لیست اختراعات با مالکیت سعید جعفری
30 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 30
تاریخ اظهارنامه: 1390/08/25
تاریخ ثبت: 1391/01/19
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/31
تاریخ ثبت: 1391/01/30
خلاصه اختراع:

اين طرح نسبت به مدل مشابه خارجي آن بومي سازي شده به گونه اي كه تمامي قطعات آن از جمله الكترودها تا قسمت نهايي نرم افزارهاي تحليل گر امواج مغزي ساخت داخل بوده و كاملا قابل تجاري سازي مي باشد. - طراحي و ساخت الكترودها و ليدهاي گيرنده امواج (به صورت كاملا بومي) - طراحي و ساخت سيستم تقويت كننده امواج الكتريكي (در دو بخش قلبي و مغزي) - طراحي و ساخت دستگاه ثبت كننده امواج الكتريكي (به دو صورت امواج مغزي و قلبي) - طراحي و ساخت تحليلگر امواج مغزي - طراحي و ساخت تحليلگر سيگنال قلبي - ساخت دستگاه با هزينه اي حدود نصف هزينه دستگاه هاي مشابه (و تنها با يك عملكرد) - ساخت سيستم جدا با كمترين تاثيرپذيري اجزا جهت پياده سازي - قابل استفاده براي نوار مغزي و نوار قلبي به صورت همزمان - قابل استفاده جهت ثبت سيگنال هاي ورودي مغزي به صورت كانال هاي 8، 16 و 32 تايي و با قابليت ارتفاع تا 128 كانال ورودي كه البته تاكنون بدليل عدم پيشرفت و وجود چنين سيستمي در پزشكي بلا استفاده بوده است جهت تشخيص انواع بيماري هاي رواني - قابلي تركيب دو سيستم مجزا جهت تشخيص بيماري هاي قلبي عروقي - قابل استفاده از سطح مبتدي تا پيشرفته

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/21
تاریخ ثبت: 1391/09/19
خلاصه اختراع:

اين سامانه داراي ساختاري شبيه با حافظه هاي معمول است كه در برگيرنده يك تراشه حافظه ي كدگذاري شده و يك سيم كارت است و مي توان آن را از طريق سيستم موقعيت ياب جهاني (GPS ) و سيستم ارتباطات سيار (GSM ) رديابي كرد. تغذيه حافظه از طريق منبع باتري كوچك با قابليت شارژ انجام مي گيرد كه توسط يك مدار الكترونيكي در هنگام اتصال به كامپيوتر يا هر وسيله ديگر شارژ مي شود. باتري موجود 5 ولت است كه به راحتي با پورت USB دستگاه هاي الكترونيكي سازگاري دارد.پوسته تزئيني نيز بر روي مدارهاي الكترونيكي و تراشه حافظه تعبيه شده است كه از آسيب به حافظه توسط عوامل محيطي و ضربه جلوگيري مي كند. سيم كارت تعبيه شده هميشه در حالت Stand by قرار دارد و توسط دستور خارجي با پيام كوتاه آماده به كار مي شود.پس از شروع به كار سيم كارت با فرمان خارجي، منبع تغذيه الكتريسيته ارتباطات سيم كارت و تاثيرات لازم بر تراشه را تامين مي كند. اين رويه پس از طي زماني كه سيم كارت در حالت تعليق قرار گرفت دوباره به حالت stand by تغيير وضعيت مي دهد. اين كار به دليل افزايش طول شارژ باتري درنظر گرفته شده است. موقعيت جغرافيايي حافظه پس از شروع كار سيم كارت به صورت اتوماتيك از طريق خطوط مخابراتي قابل رهگيري است كه توسط صاحب كارت حافظه قابل مشاهده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/30
مالک/مالکان: سعيد جعفري زاده
تاریخ ثبت: 1391/10/20
مخترع/مخترعان: سعيد جعفري زاده
خلاصه اختراع:

مبدل تصويري انواع صفحه نمايش به نمايش لمسي

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/09
تاریخ ثبت: 1391/11/09
خلاصه اختراع:

يكي از مسائل و چالش هاي پيش رو در زندگي امروزي تشخيص هويت افراد مي باشد، در اين راستا كارهاي زيادي انجام شده است يكي از اين كارها تشخيص اثر انگشت ميباشد كه بسيار قابل اطمينان و رواج دارد اما دستگاه هايي در اي طمينه ساخته مي شوند اغلب از طريق اسكن سطح پوست (عكس برداري از سطح انگشت) عمل مي كنند در اين راستا مي توان حتي با يك خمير مجسمه سازي برخي از اين دستگاه ها را به اشتباه انداخت لذا جهت رفع اين مشكل در دستگاه هاي پيچيده تر و با ضريب اطمينان بالاتر از تشخيص پوست انسان به وسيله ضربان قلب، فشار خون، گرماي بدن و ... استفاده مي شود، اغلب اين موارد براي پياده سازي داراي ضريب خطاي بالا بوده و يا بسيار گران قيمت تمام مي شوند. روش استفاده شده در اين اختراع از طريق سيتم بيولوژيكي و ساختار دروني رشته هاي عصبي انسان نشأت گرفته است به اين صورت كه با اعمال جرياني بسيار پايين به پوست، پوست همانند خازن و بدن انسان همانن زمين جريان الكتريكي را برا يمدتي زياد از خود عبور داده و در خود ذخيره مي كند سپس اين سيگنل توس دستگاه جذب شده و با استفاده از تحليل هاي رياضي تنتيجه مورد نظر معلوم مي گردد.

