لیست اختراعات با مالکیت رضا محمدزاده
13 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ ثبت: 1398/02/17
خلاصه اختراع:

اختراع دستگاه سنجش مواجهه فردي با نور و تنظيم ريتم سيركاردين (Setting The Circadian Rhythm Light Exposure Measurement Device:SCRLEMD) كه در زمينه پزشكي-مهندسي پزشكي-مهندسي كامپيوتر كاربرد دارد؛ براي حل مشكل تغيير ريتم سيركادين كه موجب عدم تمركز و دقت كافي و كاهش بازدهي كاركنان براي شغل هاي حساسي نظير پرستاران ، آتشنشان ها، پرسنل اورژانس و كارگران مشاغل حساس صنعتي مانند پالايشگاه ها ميگردد و خطا هاي حين كار را افزايش دهد.ساخته شده است. پروتوكول هاي سلامت جديد براي نوبت كاران بر ميزان مواجهه با نور در ساعات كاري و صبح روز بعد تاكيد دارد.با اين راه حل اختراع دستگاه سنجش مواجهه فردي با نور و تنظيم ريتم سيركاردين قابليت استفاده راحتي را براي كاربر به وجود مي آورد (قابليت نصب روي لباس ،يقه، پيشاني و..) كه مي توان با ثبت داده ها و تحليل ان ها به مطالعه در اين باره پرداخت. دستگاه امكان سنجش طيف نور را دارد و داده هاي را مي توان به دستگاه ديگري منتقل كرد. انجام گرديده است.هر كجا نياز به بررسي و تنظيم ريتم سيركادين باشد اين دستگاه مناسب مي باشد.

تاریخ ثبت: 1398/04/10
خلاصه اختراع:

اين اختراع يك پوشش هوشمند آلي براي حفاظت از خوردگي فلزات است. در صورتي كه در حين سرويس دهي اين پوشش هوشمند، در پوشش خراشي ايجاد شود يا قسمتي از پوشش به صورتي آسيب ببيند كه سطح زيرلايه در معرض محيط خورنده قرار بگيرد و متعاقبا خوردگي بر روي سطح زيرلايه فولادي شروع شود، به صورت هوشمند بازدارنده خوردگي تعبيه شده در پوشش در مناطق آسيب ديده رهايش پيدا كرده و عمل ممانعت از خوردگي توسط بازدارنده خوردگي صورت مي‌پذيرد. پس از عمل بازدارندگي، آزادسازي ممانعت كننده از داخل مخازن نگهدارنده آن متوقف شده و در نتيجه عملكرد دراز مدت پوشش نيز امكان‌پذير مي‌گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/06/14
تاریخ ثبت: 1395/07/11
خلاصه اختراع:

تخت خواب هوشمند ضد زخم بستر با استفاده از جكهاي هيدروليكي جهت تغيير وضعيت بيمار يك تخت هوشمند است كه با استفاده از سنسورهاي مختلف (دما-فشار-رطوبت) كه بر روي تشك بادي جاسازي گرديده اند، اطلاعات مربوط به دماها و فشار و رطوبت نواحي مختلف و البته مهم تر پوست كه بيشتر دچار زخم بستر مي گردند را به پردازند قرار گرفته در پنل كنترل از طريق ماژول وايرلس ارسال نموده و فرامين لازم جهت تغيير وضعيت بيمار بر روي تخت را به جك هاي هيدروليكي ارسال مي كند تا از اين طريق چارچوب (اسكلت) طراحي گرديده براي تخت كه توسط لولاها منعطف گرديده بتواند تا 90 درجه منعطف گردد و بتواند بيمار را بر شانه ي راست يا چپ خود به تناوب تغيير موضع دهد. براي امكان سازي اين طرح يك تشك بادي 3 لايه نيز طراحي گرديده است كه لايه هاي آن از يكديگر مجزا بوده و با توجه به نظر معالج و پرستار و بسته به شرايط بيمار باد مي شوند. جهت اعمال نيرو براي تغيير موضع بيمار از 2 جك هيدروليكي در سمت راست بيمار ، 2 جك در سمت چپ وي و يك جك هم در قسمت بالاي سر او براي انجام اعمالي مانند غذا خوردن استفاده گرديده است. همچنين براي حفظ نكات ايمني و همچنين نكات بهداشتي سعي بر حداقل كردن سيم بندي بين سنسورها و پردازنده از طريق ماژول وايرلس انجام شده است. سنسورهاي فشار و دما و رطوبت به گونه اي در تشك بادي قرار گرفته اند كه براي بيمار مزاحمتي ايجاد نكنند. نكته حائز اهميّت در مورد اين تخت توانايي كنترل اتوماتيك آن از طريق پردازنده مي باشد به گونه اي كه تمامي اطلاعات سنسورها به پردازنده ارسال شده و با توجه به مقادير معين شده براي پردازنده فرمان مناسب جهت كنترل جك ها به آنها ارسال گردد. از اين تخت هوشمند مي توان در منزل، بيمارستان و كليه مكانهايي كه ظرفيت وفضاي نگهداري تخت را دارند، استفاده كرد. عدم نياز به حضور دائم پرستار ومراقب بيمار در مكان نگهداري بيمار و همچنين توانايي كنترل تخت توسط خود شخص با كمترين تحرك و نيروي لازم از جمله مزاياي بارز اين تخت هوشمند مي باشد. از مزاياي اين تخت نسبت به مدل هاي قبلي استفاده از جك هاي هيدروليك به صورت هوشمند و بدون نظارت مي باشند. همچنين تاكنون از سنسور در تخت استفاده نشده و همچنين تشك هايي با قابليت انعطاف وجود نداشته اند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/03/05
تاریخ ثبت: 1396/01/27
خلاصه اختراع:

