لیست اختراعات با مالکیت حسن طاهري
24 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 24
تاریخ ثبت: 1391/04/28
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اصول كار كولر هاي آبي، كاهش محدود دماي هواي خروجي و درعين حال افزايش رطوبت هواي محيط داخل بدليل انتقال آب تبخير شده در پروسه خنك سازي به هواي سرد مي باشد. اما همانگونه كه بيان شد كاهش محدودي در دماي خروجي صورت مي گيرد كه باعث كاهش راندمان كولر مي گرد د. اما با اختراع حاضر اب موجود در مخزن كولر قبل از انجام پروسه خنك سازي از مجراهاي عبور مي كند،در اين هنگام به دليل تماس با مدول هاي ترموالكتريك دماي آب به ميزان قابل توجهي كاهش مي يابد، براي اين كه آب بيشترين سطح تماس را با مدول هاي ترموالكتريك داشته باشد يك مسير مارپيچ براي آن طرحي گشته است. در اثر كاهش دماي آب بالطبع مقدار بخار هواي خروجي از يك كولر نيز كاهش مي يابد. اما از آنجا كه در اثر كار مدول هاي ترمو الكتريك در يك طرف آن دما افزايش مي يابد براي جلوگيري از اين امر از يك سري پره استفاده شده است. استفاده از اين اختراع با توجه به ميزان مصرف انرژي پايين ان باعث افزايش راندمان كولر تبخيري مي گردد..

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/31
تاریخ ثبت: 1392/09/27
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: نام اختراع : قالب هاي سبك درسازه هاي بتني باقابليت ويبره زمينه اختراع:بخش ه: ساختمان وعمران دراين اختراع از قالب هاي بسيار سبك از جنسABS,PP با خاصيت ( UV)در سازه هاي بتني استفاده شده تا معايب قالب هاي قبلي راحذف ومزاياي زيادي را به آن اضافه نمايد. دراين نوع قالب ها براي اولين باراز لرزاننده (ويبراتور) به دو شكل زير وداخل قالب استفاده شده است درنتيجه اين امرباعث حذف مشكلات ويبراتورهاي موجود وويبره يكنواخت، سرعت ودقت بالايي در تراكم سازه هاي بتني موجب مي شود. الف:در نمونه اول ويبراتوردرداخل بتن(طولي وياعرض) جايگذاري مي شود كه هم به عنوان مهار قالب به كار رود وهم در داخل بتن باعث تراكم يكنواخت بتن مي شود وبا جمع آوري قالب ها اين ويبراتورها نيز جمع آوري مي شوند. ب:در نمونه دوم ويبراتورها درداخل جداره قالب تعبيه مي شوند. ويبراتوردرسطح قالب بسته به محل ستون، ديوار، فونداسيون و... (دو،سه وياچهارجهت) ودرارتفاع قالب نصب و باعث متراكم كردن سطح بتن به طوريكنواخت مي شود. اين نمونه ويبراتور به گونه اي طراحي شده است كه بعد از ويبره كردن قسمت تحتاني خاموش شده تا بتن ريخته شده در قسمت هاي اوليه بيش از حد متراكم نشود. درهردونوع ويبره مذكورزمان ويبره قابل تنظيم مي باشد. نيروي محركه موتور ويبراتور معمولاً مي تواند برق مستقيم باتري قابل شارژ، بنزين، يا هواي فشرده باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/16
تاریخ ثبت: 1392/09/27
خلاصه اختراع:

اختراع شامل قالب سقف بتني درجا باكاربرد چند منظوره و قابليت تنظيم ارتفاع سقف، عرض تيرچه، تيرچه دوبل و كلاف مياني ست كه ما آن را اختصاراً Easy slabناميده ايم. در حوضه صنعت ساختمان وعمران كاربرد دارد . وجه تمايزوتكنيكهاي خلاقانه اين سيستم با سيستم هاي مشابه به صورت زير مي باشد.: -درقالبهاي مشابه به دليل يكپارچه بودن شكل قالب بلوك و تيرچه اجراي سقف با ارتفاع ها و عرض تيرچه هاي متفاوت با يك قالب امكان پذيرنبوده،كه اين مشكل در Easy slab با جدا كردن قالب بلوك وتيرچه حل گرديده است. با حركت قالب بلوك برروي قالب تيرچه مي توان ابعاد مختلف تيرچه وهمچنين با چرخش قالب تيرچه ابعاد 30يا35 سانتي متري و يا هر اندازه از ضخامت سقف را به وجود آورد. دراين صورت عمر قالب به طورچشمگيري افزايش مي يابد. طراحي قالب از جنس پلي اتيلن اي بي اس نيز باعث شده است كه قالب بسيار سبك شده و به بتن نچسبد.ومقاومت فشاري بالادرحدود1200كيلوگرم برمترمربع راتحمل نمايد. -قالب تيرچه به شكلي طراحي شده تا ضمن ايجاد قالب تيرچه به عنوان مهارافقي وبستر به كاررود و از ايجاد مهاربندهاي اضافي در سيستم هاي مشابه مي كاهد. -عليرغم مزاياي زيادي كه سقف درجاي بتني دارد، به علت هزينه زياد تجهيزات، سنگيني وزن، نياز به افراد متخصص، عدم وجود آگاهي و اطلاعات فني و مشكلات اجرايي ذكرشده، سيستم هاي مشابه به طور گسترده در تمام نقاط ايران استفاده نمي شود. اما در سقفEasy slab با جدا كردن تيرچه وبلوك به تمامي مشكلات اين گونه سقف ها پايان داده شده و اولين سقف با قابليت تنظيم ارتفاع در بلوك وتيرچه، سبك وبدون مشكلات اجرايي ذكر شده مي باشد. اميد است با عنايات خداوند و ياري مسئولين اين سيستم در تمامي نقاط كشور با كمترين دانش فني و ارزان ترين شكل در اختيارعموم قرار گرفته و جايگزين سقف هاي رايج به خصوص تيرچه بلوك و... شود تا ضمن صرفه جويي در مصرف مصالح ملي، باعث ارتقاء استانداردهاي ساختماني دراجرا، كاهش هزينه هاي ساخت و تلفات انساني و مالي درحوادث طبيعي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/01/16
مالک/مالکان: آقاي حسن طاهري
تاریخ ثبت: 1393/12/06
خلاصه اختراع:

