لیست اختراعات با مالکیت حسين سلماني
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1394/01/22
خلاصه اختراع:

در اين دستگاه گازهاي خروجي از بويلر به فضاي تماس غير مستقيم كه توسط لوله هاي فين دار حاوي آب سرد پوشانده شده است هدايت يافته و با عبور از بين اين فين ها حرارت خود را به آب منتقل مي نمايند . گاز كه گرماي اوليه خود را از دست داده است به اتاقك تماس مستقيم دوم منتقل مي گردد. در اين اتاقك آب حاوي نانو ذرات آهن و امونياك بوسيله يك نازل بر روي پكينگ هاي تعبيه شده در فضاي بالايي روكش شده با نانوذرات آهن پاشيده مي گردد و قسمت اعظم حرارت گاز در اين مرحله به ذرات معلق آب منتقل مي شود اين آب گرم در ناحيه پايين مخزن جمع آوري گرديده و چون حاوي نانوذرات آهن است با گوگرد و نيترات موجود در خود كه از تصفيه گاز خروجي بدست مي آيد سريعا تركيب شده و از خورندگي و آلودگي آب مي كاهد. اين آب داراي حرارت مناسبي براي بازيافت مجدد در يك مبدل heatexchanger مجدد است. همچنين آب گرم شده در لوله هاي فين دار يا رادياتور اول بوسيله يك پمپ به رادياتور فن دار ديگري منتقل و در آنجا حرارت حاصل از آن بازيافت مي گردد. در مسير اين چرخش آب يك ترموستات الكتريكي به منظور كاهش مصرف انرژي الكتريكي نصب گرديده است. اين هوا جهت گرم كردن محيط و يا هواي ورودي به مشعل بويلر استفاده مي شود

تاریخ ثبت: 1394/01/29
خلاصه اختراع:

تشخيص سرطان سينه از طريق ماموگرافي انجام مي گيرد. از آن جا كه تابش پرتو‌هاي يونساز ايكس مهمترين ريسك در ماموگرافي بوده و احتمال ابتلا به سرطان سينه را افزايش مي دهد، سنجش دز ضروري مي باشد. يكي از روش هاي موجود، دزسنجي بافت زنده مي باشد كه به دلايلي نظير ايجاد مشكلات تشخيصي، عدم امكان سنجش دز عمقي و نيز عدم امكان بررسي شرايط مختلف پرتودهي توصيه نمي شود. دزيمتري با استفاده از فانتوم سينه روش مناسبتري مي باشد. فانتوم هاي سينه موجود اغلب به منظور كاليبراسيون دستگاه ماموگرافي به كار ميروند و قابليت استفاده در دزيمتري را ندارند، زيرا از لحاظ شكل، ابعاد، انعطاف پذيري، خواص راديوگرافي (چگالي، عدد اتمي و چگالي الكتروني) تشابه لازم با بافت سينه را دارا نبوده و به دليل عدم امكان تعبيه دزسنج، قابليت سنجش دز عمقي در آن ها وجود ندارد. فانتوم ساخته شده از لحاظ ظاهري و مشخصات پرتوگيري تشابه بسيار زيادي با بافت سينه داشته و به دليل ساختار لايه اي، امكان سنجش دز براي ضخامت هاي متفاوت سينه فشرده در شرايط مختلف پرتودهي دستگاه را فراهم مي نمايد. اين فانتوم علاوه بر قابليت دزيمتري مي تواند در كنترل كيفيت، كاليبراسيون دوره‌اي و نيز تست دستگاه مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ ثبت: 1400/06/07
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: غشاي ضد¬گرفتگي نانوكامپوزيتي با استفاده از بطري¬هاي آب بازيافتي و نانوذرات ZnO/y-FeOOH در تصفيه پيشرفته پساب¬هاي صنعتي با وجود تحقيقات در زمينه ساخت غشاهاي ضد¬گرفتگي جهت حذف فلزات سنگين هنوز پيشرفت¬هاي حاصل شده جهت مصارف صنعتي رضايت¬بخش نيست. در اين مطالعه روشي نوين و كارامد جهت ساخت غشاي ضدگرفتگي نانوفيلتراسيون PET در حذف فلزات¬سنگين و مواد¬آلي از پساب¬هاي صنعتي ارائه شد. نانوكامپوزيت ZnO/y-FeOOH جهت افزايش آبدوستي غشاي نانوفيلتراسيون با استفاده از بطري¬هاي آب بازيافتي مورد استفاده قرار گرفت. اصلاح غشا با هدف تاثير بر آب¬دوستي، بار سطحي، اندازه حفرات، پروسيته و معرفي گروه¬هاي عاملي جاذب جهت بالا بردن قابليت غشاي PET جهت حذف فلزات¬سنگين و مواد¬آلي انجام شد. نانوكامپوزيت ZnO/y-FeOOH به دليل ايمن بودن توسط سازمان غذا و دارو آمريكا داراي سازگاري خوبي با محيط¬زيست است و در نتيجه غشاي حاصله، دوستدار محيط زيست است. نتايج نشان داد كه غشاي شار بالاي ساخته شده كه داراي قابليت استفاده مجدد و گرفتگي پايين است مي¬تواند به طور موثري در حذف فلزات¬سنگين و مواد¬آلي از پساب¬هاي صنعتي و بازگشت مجدد آب در صنايع مورد استفاده قرار بگيرد.

تاریخ ثبت: 1401/11/05
خلاصه اختراع:

پسماندهاي الكترونيك، بخشي از پسماندهاي خطرناك توليدي در جوامع مسكوني، صنعتي و تجاري مي باشند كه ميزان توليدشان به طور چشمگيري در حال افزايش ميباشد. از طرفي برد موجود در اينگونه پسماندها منبع غني از فلزات سمي و با ارزش مي باشند كه در صورت انتشار در محيط منجر به ايجاد مخاطرات زيست محيطي و بهداشتي مي گردد. از اين رو يكي از موضوعات مورد توجه صنعتگران و محققين استفاده از روش هاي مختلف در راستاي بازيابي اين فلزات بوده است كه علاوه بر جلوگيري از آسيب هاي بهداشتي و زيست محيطي مي تواند سبب حفظ منابع خام و ايجاد ارزش افزوده نمايد. روش ها و اختراعاتي كه تاكنون بدين منظور مورد استفاده قرار گرفته¬اند هزينه بر، منتشركننده آلاينده هاي خطرناك، داراي اثرات سوء بهداشتي و زيست محيطي ناشي از انتشارآلاينده ها تحت دما و فشارهاي بالاي فرايند بوده اند. در اين اختراع از باكس حاوي ميلي پلي¬اورتان اصلاح شده بصورت اختصاصي استفاده گرديده كه برخلاف ساير روش هاي موجود در دما و فشار پايين قابليت بازيابي فلزات مورد نظر را دارد. همچنين انتشار آلاينده هاي خطرناك بهداشتي و زيست محيطي را نداشته، داراي قابليت احياء و استفاده مجدد براي بازيابي فلزات بدون كاهش در كارايي را دارست. در نتيجه روشي مقرون بصرفه و دوستدار محيط زيست مي باشد كه قادر است به ميزان بيش از 80 درصد فلزات باارزشي مانند طلا، نقره، پلاتين، مس و آلومينيوم را بازيابي نمايد. همچنين با بازيابي متوالي مي توان ساير فلزات را نيز استحصال نمود.

موارد یافت شده: 4