دستگاه رسم فيلتر دلخواه كاربر و اعمال آن به سيگنال ورودي با استفاده از الگوريتم بهينه شده روش طراحي فيلتر برمبناي حداقل مربعات، دستگاهي است كه كاربر مي تواند تابع تبديل را بر روي يك صفحه نمايش لمسي با استفاده از يك ميكروكنترلر و يك الگوريتم درونيابي و همچنين تفسيري رسم نمايد. نقاط باندهاي توقف و عبور تابع تبديل رسم شده توسط كاربر به عنوان آرگومان 2 الگوريتم بهينه شده روش طراحي فيلتر برمبناي حداقل مربعات و تبديل فوريه استفاده مي شوند، كه آنها ضرايب پاسخ ضربه زمان گسسته متناظر با پاسخ فركانسي رسم شده را مي سازند. ضرايب فيلتر پاسخ ضربه محدود زمان گسسته، با تبديل به ديجيتال شده سيگنال آنالوگ ورودي، كانوالو شده و سپس خروجي با استفاده از يك مبدل ديجيتال به آنالوگ 12 بيت به خروجي آنالوگ تبديل مي شود. از اين طريق كاربر مي تواند فيلتر مورد نظر خود را پياده سازي و به صورت زمان حقيقي يا آنلاين مشاهده نمايد. مشكل فني كه به سبب آن اين اختراع انجام گرديد به اين دليل بود كه فيلترهايي كه به صورت آنالوگ و با استفاده از عناصر وقطعاتي مانند مقاومت و خازن و اپ امپ ها بسته ميشد چه به عنوان فيلتر و چه به عنوان تقويت مداري وقتي در عمل بسته مي شدند نمي توانستند به طور دقيق باند فركانسي دلخواه كاربر را فيلتر يا تقويت نمايند و دليل آن هم مي تواند تلرانس عناصر الكترونيكي مقاومت وخازن، عدم برقراري تساوي مابين محيط هاي شبيه سازي نرم افزاري با محيط واقعي و بسياري موارد ديگر مانند انواع نويز ها باشد. ما براي اينكه بتوانيم اين مشكل را برطرف نماييم بايد نوعي فيلتر را را طراحي ميكرديم تا در صورتي كه در محيط واقعي نسبت به محيط شبيه سازي با خطا مواجه گشتيم بتوانيم كمي فيلتر را تغيير دهيم تا به پاسخ فركانسي مد نظر(با دقت بالا) برسيم.

تاریخ ثبت: 1397/02/01
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع طراحي و ساخت ابزار مخصوص بلبرينگ كش ، وسيله اي است كه در صنعت موتور سيكلت سازي كاربرد داشته و باعث سهولت در انجام كار مي شود . تا كنون تعميركاران براي خارج كردن بلبرينگ هاي داخل چرخ اغلب با استفاده از پيچ گوشتي و انبردست بلبرينگ را خارج مي كردند كه در بعضي مواقع باعث شكستن توپي چرخ مي شد . اين ابزار طوري طراحي شده است كه يك مكانيك بتواند بلبرينگ داخل چرخ را بدون نياز به همراه و در زمان كمتر به راحتي از جاي خود خارج كند . اين ابزار در چرخ موتور سيكلت كاربرد دارد .

