لیست اختراعات با مالکیت
رهبر رحيمي
4 عدد
سيني با كلاهك مخروطي ( كنيكال كپ تري) اساس طراحي سيني جديد سيني كلاهكي مي باشد. سيني هاي كلاهكي اولين سيني اختراعي براي سيستم هاي تماس گاز-مايع است. بازده بالا و محدوده عملكردي نسبتا بالاي، از خصوصيات اين نوع سيني ها مي باشد. در سيني جديد با طراحي دو مخروط بر روي نگهدارنده از نيروي مكش ايجاد شده در مخروط كه به دليل تغيير در سطح مقطع و سرعت و سرانجام تغيير در فشار و ايجاد نيروي مكش است، استفاده مي شود. نيروي مكش ايجاد شده باعث نيرو محركه زيادي شده و جريان مايع بر روي سيني را آشفته كرده و به صورت افشانه (spray) در آورده و تماس گاز و مايع در روي سيني را بهبود مي بخشد. در صنعت نفت، گاز و پتروشيمي، سيني هاي بسيار متنوعي وجود دارد كه از روش هاي گوناگون براي تماس بهتر گاز-مايع استفاده مي كنند. در روش حاضر از اين نيروي مكش استفاده شده است. به علت وجود نگهدارنده بر روي سوراخ ها، اين سيني قادر به عمل در يك محدوده وسيع از جريانات گاز و مايع نيز مي باشد.
ساخت صفحات دو قطبي به شكل كانال هاي مارپيچ تركيبي در تك سل پيل سوختي متانولي
ساخت برج تقطير ديوار مياني سيني دار از نوع غربالي كه در اين سيني استفاده شده ،محل ورود و خروج مايع با سيني هاي معمول كه مورد استفاده قرار مي گيرد متفاوت است و آزمايشات نشان داده كه استفاده از سيني جديد ميزان چرخش خوراك در سيني را كاهش مي دهد كه اين عمل راندمان سيني را بالا مي برد .
""تقطير همواره به دليل آساني و قابلاعتماد بودن به عنوان يكي از رايجترين روشهاي جداسازي در صنايع شيميايي وجود داشته است. حدود 95% جداسازي مايعات توسط تقطير انجامشده و اين فرآيند حدود 3% از كل انرژي مصرفي جهان را نيز در اختيار دارد. برج ديوار مياني نسبت به برجهاي تقطير معمولي، هزينه ساخت و مصرف انرژي كمتري دارد و همچنين سه محصول با خلوص بالايي بدست ميآيد. برج ديوار مياني در كشورهاي ديگر تجاري شده است، اما ساختار فيزيكي آنها كاملاً پتنت است و بدون جزئيات قابل استفاده در صنعت بيان شدهاند. هيدروديناميك پيچيدهي آن تماماً شناخته نشده و مراجع و منابع در دسترس، اطلاعاتي راجع به نحوهي طراحي و ساخت برج ارائه نكردهاند. برج ارائه شده از نظر ساختاري كاملاً ويژه و مخصوص كار مخترعين است و يك برج ديوار مياني با چيدمان جديد را به دنيا عرضه ميكنند. كه با كسب دانش فني اين برجها، انرژي مصرفي لازم براي فرآيند تقطير در صنايع پتروشيمي و پالايشگاهها به ميزان قابلتوجهي كاهش مييابد. براي افزايش سطح موثر سيني در اين برج از ناودان لولهاي استفاده شده است. هر نوع سيني قابل استفاده بوده و طراحي به صورتي است كه محل ورود خوراك و شاخه جانبي قابل تغيير است. ~~~~
موارد یافت شده: 4