لیست اختراعات با مالکیت حامد عباسي
12 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1396/08/07
مالک/مالکان: آقاي حامد عباسي
تاریخ ثبت: 1396/08/07
مخترع/مخترعان: حامد عباسي
خلاصه اختراع:

پس از قرارگرفتنِ دستگاه نزديك دريچه جداره چاهها ،ابتدا يك وسيلۀ ديگري كه از يك اينكودر و قرقره ي كوپله شده به آن ساخته شده است بوسيله يك گيره بر روي دهانۀ جداره چاه نصب ميشود، سپس اتصالِ دوربين به كابلِ اصلي بوسيله كانكتورضدآب انجام ميشود وسپس سيم برق و كليۀ اتصالات ورودي خروجي هاي تصوير و پالس وصل ميشود، سپس با چرخاندن ولوم و حركت كابل ، كابلِ دوربين روي قرقرۀ اينكودر قرار داده ميشود(تا شمارش پالسها براي تشخيص مقدار متراژ حركت دوربين انجام شده و به وسيله OSD بروي تصوير نهايي ثبت گردد)، دوربين كوچكِ دستگاه بوسيله يك كابل مخصوص و بلند قابل ورود به نقاط باريك است وهمچنين تداخل نور و دوربين در داخل آب و حتي آبهاي كدررنگ وجود ندارد و همچنين طوري طراحي شده تا قابليت ورود و تحمل فشار در عمق هاي بسيار بسيار زياد را دارا باشد ، بدين شكل انجام عمليات ويديومتري آغاز ميشود.

تاریخ ثبت: 1395/06/14
خلاصه اختراع:

