينطور مواد سازه اي مقاوم در برابر دما و ضربه از ويژگي هاي طرح مورد نظر است. يكي ديگر از ويژگيهاي بارز اين دستگاه حجم و وزن پايين آن ميباشد كه در حد 1 كيلوگرم و 1 ليتر طراحي شده است.
يكي از مشكلات ساز سنتور ايراني از ديرباز تا كنون، اجراي دستگاههاي مختلف موسيقي اعم از ايراني و غربي در يك كوك ثابت مي باشد. تا كنون طرحها و روشهاي زيادي پيشنهاد شده كه بيشتر آنها به تغيير كوك سريع ساز مي پردازد. ساير سنتورهاي كروماتيك ساخته شده نيز به آساني قابل نواختن نيست و نياز به تمرين بسيار زياد دارد كه معمولا يا با افزايش تعداد خركها همراه بوده يا با ايجاد نواحي پشت پوزيسيون اول يا اضافه نمودن يك رديف خرك در وسط پوزيسيون 1 و 2 سنتور كه هيچكدام از اين طرحها به دليل اينكه نوازندگي را سخت مي كنند، مورد استقبال چنداني قرار نگرفته. در اين طرح با استقلال خركهاي پوزيسيون 2 و 3 سنتور و همچنين تغيير در ابعاد ساز و استفاده از فقط سيمهاي فولادي و ابداع سيستم شيطانك در وسط سنتور موفق به ساخت سنتور كروماتيك ايراني شده كه به هيچ وجه ريتم نوازندگي را بر هم نمي زند و ضمن در اختيار قراردادن 18 نت اضافي اعم از بكار، بمل و كرن در يك پوزيسيون مي توان به آساني از آن در اجراهاي مختلف اعم از گروه نوازي، مركب نوازي، تكنوازي و اجراهاي مجلسي استفاده كرد.
در زير تصويري از نمونه اوليه اين دستگاه را مي توانيم ببينيد. قبل از ساخت اين دستگاه براي تست قطعات از روش هاي سنتي يا نيمه اتوماتيك براي انجام عمليات تست فشار بر روي قطعات استفاده مي شد كه داراي خطاي زياد بودند و قابل اطمينان نبودند ولي با ساخت اين دستگاه تمامي مراحل تست به صورت كاملا مكانيزه انجام مي شود و كليه پردازش ها به صورت كاملا مكانيزه انجام مي شود و كليه پردازش ها توسط كامپيوتر انجام مي شود و نتيجه آزمايش كاملا منطبق بر واقعيت مي باشد. وظيفه اصلي اين برد ارسال مقداري جابجايي خط كش ديجيتال به كامپيوتر مي باشد در اين دستگاه براي رسم نمودار هاي جابجايي – نيرو و جابجايي – زمان كه توجه به مقدار جابجايي جك هيدروليك هنگام اعمال نيرو به قطعه مورد آزمايش رسم مي شود نياز به يك خط كش ديجيتال مي باشد كه براي اتصال خط كش ديجيتال به كامپيوتر نياز به يك برد درايور مي باشد. در شكل زير تصوير شماتيك مدار آن را مي توانيد ببينيد. دقت نمودار نيرو جابجايي در محور نيرو 10 نيوتن مي باشد و در محور جابجايي 20 كيلومتر و در نمودار نيرو – زمان در محور زمان 10 ميلي ثانيه مي باشد.
موارد یافت شده: 3