تاریخ ثبت: 1391/08/29
خلاصه اختراع:

سامانه ، متشكل از ماتريسي دو بعدي از تار و پودهاي امواج الكترومغناطيس داراي انرژي فتوني در رنج 1.24 ميلي الكترون ولت تا 1.7 الكترون ولت كه در رسته نورهاي نامرئي محسوب شده و فاصله هر موج(تار يا پود) از موج مجاور تابش شده حدود 6 ميليمتر مي باشد و در يك سطح چهار ضلعي ، به گونه اي قرار داده مي شود كه هر منبع توليد موج در يك ضلع از اين چهار ضلعي، در مقابل يك حسگر موج قرار مي گيرد. در صورت تماس هر شي به بخشي از اين سطح، حداقل ارتباط بين يك منبع موج در طول و يك منبع موج در عرض اين چهار ضلعي ، با حسگرهاي مقابل آنها در طول و عرض روبرو، قطع مي گردد. عدم دريافت پالس توسط هر يك از اين حسگرها، توسط مدار طراحي شده، مشخص مي شود. با توجه به اينكه هر حسگر داراي شماره توالي مي باشد. نتيجه قطع اين ارتباط، مشخص شدن شماره توالي حداقل 2 حسگر قطع ارتباط شده مي باشد.(در صورتي كه ابعاد شي مانع، بيش از 6 ميليمتر باشد، تعداد حسگرهاي بيشتري دچار قطع ارتباط مي گردند) آنها با منبع موج مقابل مشخص شده است. شماره توالي اين دو حسگر، در واقع همان مختصات دو بعدي شي مانع را مشخص خواهد كرد. اين سامانه با قابليت اتصال به رايانه، امكان تشخيص مختصات اشيا و يا مسير حركت آنها را در سطحي دوبعدي فراهم مي نمايد. كه اين امر در امور مختلفي مانند تشخيص حركت اجزاي بدن مانند دست، پا، انگشت، انواع قلم ، انواع گوي و ... و تعريف واكنشي معنادار در نرم افزارهاي مختلف ، كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/30
مالک/مالکان: سعيد جعفري زاده
تاریخ ثبت: 1391/01/30
مخترع/مخترعان: سعيد جعفري زاده
خلاصه اختراع:

در سالهاي اخير صفحه نمايشهاي لمسي نيز به بازار ارائه شده است مشكل اصلي در اينجا است كه تفاوت قيمت اينگونه مانتيور ها نسبت به مانيتور هاي عادي بسيار زياد است براي مثال هم اكنون در زمان اختراع ) قيمت مانيتور هاي LCD رايج در بازار بين 400 تا 1000. دلار ميباشد و در صورتي كه مشابه همين مانيتورها با قابليت لمسي 2000 تا 3000 دلار مي باشد اين مشكل باعث شد .اين نمايشگرها بيشتر در موبايل استفاده شوند علاوره بر اين تمامي محصولات وارداتي بوده و در حال حاضر تحريم نيز در مياب بودن وگاني تاثير دارد. در اين اختراع پنلي مجزا از صفحه نمايش طراحي شده است كه با اتصال بر روي صفحه نمايشهاي معمولي و غير لمسي ميتوان آنهارا به صفحه نمايش لمسي تبديل كند در اين جا براي اولين بار از تكنولوژي جديد استفاده شده كه به جاي حسگرهاي خازني و يا مقاوم از امواج مادون قرمز استفاده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/30
مالک/مالکان: سعيد جعفري زاده
تاریخ ثبت: 1391/01/30
مخترع/مخترعان: سعيد جعفري زاده
خلاصه اختراع:

در سالهاي اخير صفحه نمايش هاي لمسي نيز به بازار ارائه شده است، مشكل اصلي در اينجا است تفاوت تفاوت قيمت اينگونه مانيتور ها نسبت به مانيتور هاي عادي بسيار زياد است براي مثال هم اكنون در زمان ارائه اين اختراع) قيمت مانيتور هاي LCD رايج در بازار بين ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار مي باشد و در صوري كه مشابه همين مانيتور ها با قابليت لمسي حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار مي باشد ، اين مشكل باعث شد اين نمايشگر ها بيشتر در موبايل ها استفاده شوند. علاوه بر اين تمامي محصولات واراتي بوده و در حال حاظر تحريم نيز در مياب بودن و گاني آن تاثير دارد . در اين اختراع پنلي مجزا از صفحه نمايش طراحي شده است كه با اتصال بر روي صفحه نمايش هاي معمولي و غير لمسي مي توان آن ها را به صفحه نمايش لمسي تبديل كند ، در اين جا براي اولين بار از تكنولوژي جديدي استفاده شده كه به جاي حسگر هاي خازني يا مقاومتي با امواج مادون قرمز از حسگر هاي صوتي استفاده شده است استفاده مي شود.

تاریخ ثبت: 1395/09/16
خلاصه اختراع:

رنگ هاي بازيك از جمله رنگ‌هاي مورد استفاده براي رنگرزي پشم ، ابريشم ، پنبه و الياف آكريليك مي‌باشند. به دليل كاربرد زياد و مشكلات ناشي از نفوذ در آب‌هاي سطحي و زيرزميني در اثر تخليه پساب حاوي اين‌ رنگ‌ها در محيط، توجه به مسائل زيست‌محيطي و تصفيه پساب در شيفت‌هاي كاري، كه اين‌گونه رنگ‌ها استفاده مي‌شوند ضروري است. بايستي به اين امر نيز توجه كرد كه رنگزاها در دماهاي بالا و حضور نور، پايدار بوده و مي‌توانند مدت زمان زيادي را در محيط باقي‌بمانند. در اكثر موارد روش‌هاي مرسوم نظير طيف‌سنجي نوري، طيف‌سنجي جرمي، كروماتوگرافي مايع براي اندازه‌گيري غلظت رنگ‌زاها در محلول به كار برده مي‌شوند. اما بايستي توجه داشت براي اندازه‌گيري دقيق غلظت رنگزا با هريك از روش‌هاي ذكر شده، نمونه رنگ بايستي عاري از ناخالصي‌ها باشد. يكي از روش‌هاي ساده، دقيق و انتخاب‌پذير براي اندازه گيري گونه‌هاي آلي، روش مبتني بر الكتروشيمي مي‌باشد. در اين پژوهش يك حسگر الكتروشيميايي به منظور شناسايي و اندازه‌گيري رنگزاي بازيك قرمز 13 در محلول‌هاي آبي طراحي و ساخته شده است. براي ساخت اين حسگر، سطح الكترود كربن سراميكي در ابتدا با لايه‌اي صفحه‌هاي گرافن اكسيد به روش قطره كوچك پوشش داده شده و سپس نانوذرات نقره بر رو اين صفحه‌ها به صورت خودآرايش يافته سنتز شدند. رفتار الكتروشيميايي حسگر پيشنهادي در طي مراحل ساخت در محلول حاوي رنگزاي قرمز 13 مورد مطالعه قرار گرفت. شاخص‌هاي تجزيه‌اي اين حسگر با روش طيف‌سنج نوري مقايسه شد. نتايج اين مقايسه حاكي از دامنه خطي وسيع‌تر و حدتشخيص كمتر براي روش پيشنهادي مي‌باشد. حسگر پيشنهادي توانايي اندازه‌گيري رنگزاي بازيك قرمز 13 را در دامنه غلظتي μM 100-5/0 با حد تشخيص μM 2/0 را داراست. همچنين اين حسگر عملكرد خوبي را در محلول‌هايي حاوي نانوذرات يا ذرات كربني از خود نشان داد.

تاریخ ثبت: 1396/07/16
خلاصه اختراع:

تيواوره يكي از تركيبات پركاربرد در صنعت، به ويژه در صنعت استخراج مس مي‌باشد. از سويي تيواوره يك منشا آلودگي براي محيط زيست محسوب مي‌شود. با توجه به اهميت بالاي انداز‌ه‌گيري تيواوره و كنترل دائمي آن در طي فرآيند خالص‌سازي الكتروشيميايي، همچنين توجه به شرايط خاص محيط انجام فرآيند نظير اسيديته و دماي بالا و همچنين جريان محلول‌هاي الكتروليتي امكان پايش و اندازه‌گيري در زمان تيواوره با روش‌هاي معمولي نظير اسپكتروفتومتري وجود ندارد. لذا روش الكتروشيميايي براي اندازه‌گيري ميزان تيواوره در محلول يك روش دقيق، حساس، آسان از نظر اجرا مورد توجه قرار گرفته است. در اين پژوهش يك نانوحسگر الكتروشيميايي مبتني بر كامپوزيت كربن سراميكي اصلاح شده با پليمر قالب مولكولي براي شناسايي و اندازه گيري در زمان تيواوره طراحي و ساخته شد.

موارد یافت شده: 30