اين اختراع در دسته اصلي مواد پليمري ، زير دسته كامپوزيت ها قرار دارد. خود ترميم شوندگي ، از زمان خلقت موجودات زنده يكي از مكانيزم هاي متداول ترميم در بدن موجودات بوده است و هركدام از موجودات زنده به نحوي از اين مكانيزم بهره برده اند. در بدن انسان نيز خود ترميم شوندگي در ترميم بريدگي ها و قطع خونريزي به راحتي قابل مشاهده است. نزديك به يك قرن پيش بشر نيز با الهام از اين مكانيزم به فكر استفاده از سطوح خودترميم شونده افتاد. البته سال ها تحقيق و توسعه صورت گرفت تا بلاخره در 20 سال گذشته سطوح خودترميم شونده به بازار عرضه شدند. پيش از سطوح خودترميم شونده نياز به جداره هاي خود ترميم شونده نيز مورد توجه محققان قرار گرفت و در اين زمينه نيز كارهاي ابتدايي صورت گرفت. پس از آن رويكرد صنايع بيشتر به سمت مخازن انعطاف پذير مورد استفاده در هواپيما و ... رفته و محققان از مخازن فلزي مجهز به پوشش خود ترميم شونده مورد استفاده در صنعت حمل سوخت غافل شدند. پوشش هايي كه قابليت اعمال روي مخازن فلزي از پيش ساخته شده را داشته باشند و در عين حال خاصيت خودترميم شوندگي به آن ببخشند. با تلاش محقق ، اين مهم در اختراع " پوسته خود ترميم شونده در برابر اصابت گلوله سبك مورد استفاده در مخازن فلزي حمل سوخت" به عرصه ظهور رسيد.بدين صورت با استفاده از اين پوشش خودترميم شونده چند لايه كه روي جداره بيروني مخازن چسبانده ميشود مي توان از سوراخ شدن مخازن در اثر اصابت اجسام تيز و سوراخ كننده همانند گلوله جلوگيري كرده و مانع از هدر رفتن سوخت مخازن شد. اين اختراع در نوع لايه هاي مورد استفاده ، چسب و فعال كننده پلي يورتاني موجود در آن كه ما بين لايه ها استفاده شده است داراي نوآوري مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/10/29
مالک/مالکان: آقاي حامد عباسي
تاریخ ثبت: 1399/03/18
مخترع/مخترعان: حامد عباسي
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات اصلي صنايع و كارخانه هاي مناطق كم آب و نيمه خشك ، عدم دسترسي به منابع آب استاندارد است كه آنها را مجبور به تصفيه مجدد آب تصفيه شده فاضلاب جهت استفاده در چرخه آب مصرفي خود ميكند كه آب تصفيه شده فاضلاب نيز داراي املاح بسيار زيادي مانند كلسيم ، منيزيم ، تركيبات نيتراتي ، سولفاتي ، سديم و... است و حلاليت اين املاح با بالا رفتن دما بيشتر شده تا جايي كه به صورت يك محلول فوق اشباع درآمده كه اقدام به هسته زايي و كريستاليزاسيون ميكند و با توجه به تمايل بسيار بالا در رسوب گذاري اين املاح در چنين شرايطي ، اقدام به رسوب گذاري درون لوله هاي انتقال دهنده آب به سرتاسر قسمت هاي يك واحد ميكند كه اين رسوب تحت فشار موجود داخل لوله ها بسيار سخت شده و به مرور زمان باعث مسدود شدن لوله ها ميشود كه انتقال آب را كاهش و باعث از كارانداختن يك قسمت جهت اسيدشويي و رسوب زدايي لوله ها ميشود كه توقف توليد و ايجاد خسارت مالي در بدنه كارخانه و صنعت را به دنبال دارد. هدف اصلي اين اختراع رسوب دهي املاح رسوب گذار آب تصفيه شده فاضلاب در فيلتر هاي ساچمه اي فرومغناطيسي با ايجادفشار تشديد كننده چسبندگي رسوب و خارج كردن اين املاح از دستگاه با استفاده از پديده كرنش الكترومغناطيسي يا مگنتواستريكشن ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/06/06
مالک/مالکان: آقای حامد عباسی
تاریخ ثبت: 1399/11/18
مخترع/مخترعان: حامد عباسی
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات اصلي سيستم هاي سرمايشي ، نياز مبرم و زياد به منابع انرژي از قبيل ، الكتريكي ، سوخت هاي فسيلي ، نور خورشيد و... ميباشد كه استفاده از آن را به صورت موقت در مناطق بياباني ، صحرايي ، كويري ،كوهستاني و شرايط زلزله ، سيل، جنگ و مناطقي كه دسترسي به منابع انرژي محدود ميباشد دچار مشكل ميكند. نحوه كار : در ابتدا سلول خورشيدي در روز انرژي الكتريكي دستگاه را تامين و براي راه اندازي در شب در داخل باتري شارژي ذخيره ميكند سپس مدار الكترونيكي دستگاه دستور راه اندازي موتور گيربكس متصل به محور سيلندر دوطرفه را اجراء كرده و سيلندر دوطرفه را از مركز ثقل سيلندر چرخش داده و به زاويه 90 درجه ميرساند . در اين حالت پيستون وزنه(A,B) به طرفه نيروي جاذبه زمين حركت ميكنند در حالي كه پيستون وزنه(A) در حالت فشار و پيستون وزنه(B) در حالت مكش قرار ميگيرند در اين مرحله مبرد R600 كه در نقطه(M1) به صورت گاز است پس از عبور از لوله موئين با قطر 0.8 ميليمتر و طول 4 متر به حالت مايع تبديل و در نقطه(M2) با توجه به كاهش فشار مبرد بر اثر افزايش حجم ، مبرد مجددا به حالت گاز تبديل شده كه اين فرآيند گرما گير بوده لذا گرماي قسمت پايين (B)گرفته شده و سرمايش نيز با توجه بالا بودن ظرفيت گرمايي آب و قرار گرفتن قسمت پايين سيلندر دوطرفه در آب به آب داخل محفظه سرما انتقال داده ميشود كه مقدار سرمايش ايجاد شده در محفظه سرما با توجه به شرايط محيطي تا دماي 2 درجه كاهش مي يابد، در مرحله بعد گاز نقطه (M2)گرم شده و پس از آشكار سازي افزايش دما توسط سنسوردما مدار الكترونيكي دستور چرخش سيلندر دور طرفه را در زاويه صفر درجه جهت خنك شدن سيلندر دوطرفه و مبرد توسط جريان هوا پس از گذشت مدت زمان معين ميدهد ، سپس سيلندر دوطرفه را به عكس حالت قبل بر ميگرداند كه اين عمل باعث وارونه شدن پيستون وزنه ها(B,A) شده و فرآيند سرماسازي مجددا انجام شده كه اين چرخه به صورت مداوم تكرار ميشود. سنسوردما هم در صورت افزايش دماي سيلندر دو طرفه و هم درزمان نزديك شدن دماي آب به صفر درجه سيلندر دوطرفه را از آب خارج و به زاويه صفر درجه ميرساند كه اين عمل مانع از يخ زدن آب ميشود

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/15
تاریخ ثبت: 1390/01/24
خلاصه اختراع:

خلاصه توليد حرارت به روش هاي مختلف از جمله واكنش هاي سوختني و مواد سوختني و يا استفاده از انرژي الكتريكي و تبديل آن به انرژي حرارتي (المنت برقي كه بر اساس عبور يك جريان الكتريكي از يك فلز با مقاومت بالا توليد حرارت مي كند) انجام مي شود. اين روش ها توانايي توليد حداكثر دماي 1500 تا 1800 درجه سانتي گراد را دارند. يكي از جديدترين راه هاي توليد حرارت مشعل هاي پلاسمايي مي باشد. در اين دستگاه با ايجاد يك قوس الكتريكي (پلاسما ارك) و عبور دادن يك گاز از اطراف اين قوس الكتريكي (هر نوع گاز) گاز را به شدت يونيزه كرده و تبديل به پلاسما مي كنيم. اين عمل باعث بالا رفتن شديد دماي گاز خواهد شد و مي توان دماهايي بسيار بالا كه هيچ سيستم ديگري نمي تواند آن را توليد كند ايجاد كنيم. دماي پلاسما خروجي اين سيستم مي تواند از 6000 تا 30000 درجه سانتي گراد باشد. تنها سوخت اين دستگاه الكتريسيته و يك گاز است (اين دستگاه قابليت تبديل تمامي گازها به پلاسما را دارا مي باشد . بسته به نوع كاربرد مي توان از گازهاي مختلف استفاده كرد) كه به داخل مشعل دميده مي شود تا به پلاسما تبديل شود.