ديوار سبك از جداره هاي كامپوزيت معدني(گچ، سيمان، پودرچسب چوب، مواد افزودني، الياف شيشه اي، پرليت و...) با ارتفاع،عرض وضخامت متغير ومورد نيازو با قابليت اضافه كردن هسته فلزي(توري گالوانيزه و آرماتور به عنوان اسكلت فلزي). هسته ي فوق جهت حفظ يكپارچگي و بالا بردن مقاومت ديوار و حذف آوار درزلزله مي باشد. اين ديوار سبك به دليل مواد استفاده شده در آن، سبك، عايق حرارت و صوت و رطوبت بوده و مي تواند به عنوان ديوار غيرباربر(جداكننده) خارجي يا داخلي مورد استفاده قرارگيرد. هسته ي فلزي همچنين كمك زيادي به ديوار حيات (نوعي ديوار زنده كه مي تواند مانند بادگيرهاي قديمي با جايجايي هوا، هواي بيرون كه از فيلترهاي تميز كننده گذشته است را به داخل هدايت كرده، هواي داخلي را خارج كند و يك تهويه مطبوع طبيعي را ايجاد نمايد. همچنين به دليل عبور جريان هوا از روي گياهان مي تواند تاحدي رطوبت وبرودت تبخيري را نيز درون ساختمان ايجاد كند. اين ديوار مي تواند مشكل نگهداري گياهان در داخل ساختمان را تاحدزيادي حل كند بدين ترتيب كه از جداره ي ديوار براي نگهداري گياهان استفاده مي شود. درضمن ديوار فوق مشكل تأمين نورطبيعي در ديوارهاي كه مشكل اشرافيت و ايجاد پنجره يا نورگير را دارند حل مي نمايد. به علاوه ديوار مناسبي جهت اجراي آسانتر ديوار سبز در نماي ساختمان مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/15
مالک/مالکان: حسن طاهريان
تاریخ ثبت: 1390/02/13
مخترع/مخترعان: حسن طاهريان
خلاصه اختراع:

ميل پرده 2 و 3 لاينه متصل به هم براي بستن پرده از ميخ و طناب و ميل پرده آلومينيومي به صورت تك رديفه استفاده مي شد. در صورت نياز به افزايش رديف دوم و سوم مي بايست از ميل جديدي استفاده كرد ضمن اينكه مواد اوليه مصرفي قبلي و نوع آيروديناميكي آن مانع مصرف طولاني آن مي گرديد به همين دليل يعني عدم استفاده از نور طبيعي حاوي انواع ويتامين و عدم استفاده از مناظر خارج از محيط بسته ايجاد گرديد. براي توليد اين ميل گرده ابتدا قالب ها تهيه و در يك محل مناسب (كارخانه) به دستگاه تزريق نصب با قرار دادن مواد اوليه در دستگاه (PVC) و ايجاد حرارات و فشار هيدروليكي مواد PVC ذوب گرديده و سپس تحت فشار با عبور از قالب و عمليات سرد كننده، سازه فرم گرفته و قالب خارج پس از اندزاه نمودن در قطعات مورد نظر فرآيند توليد پايان مي پذيرد اين سازه در دو مدل هر كدام دو رديفه و سه رديفه طراحي گرديده مدل اول :به صورت تخت در دو سه رديف مدل دوم: به صورت پيشاني دار جهت جلوگيري از ديد مستقيم طراحي شده است. با نصب هر يك از مدلهاي اختراع شده و تعبيه گيره هاي آن و نصب گرده، سازه آماده استفاده مي باشد با توجه به امكان استفاده در پنچ رديف كاربر به دلخواه خود مي تواند همزمان از نصب پرده، يالان، تور و چلوار محافظ نور مزاحم و ديد مستقيم استفاده نمايد. مجددا يادآوري مي گردد با توجه به سرعت تحريك گيره در اين ميل پرده كاربر از حداكثر آسايش و آرامش برخوردار بوده و هيچ پيچيدگي در مصرف وجود ندارد. در منازل، ادارت و در كليه اماكن سرپوشيده كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/17
مالک/مالکان: حسن طاهريان
تاریخ ثبت: 1390/02/13
مخترع/مخترعان: حسن طاهريان
خلاصه اختراع:

