لیست اختراعات با مالکیت حسين مهدوي
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1391/03/13
تاریخ ثبت: 1391/09/11
خلاصه اختراع:

سنتز پلي آكريل آميد گلي اكسال دار شده به روشي جديد و كاربرد آن به عنوان عامل مقاومت تر و خشك در كاغذ حاصل از خمير كاغذ بازيافتي جوهرزدايي شده synthesis of glyoxalated Polyacrylamide to new method and its application as wet and dry strength agent in the paper from Deinking recycled paper pulp

تاریخ اظهارنامه: 1398/09/29
مالک/مالکان: آقاي حسين مهدوي
تاریخ ثبت: 1399/02/31
خلاصه اختراع:

اختراع حاصل يك روش جديد براي توليد پليمر زيست تخريب پذير پلي بوتيلن سوكسينات آديپات با زنجير جانبي بلند است، در توليد اين پليمر همواره سازنده زنجير جانبي بلند در ابتداي مراحل سنتز وارد مخلوط واكنش مي¬شود كه اين به تشكيل زنجير هاي جانبي بلند مي¬انجامد اما در اختراع حاضر تري متيلول پروپان (tMP) به عنوان ماده توليد كننده زنجير جانبي بعد از يك مرحله واكنش به سيستم اضافه مي¬شود كه علاوه بر توليد زنجير جانبي موجب افزايش جرم مولكولي و در نتيجه افزايش خواص مكانيكي مي ¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1385/12/09
تاریخ ثبت: 1385/12/16
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق با استفاده از كاتاليست هاي انتقال فاز به توليد پليمرهاي پلي سولفايد گرمانرم بر پايه تيلن دي كلرايد با استفاده از پلي سولفايدهاي معدني كه از تركيب گوگرد و هيدروكسيد سديم سنتز مي شوند، پرداخته شده است. استفاده از كاتاليست فوق موجب افزايش ميزان تبديل پليمرهاي فوق در مقايسه با پليمرهاي پلي سولفايد سنتز شده از اتيلن دي كلرايد دارند.

تاریخ اظهارنامه: 1384/09/13
تاریخ ثبت: 1385/03/14
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1400/09/02
خلاصه اختراع:

در راستاي رسيدن به آرامش و كاهش اتلاف انرژي، تمايل بشر به استفاده از مواد عايقي است. اين مواد با توجه به تعريفشان نرخ انتقال انرژي اعم از صوتي، حرارتي و نوري را كاهش مي‌دهند. البته اكثر فوم‌ها و مواد عايقي موجود در بازار تهيه شده از مواد شيميايي و غير طبيعي است. اين مواد در عين مزايا خود داراي معايبي مي‌باشند. از مهمترين و بزرگترين عيب اين فوم‌ها ميتوان به آلودگي محيط زيست در حين ساخت يا پس از پايان عمر مفيدشان اشاره كرد. از آنجايي كه چوب و فرآورده‌هاي چوبي به خاطر خواص حرارتي و آكوستيكي از ديرباز به عنوان يك عايق طبيعي مطرح بوده است؛ ساخت يك فوم دوست‌دار محيط زيست، از الياف بكر چوبي و الياف بازيافتي با داشتن يك بافت متخلخل و خواص اكوستيكي و حرارتي مطلوب جايگزيني مناسبي براي فوم‌هاي شيميايي است. مصرف ضايعات و مواد بازيافتي به عنوان ماده اوليه ضمن هزينه‌ي پايين، كمك به بازيافت و كاهش آلودگي محيط زيست است. عدم به كارگيري مواد شيميايي و سنتزي در ساخت فوم موجب توليد يك فرآورده دوست‌دار محيط زيست و بدون عارضه پس از پايان عمر مفيدشان مي‌باشد. بافت اسفنجي و نوع ماده اوليه باعث ظهور خواص اكوستيكي و حرارتي خوبي شده است.

تاریخ ثبت: 1401/01/14
خلاصه اختراع:

اختراع تهيه نانوذرات ايبوپروفن به منظور تهيه فرمولاسيون نانوسوسپانسيون تزريقي كه در زمينه صنعت داروسازي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه خوردن اين دارو ناراحتي معده، تهوع و استفراغ تضعيف سيستم محافظت سلولي، آسيب به اندام هاي داخلي، زخم و خونريزي در اندام‌هاي گوارشي كه بي‌توجهي به همه آنها به مرور زمان سرطان را به همراه دارد.با اين راه حل مي توان به جاي دوز خوراكي دارو، آنها را به صورت نانو سوسپانسيون هاي تزريقي با غلظت بيشتر از حد حلاليت دارو تهيه كرد كه با دوز مصرف كمتر و ماندگاري بيشتر، اثر دارو به مدت طولاني تري در بدن خواهد ماند.انجام گرديده است. توليد يك فرم جديدي از داروي ايپوبرفن در ابعاد نانو با توزيع اندازه ذره اي باريك به صورت نانو سوسپانسيون مي تواند در عين پخش پذيري بيشتر، نرخ رهايش دارو را در موضع تزريق نيز كنترل نمايد به گونه اي كه باعث افزايش اثربخشي دارو به مدت طولاني تري در بدن خواهد شد و نياز به مصرف خوراكي دارو را تا حد ممكن بسيار كمتر از قبل خواهد كرد

موارد یافت شده: 9