لیست اختراعات با مالکیت
داود زحمت كش حقيقي
2 عدد
يك روش و فرآيند براي توليد خوراك دام از ضايعات رستوراني ارائه شده است. اين روش و فرآيند شامل جداسازي مواد غيرخوراكي از ضايعات خوراكي مي باشد. همچنين پسماندهاي تميز شده، پس از تفكيك اجزاء پسماند به سه بخش پروتئيني، كربوهيدراتي و فيبري، اين اجزاء در شرايط مناسب دمايي و زماني خشك مي شوند. پسماندهاي خوراكي خشك شده آسياب مي شوند. پسماندهاي آسياب شده با يك يا چند ماده مغذي بر اساس احتياجات حيوان موردنظر در مخلوط كن مناسب از لحاظ محتوايي يكنواخت مي شوند. پس از آن، مخلوط كه شامل پسماندهاي خوراكي و يك يا چند ماده مغذي است براي تهيه پلت و يا كرامبل استفاده مي شود. پودر خام، پلت و يا كرامبل توليدي بسته بندي و به عنوان خوراك حيوانات عرضه مي شوند.
توليد كمپلكس اسيد آمينه-فلز با استفاده از فرايند بهينه سازي شده هيدروليز جهت مصرف در تغذيه دام اين اختراع مربوط به معرفي يك روش جديد براي تهيه مكمل هاي غذايي از اسيدآمينه هاي ضروري و مواد معدني مورد نياز حيوانات نشخواركننده مي باشد. در اين روش با استفاده از مواد اوليه ارزان قيمت و در دسترس پروتئيني مي توان كمپلكس هاي اسيد آمينه-فلز را راندمان بالا توليد نمود. يك روش هيدروليز پروتئين به اسيدآمينه هاي تشكيل دهنده نيز معرفي و بهينه سازي شده است. دراين روش نيازي به استفاده از تقطير براي حذف مقادير اسيد هيدروكلريك و يا اضافه نمودن نمكهاي كلسيم در مورد حذف اسيد سولفوريك اضافي نيست. در اين روش شرايط دمايي به گونه اي بهينه سازي شده تا از طرفي پروتئين به طور كامل به واحد هاي اسيدآمينه سازنده هيدروليز شود و از طرف ديگر مدت زمان حرارت دادن به گونه اي بهينه سازي شود تا به اسيدهاي آمينه هاي حساس به گرما حداقل آسيب وارد مي گردد. همچنين از اسيد اضافي به كار رفته در مرحله هيدروليز براي حل كردن ماده معدني در مرحله بعدي استفاده مي شود. در پايان با تنظيم ph محلول و خنثي سازي اسيد اضافي كمپلسك 1 به 1 اسيد آمينه-فلز پايدار مي گردد.
موارد یافت شده: 2