پايه نگهدارنده سيم و فنس تيغ دار (واي پوست Y.POST) روش متداول و سنتي در ايران استفاده از نبشي، سپري و انداع لوله هاي آب در سايزهاي 40 و50 و 60 و 70 ميلي متر بوده و تابع هيچ دستور عمل پايه عمودي و كارشناسي نبوده بنابراين اين نقايص متعددي اعم از برشكاري، مونتاژ، جوشكاري، رنگ يا آبكاري گرم در توليد وجود دارد عمر كوتاه و عدم توانايي در حفظ زيبايي ظاهري و عدم تست در مقابل بارها و فشارهاي وارد در طول زمان ابتدا شابلون هاي مورد نياز در سايزهاي 50 و 60 و 70 ميلي متر ساخته مي گردد. سپس با برش قوطي هاي سايزهاي 50 و 60 و 70 ميلي متر به ضخامت هاي 2 و 5/2 و 3 ميلي متر به صورت سري كاري هاي قطعات در تعداد بالا ، بعد از عمليات سوراخكاري سپس مونتاژ در شابلون آغاز مي گردد. بعد از اين مرحله سوراخكاري سپس مونتاژ در شابلون آغاز مي گردد. بعد از اين مرحله سازه ها جهت گالوانيزه گرم به به كارخانه مربوطه جهت انجام عمليات گالوانيزه گرم ارسال مي گردد. بعد از اين مرحله عمليات نصب درپوش انجام مي گيرد و ساخت پايه به اتمام مي رسد. پس از حفر گودال و قرار دادن آن در بتن، پايه آماده نصب تيغه دار رشته اي به صورت افقي و سيم حلقوي بر روي دستكها و فنس تيغه دار به صورت عمودي متصل به پايه با استفاده از سيم هاي مفتولي گالوانيزه به قطر 5/2 ميلي متر و پست مخصوص فنس تيغه دار جهت استحكام فنس مي باشد لازم به ذكر است كه تعداد حدود 60 هزار از اين پايه در مناطق مختلف مرزي و پاسگاه ها مصرف گرديده است. در مزارع، باغات، حريم بزرگراه ها، حريم تپه هاي باستاني، اماكن نظامي، پاسگاه هاي انتظامي مرزي، پادگان ها و انسداد مرزهاي كشور مورد استفاده مي باشد.

تاریخ ثبت: 1389/10/06
خلاصه اختراع:

لوله گردبادي وسيله مكانيكي است كه مي تواند به عنوان يك ماشين تبريد بدون داشتن هرگونه جزء متحرك نظير سلندر ، محور دوار و ... كار كند. هواي متراكم با عبور از شيپوره به صورت كاملا مماسي به قسمت اصلي دستگاه وارد مي شود. با ورود مماسي جريان سيال به درون لوله و به دليل نيروي گريز از مركز ، سيال ورودي در نزديكي جدار لوله حركت مي كند و بدين ترتيب يك خلاء نسبي در مركز لوله در سطح مقطعي از لوله كه شيپوره را در بر دارد پديد مي آيد. جريان ورودي با حركت مارپيچ به سمت انتهايي از دستگاه كه شير تنظيم قرار دارد، پيش خواهد رفت زيرا، اولا فشار پشت شيپوره بيشتر از فشار محيط مي باشد بنابراين گراديان محوري فشار بين صفحه شيپوره و خروجي لوله گرم وجود خواهد داشت ثانيا با توجه به اينكه در يك طرف لوله يعني خروجي سرد، بدليل نصب روزنه سطح مقطع كوچكتري وجود دارد، جريان به سطح مقطع بزرگتر هدايت خواهد شد، با حركت سيال به سمت انتهاي گرم به مرور از سرعت آن كاسته شده و در نتيجه از شدت نيروي گريز از مركز كاسته مي شود لذا، سطح مقطع جريان بتدريج افزايش مي يابد. بدين ترتيب با حركت جريان به سمت شير تنظيم قسمت مركزي لوله نيز توسط سيال اشغال مي شود. از طرفي بعلت محدوديتي كه شير انتهاي گرم در مقابل حركت قسمت مركزي جيران پديد مي آورد يك نقطه سكون روي محور لوله پديد مي آيد. با توجه به خلاء پديد آمده در مركز صفحه شيپوره، قسمت مركزي جريان شروع به بازگشت نموده و از روزنه سرد خارج مي شود، كه همان جريان سرد مي باشد. از طرف ديگر جريان نزديك جداره لوله از شير تنظيم عبور كرده و از لوله خارج مي شود كه همان جريان گرم مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/07/08
تاریخ ثبت: 1387/07/09
مخترع/مخترعان: علي جعفريان
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 24