تاریخ اظهارنامه: 1399/12/06
مالک/مالکان: حامد عباسي
تاریخ ثبت: 1400/03/03
مخترع/مخترعان: حامد عباسي
خلاصه اختراع:

جاروبگر ليزري كنترل كننده حشرات پروازي بر مبناي توليد آلودگي نوري: با توجه به اهميت ويژه تله هاي نوري در كنترل ارگانيك آفات كشاورزي امروزه با وجود هزينه زياد تامين انرژي روشنايي لامپ ، موتور برق ،كابل و حتي تله هاي نوري خورشيدي ،كشاورزان به متقاعد به استفاده از اين روش ارگانيك با وجود سموم شيميايي كم هزينه نخواهند بود و علي رغم استفاده بي رويه از سموم شيميايي در كنترل آفات ، دگرديسي طولاني مدت و ماندگاري لارو حشرات در مكان غير قابل نفوذ سم مانند ، اطراف ريشه ، تنه ، ساقه ، شاخه ، ميوه ، ...نه تنها باعث از بين نرفتن آفات شده بلكه باعث طغيان جمعيت آفات در نسل بعد و نفوذ سموم در محصولات باغي و زراعي و در نهايت به خطر افتادن سلامت جامعه ميشود . لذا هدف اصلي اين اختراع اختلال در فتوتاكسي حشرات نور گرا با جذب حشرات به ارتفاع زياد و از بين بردن انرژي و توان پروازي با تكنيك جاروب اشعه ليزر فرابنفش با استفاده از يك دستگاه در مساحت زياد ميباشد. اين دستگاه در ارتفاع 10 متر از سطح زمين با جاروب 360 درجه اي اشعه ليزر فرابنفش با سرعت چرخش 30 دور بر دقيقه در اطراف خود ، آلودگي نوري به شعاع 5 كيلومتر ايجاد ميكند كه ميتواند حشرات پروازي كه تمايل به نور (فتوتاكسي) آن ها مثبت است را در محدوده شعاعي به ارتفاع 10 متر از سطح زمين جذب كند كه اين كار باعث ايجاد سه حالت در حشرات پروازي ميشود: 1- ايجاد اختلال در فتوتاكسي : با توجه به تكامل حشرات نورگرا (فتو تاكسي مثبت) در استفاده از نور هاي طبيعي مانند نور ماه و ستارگان در مسيريابي ، اشعه ليرز ميتواند با اشباع كردن زاويه ديد آن ها، باعث اختلال در سيستم هدايت دروني شده و در نهايت باعث جذب به سمت نور مصنوعي يا آلودگي نوري ايجاد شده شود. 2- كاهش انرژي ، توان پروازي و در نهايت از بين رفتن آن ها : ارتفاع زياد آلودگي نوري از سطح زمين ميتواند باعث كاهش انرژي پرواز و كاهش طول عمر و در نهايت از بين رفتن حشره شود. 3- ايجاد محيط شكار براي ساير حشرات،پرندگان: ارتفاع از سطح زمين و پرتو خطي جذب ميتواند بستري براي شكار حشرات به وسيله هم و ساير پرندگان ايجاد كند ،خفاش نمونه اي از شكارچيان ميباشد.

تاریخ ثبت: 1392/08/11
خلاصه اختراع:

دستگاهي كه صداي حاصل از وسايل دندانپزشكي را ميگيرد و جراح با استفاده از مانيتور موجود دندان بيمار را پر ميكند

تاریخ ثبت: 1400/07/26
خلاصه اختراع:

اغلب تجهيزات و وسايل تمرينات شكم، ايمن نبوده و مشكلاتي نظير كمر درد و بيرون زدگي ديسك را به همراه دارد. علاوه براين براي عضلات شكم امكان نگهداري وزنه و اعمال مقاومت وزنه وجود ندارد و همچنين استفاده از سيمكش ها، امكان اعمال مقاومت مناسب و ايمن را ندارند و از طرفي دستگاه هاي مخصوص تقويت شكم نيز بسيار پرهزينه هستند. اجراي تمرينات با وزن بدن نيز اغلب توسط افراد به صورت اشتباه انجام مي شود و بجاي عضلات شكم، عضلاتي متفاوت را درگير كرده و فشار زيادي به كمر اعمال مي كند. از اين رو در اين طرح، دستگاهي ارائه مي گردد كه بتواند فشار را از طريق مقاومت كش به عضلات ديواره شكم اعمال كند بدون اينكه فشاري بر كمر اعمال شده و احتمال خطا در تمرين را به حداقل مي رساند.

موارد یافت شده: 12