تاریخ اظهارنامه: 1398/06/10
تاریخ ثبت: 1399/07/13
خلاصه اختراع:

توربين باد وسيله اي است كه انرژي باد را به نيروي الكتريكي تبديل مي‌كند. توربين هاي بادي متداول به دو دسته توربين هاي باد محور افقي و توربين‌هاي باد محور عمودي تقسيم مي شوند. در توربين‌هاي باد محور افقي، محور دوران در جهت جريان باد قرار مي گيرد و در توربين‌هاي باد محور عمودي، محور دوران عمود بر جهت جريان باد است. مزيت توربين هاي باد محور عمودي نسبت به توربين‌هاي محور افقي قابليت چرخش در جهات مختلف وزش باد، ايجاد آلودگي صوتي كمتر و ارتعاش كمتر و هزينه هاي كمتر تعمير و نگهداري است. اما يكي از مشكلات اين توربين ها، راندمان پايين در تبديل انرژي نسبت به توربين‌هاي محور افقي است. دليل پايين بودن بازده توربين هاي محور عمودي، توانايي كمتر در استحصال انرژي بادِ برخوردكننده به پره هاي توربين است. توربين هاي باد محور افقي از نيروي برآر براي به حركت درآوردن توربين و رسيدن به توان موردنظر استفاده مي‌كنند درحاليكه توربينهاي محور عمودي در دو نوعِ ليفتي (استفاده از نيروي برآر) و درگي (استفاده از نيروي پسار ) مي‌باشند. توربين‌هاي باد محور عمودي به دليل قابليت كم استحصال نيروي بادِ برخوردكننده با پره‌هاي توربين، راندمان پايين‌تري نسبت به توربين‌هاي محور افقي دارند. هدف از اين طرحِ اختراعي، بالا بردن راندمان توربين‌هاي باد محور عمودي است كه اين مهم با استفاده از مكانيسم ويژه‌ي طراحي‌شده حاصل مي شود. همچنين با توجه به پايين بودن سرعت باد در اكثر نقاط فلات ايران، راندمان توربين‌ها نسبت به مناطق بادخيز كمتر است. يكي ديگر از اهداف اين طرح اختراعي بالا بردن توان توربين با استفاده از مكانيسم ويژه‌ي طراحي‌شده در سرعت‌هاي بادِ كمتر است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/25
تاریخ ثبت: 1390/03/17
خلاصه اختراع:

ربات تعمير لوله هاي فاضلاب كه بصورت واحدهاي بهم پيوسته است توسط يك موتور حركت مي كند قسمت داخلي آن مرتب شده است با واگن حمل متصل به چرخها و واحد حمل به يك سر دوار وصل است كه بلا فاصله قبل از واگن حمل (بعدي) است. سر دوار با داشتن ابزار و يا دستگاه هاي بازرسي كه بر آن سوار شده است توسط موتوري دوار حركت و هدايت مي شود. موتور كششي و موتور دوار بگونه اي مرتب شده اند كه در رابطه متقابل با هم تداخل دارند. موتور دوار به يك شفت توخالي وصل است كه بطور مستقيم به تمام واگنهاي حمل متصل است سردوار براي اتصال از بازوي ربات حامل ابزار پشتيباني مي نمايد . بازو و مفصل گردنده توسط بازوي ربات و همچنين حمايت از ابزار مي تواند توسط سيلندرهاي هيدروليك روي محور بچرخند. پايان بازوي ربات رو به روي قسمت سر دوار (چرخان) قرار دارد به گونه اي كه حركت چرخها را پشتيباني نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/10/13
مالک/مالکان: عليرضا محمد زاده
تاریخ ثبت: 1389/11/11
مخترع/مخترعان: عليرضا محمد زاده
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/01
تاریخ ثبت: 1389/07/18
خلاصه اختراع:

دستگاه نمايش فيلم متحرك سه بعدي ديجيتالي و سيستم فيلمبرداري و تهيه فيلم سه بعدي اين امكان را براي افراد آماتور و خانواده ها مي دهد كه با ديستگاه فيلمبرداري سه بعدي شامل دو دستگاه دوربين فيلمبرداري ديجيتال هندي كم مشابه كه به طور موازي روي يك پايه با فاصله mm80 نصب شده اند از صفحه مورد علاقع فيلمبرداري نموده و پس از انتقال تصاوير 2 دوربين به حافظه كامپيوتر و تغيير فرمت از pal به mp4 آنرا داخل حافظه 2عدد نمايشگر mp4 دستگاه نمايش مي ريزيم دستگاه نمايش نيز شامل 2 عدد نمايشگر mp4 مارك مارشال كه به فاصله 14 ميلي متر و فاصله كانوني 70 ميلي متر بر روي پوسته دستگاه به شكل دو عدد هرم ناقص به فاصله 80 ميلي متر نصب است و فاصله عدسي ها تا صفحه هاي نمايش 70 ميلي متر است صداي صحنه فيلمبرداري را از يكي از نمايشگرهاي مي توان شنيد . تصاوير ضبط شده با دوربينهاي راست و چپ در نمايشكرهاي راست و چپ ريخته مي شود

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/19
مالک/مالکان: عليرضا محمدزاده
تاریخ ثبت: 1387/11/19
مخترع/مخترعان: محسن شريف زاده
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 13