لیست اختراعات با مالکیت
حسين دوست محمدي
4 عدد
اين اختراع مربوط به صنعت توليد و انتقال و توزيع برق است .يكي از مشكلاتي كه در صنعت برق وجود دارد خطاي موجود دراندازه گيري پارامترهاي الكتريكي از قبيل توان اكتيو و راكتيو است.عامل به وجود آورنده اين خطا حسگر جريان استفادهشده در دستگاههاي اندازهگيري ميباشد.اين حسگرهاي جريان از قبيل ترانسهاي جريان و يا حسگرهاي اثر حال بهصورت ذاتي باعث به وجود آمدن خطا در اندازهگيري توان اكتيو و راكتيو مي شوند و اين خطا در اين حسگرهاي فعلي اجتنابناپذير است و بايد پذيراي آن باشيم.مشكل ديگر ٬برداشت دستي اطلاعات از طريق مراجعه حضوري به محل دستگاه است كه كاري زمان بر و هزينه براست .در اين اختراع با طراحي و ساخت يك حسگر جريان مناسب خطا در اندازه گيري پارامترها ازبين رفته و اطلاعات بهدستآمده از طريق اينترنت وبدون سيم و نه مراجعه حضوري به دستگاه در اختيار مراكزمربوط قرار مي گيرد.اين اختراع براي شركت هاي برق وبراي تحليل رفتار مصرفي مصرف كنندگان مورده استفاده قرار خواهد گرفت.
كاربرد اختراع ركعت شمار نماز با استفاده از تلفن همراه لمسي در جلوگيري ايجاد شكيات در نماز است. اين اختراع دستگاهي است تركيبي، تشكيل شده از يك مهر مخصوص كه بر روي صفحه ي لمسي موبايل قرار مي گيرد و تعداد ركعات نماز را بر روي موبايل نشان مي دهد در زير مهر مخصوص يك فوم قابل ارتجاع قرار داده شده كه با فشرده شدن آن در هنگام سجده تماس يك رساناي الكتريكي را بين پيشاني نماز گزار و صفحه لمسي موبايل برقرار مي كند . بدين ترتيب نرم افزار آماده شده در موبايل قابليت شمردن تعداد سجده ها و ركعات نماز نماز گزار را دارد.نرم افزار تعبيه شده در موبايل امكان نشان دادن شماره ركعات و سجده ها و ارائه ي هشدارهاي لازم به نماز گزار را دارد.
ميكروب كشي نقش تعيين كننده اي در حفظ سلامت افراد دارد لذا همواره مورد توجه طيف عظيمي از محققان قرار گرفته است. با توجه به اهميت بالاي اين عمل فرايندهايي با بهره گيري از اصول متفاوتي ارائه شده است. در فرايندهاي مبتني بر مواد ضدعفوني كننده كلر و ازون از اهميت بالايي برخوردارند. كلر مضرات زيست محيطي فراواني دارد و توليد ازون مستلزم به كارگيري سطح بالايي از تكنولوژي است. هايپكلروس اسيد مضرات زيست محيطي كلر را ندارد و از طرفي فرايند توليد آن نيز از پيچيدگي خاصي بهره نبرده است. اين عوامل موجب گشته استفاده از آن به گزينه مطلوبي بدل گردد. لذا دستگاه هاي بسياري بدين منظور توسعه يافته اند. از آنجا كه هايپوكلروس اسيد بسيار ناپايدار است لازم است در محل استفاده توليد شود. از طرفي عدم دسترسي به شبكه برق رساني و محدوديتهاي استفاده از باتري كاربرد آن را با محدوديتهايي مواجه ساخته است لذا در اين پيشنهاد ثبت اختراع طرحي از دستگاه توليد مايع ضدعفوني كننده هوشمند در توليد انرژي و هايپوكلورس اسيد ارائه شده است. در اين طرح انرژي الكتريكي مورد نياز توسط حركت دستگاه تامين ميشود و پس از ذخيره سازي به منظور استفاده ي كاربر و توليد ضد عفوني كننده مصرف ميشود.
در استخراج انرژي از حركت فرد همانند كوله¬پشتي هاور گلايد، الكتريسيته از تبديل بار ديناميكي حاصل مي¬شود. مكانيزم-هاي ارائه شده تماما بر تغيير ميدان مغناطيسي حاصل از آهنرباي جامد استوار هستند. حفظ شكل فيزيكي، محدوديت¬هايي در استفاده آهنرباي حالت جامد بوجود مي¬آورد. مهم¬ترين اين محدوديت¬ها عدم پيوستگي نرخ تغييرات شار مغناطيسي در ماشين¬هاي خطي است. مكانيزم¬هاي تبديل حركت خطي به دوراني وزن، هزينه ونرخ اتلاف انرژي بالايي دارند. لذا هسته چندفازي مغناطيسي جايگذين هسته جامد شده است. هسته سيال امكان نصب ژنراتور در قسمت¬هاي بيشتري را ممكن ساخته است. تغيير هندسه هسته ژنراتور انعطاف پذيري ساختار و حركت پيوسته آن در حركت¬هاي خطي را بدون استفاده از مكانيزم¬هاي واسطه ممكن ساخته است. تغيير حالت و ساختار فيزيكي هسته زمينه بهينه سازي توان توليدي بر اساس تغييرات شار را محقق ساخته است. بهينه سازي توان الكتريكي توليدي در چند دسته بندي تحت عناوين ميدان اصلاحي، امپدانس خروجي¬، مقاومت مغناطيسي هسته و تغيير سطح درگير قرار مي¬گيرند. تمامي فرايند توليد انرژي با پياده سازي الگوريتم¬هاي هوش مصنوعي كنترل پذير شده است
موارد یافت شده: 4